Öncelkle merhaba doktor bey
25 yaşındayım ve sol kolumun serçe parmağıyla birlkte yüzük parmağım uyuşuk az birşey hissediyorum bu hastalık bende 20 gün önce belirti gösterdi 2nci günü hemen fizik doktoruna gttm
doktorun istedği şey şu istenilen inceleme: tuzak nöropati protokolü
çıkan sonuç :bu incilemede solda medial epikondilin yaklaşık 1cm proksimalide motor ileti bloğuna yol açmş ulnar nöropati saptanmıştır
doktora bu testi götürdüğümde ameliyat olman şart dedi çok ilerlemiş dedi ama bu bianda olduki bende daha önce bi uyuşma söz konusu bile değildi Ve beni beyin cerrahine yolladı ordaki doktorda elime baktı elim şişiyor ve morarma olmuştu Elin şiş ve mor bu durumda ameliyat olamazsn dedi. beyin cerrahide üniversiteye yolladı kalp ve damar cerrahine ama ben el cerrahine gttim muayne oldum ve dirseğime dokunlduğnda hafif vurma olunca elektiriklenme oluyor orda dirseğime Etel taktılar ilaç olarakta BenexolB12
Volteren 25 verdi.
15 gün böyle durucak sanırsam etelle ama ameliyat olcaksın deniliyor
sizce ne yapmalıyım etrafımdaki insanlar ise ameliyat olma daha kötü olursun gibi şeyler söylüyorlar
bana yardımcı olurmusnz tavsiyelerinize ihtiyacım var piskolajim bozuldu resmen
SaygıLarımla
Uzm.Dr. Melih EROL
02. 11:07:47
Tarifinize göre sizde ulnar oluk sendromu mevcut.Ulnar siniriniz dirsek seviyesinde sıkışmış.Ameliyat olmanız gerekir.Ameliyat öncesi iyi bir muayne vede tetkiklerinizi incelemek gerekir.Benimle bağlantı kurmak isterseniz 212-466 35 45 nolu tlf dan randevu alabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.