Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Kutlama sonrası felcine dikkat

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Kutlama sonrası felcine dikkat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yılbaşına günler kala Yeditepe üniversitesi Hastanesi Aile Hekimliği Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hülya Akan, yılbaşında fazla alkol alan için uyarılarda bulunarak Yılbaşının ertesi günü istirahat ve vücudumuzu, beynimizi dinlendirecek uğraşlarla meşgul olmak, vücudu yormayacak hafif, dengeli beslenme, bol sıvı tüketimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Kutlama sonrası felcine dikkat

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 08:37 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kutlama sonrası felcine dikkat

Yılbaşına günler kala Yeditepe üniversitesi Hastanesi Aile Hekimliği Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hülya Akan, yılbaşında fazla alkol alan için uyarılarda bulunarak Yılbaşının ertesi günü istirahat ve vücudumuzu, beynimizi dinlendirecek uğraşlarla meşgul olmak, vücudu yormayacak hafif, dengeli beslenme, bol sıvı tüketimi bu olumsuzlukları ortadan kaldıracaktır” diyor ve ekliyor: Kutlamalarda çok alkol alıp uyuyanlarda görülen kutlama sonrası felci uzun sürdüğü durumlarda hastaneye başvurmak gerekir.”

Alkol koması nedir? Hangi durumlarda yaşanır?



Alkol genel olarak beyin işlevlerini baskılayan bir maddedir. Kanda belli bir düzeyi aştığında çift görme, yürümede dengesizlik, davranış sorunları gibi bir takım bulgular ortaya çıkar. Yasal olarak zehirlenme düzeyi 80-100 mg/dl alkol kan düzeyidir. Kandaki miktarı bunun yaklaşık iki katına çıktığında ise bilincin kapanması yani derin uyku olarak tanımlayabileceğimiz koma durumuna kadar gidebilir, düzeyler daha da yükseldiğinde bu durum ölüme kadar gidebilir. Alkol koması direkt olarak alınan alkol miktarı ile ilgilidir. Kişinin düzenli alkol kullanım öyküsü varsa tolerans gelişimi nedeni ile bulgular daha geç ortaya çıkabilirken, alkole alışık olmayan kişilerde özellikle hızlı alkol tüketimi ile daha düşük dozlarda bulgular ortaya çıkabilir.

Yeni yılda fazla alkol kullanımından sonra alkolün karaciğere verdiği hasarı onarmak için neler yapıp neler yapmamak gerekir?



Karaciğer genellikle bir kez fazla miktarda alkol alımı ile baş edebilir. Karaciğer hasarı daha çok sürekli ve fazla miktarda alkol alan kişilerde ortaya çıkar. Vücuda zehir etkisi yapan tıp dilinde toksik dediğimiz maddelerin oluşturduğu hasarları gidermenin en uygun yolu o maddeden uzak kalmaktır.







Karaciğer hasarı varsa alkolden kaçınmak, karaciğere diğer hasar verebilecek maddelerden uzak durmak, doktora danışmadan ilaç kullanmamak, düzenli ve dengeli beslenme, aşırı yağlı ve şekerli gıdalardan uzak durmak önerilebilir. özellikle reçetesiz kullanılan ağrı kesiciler gibi ilaçların ve gene çok sık kullanıldığını gözlemlediğimiz bitkisel veya doğal ilaçların da karaciğer üzerinde ciddi etkileri olabilir ve danışılmadan kullanılmamalıdır. Eğer karaciğer fonksiyonlarında bozulma varsa mutlaka doktor takibi gerekir.

Akşamdan kalmalık halinde en çok bağ ağrısı ve halsizlik yaşanır. Bu durumda ilaç almak doğru mudur? İlaç almadan bir tedavi mümkün müdür?

İlaç almanın bu gibi durumlarda pek faydası olmaz. Eğer kişi alkol almayı planlıyorsa mümkün olduğunca ertesi gün dinlenebileceği akşamları tercih etmelidir. İstirahat, bol sıvı almak, alkol kan şekerini düşüreceğinden kalorisi yüksek dengeli besinler tüketmek, rahatlatıcı bitki çayları baş ağrısı ve halsizlik yakınmalarını giderebilir. Şiddetli baş ağrısı için mide yakınması yoksa ağrı kesici alınabilir.

Uykusuz ve yorucu bir gece geçirmek metabolizmaya ne gibi zararlar verir? üstesinden gelme yolları neler olabilir?







Uykusuz ve yorucu bir gecenin en önemli etkisi sinir sistemi üzerindeki etkileridir. Ertesi gün konsantrasyonda azalma, dikkatsizlik, sinirlilik, fazla hareketlilik, hatırlamada güçlük gibi etkiler yaşanabilir. Eğer beraberinde yüksek miktarda alkol tüketimi varsa yine sinir sistemi üzerindeki etkilerinden dolayı bu saydıklarımıza ek olarak dengesizlik ve motor koordinasyon bozuklukları, yemek borusu ve midede tahriş, karaciğerde şeker yerine kullanılacağından karaciğerde geri dönüşümlü değişiklikler, şeker düşüklüğü, tansiyonda düşme ve çarpıntı gibi etkiler olur. En iyisi kendimizi harap edecek kadar yorgun ve uykusuz kalmamaktır. Ama bazen buna engel olamayız. Böyle bir gece geçirmeyi planlıyorsak en iyisi ertesi gün dinlenebileceğimiz geceleri tercih etmektir. Ertesi gün istirahat ve vücudumuzu ve beynimizi dinlendirecek uğraşlarla meşgul olmak, vücudu yormayacak hafif, dengeli beslenme, bol sıvı tüketimi bu olumsuzlukları ortadan kaldıracaktır.

Kutlama sonrası felci nedir? Nasıl tedavi edilir?



Kutlama sonrası felci kol sinirlerinden birisi olan radiyal sinirin sıkışması sonucu bilek ve parmakların kaldırılamaması ve elin düşmesidir. Genellikle alkol ya da madde kullanımı sonrası kolu gövdesinin altında kalacak şekilde uykuya dalan kişilerde görülür. Kişi alkolün etkisi ile normal uyku döngüsü sırasında pozisyona bağlı olarak ortaya çıkan elde uyuşma gibi yakınmalara verdiği pozisyonu değiştirme gibi yanıtlar veremez. Genellikle birkaç saat içinde kendi kendine geçer ama daha uzun sürmesi de mümkündür. Uzun sürdüğü durumlarda hastaneye başvurmak uygun olacaktır. Doktorunuzun değerlendirmesine göre ilaç tedavisi uygulanabilir, nadiren cerrahi müdahale gerekebilir.

Fazla alkol alındığında uykuya çabuk geçebilmek ve huzurlu bir gece geçirmek için yatmadan önce yapılması gerekenler neler olabilir?



Alkol sağlıklı uyku döngüsü üzerinde son derece olumsuz etkileri olan bir maddedir. Bir iki kadeh içki uykuya dalmayı kolaylaştırabilir ama derin uykuda ve uykunun evrelerinde sorunlara yol açar. Rüya uykusu evresini kısaltır, rahatsız edici rüyalara neden olabilir ve farenks kaslarını gevşettiği için horlama ve uyku-apnesine yol açabilir. Fazla alındığında olumsuz etkileri artar.



En uygunu alkol miktarını sınırlayabilmektir. Ama alkol aşırı alındıysa kandaki miktarı düşene kadar etkileri devam edecektir. Bol sıvı almak kandaki alkol oranını düşürür. Uykuya dalmadan önce ayılmaya çalışmak, bol sıvı almak, rahatlatıcı bitki çayları, ılık duş daha rahat bir uykuya yardımcı olabilir.





Kaynak: saglicaklakal.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kutlama sonrası felcine dikkat

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Kutlama sonrası felcine dikkat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yılbaşına günler kala Yeditepe üniversitesi Hastanesi Aile Hekimliği Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hülya Akan, yılbaşında fazla alkol alan için uyarılarda bulunarak Yılbaşının ertesi günü istirahat ve vücudumuzu, beynimizi dinlendirecek uğraşlarla meşgul olmak, vücudu yormayacak hafif, dengeli beslenme, bol sıvı tüketimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.