MERHABA HOCAM BEN 22 YAŞINDAYIM HALSİZLİĞİM VE BACAK AĞRILARIM VAR DİYE HASTANEYE GİTTİM ROMATOLOJİYE GÖNDERİLDİM BAZI TAHLİLLER YAPTILAR AST:133 ALT:106 ÇIKTI DEFALARCA TAHLİL YAPTIRDIM HEPSİ YÜKSEK.DAHA SONRA BAŞKA TAHLİLLER OLDUM CK:3318 LDH:279 ÇIKTI.BİRÇOK DOKTORA GİTTİM ORDAN ORAYA YOLLUYOLAR HİÇ BİRİNDEN MEMNUN DEĞİLİM.DOĞRU DÜZGÜN AÇIKLAMADA YAPMIYOLAR VE BENİM HALSİZLİĞİM HERGEÇEN GÜN ARTIYOR.BİDE CK NEDEN BUKADAR YÜKSEK ANLAMIŞ DEĞİLİM..BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİCEM HOCAMM..GÖRÜŞMEK ÜZERE..
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
03.04. 10:55:40
şikayetleriniz, yaşınız ve cinsiyetiniz ilk önce polymyozit hastalığını düşündürmektedir. bunu doktorlarınızda değerlendirme altında tutuyorlardır ve gerekli tetkik ve tedavileri yapacaklardır.
ck yüksekliği ve kas ağrısı yapabilen diğer sebepleri de dışlamak gerekecektir.
örneğin
muscular dystrophlerilaçlar ve toksinler,alkol, cocaine, steroidler, kolçisin, hidroksiklorokoin, kolesterol düşürücü statinlermetabolik hastalıklarendokrin hastalıklartiroid hastalıklarıkalsiyum ve magnesium bozukluklarıinfeksiyon hastalıklarıgripaidsstreptokoklyme hastalığıtenya solyum -domuz tenyasıgibi
bu konulardaki sorularınızı sitedeki romatoloji uzmanalarımıza yönlendirebilirsiniz.
sağlıcakla..
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.