Doktor Bey merhaba,
28 yaşındayım ve 3,5 yıldır evliyim. son 1 senedir dikkatimi çeken bir konu var. Bunu bir doktor ile görüşmedim. sizim tavsiyenze ihtiyacım var. akıntım oluyor. Bu akıntı bazen beyazımsı renk,bazen sarımsı renk,bazen şeffaf renk oluyor. günlük küçük pedlerden kullanmak zorunda kalıyorum. Aksi halde pantolonumda ıslaklık belli oluyor.
Bu durum ilk başta çok önemli görünmedi,geçer dedim ama şimdi endişeleniyorum. Bu durum neye işaret? Ne yapmalıyım? Bilgi verebilir misiniz? vDoktor Bey merhaba,
28 yaşındayım ve 3,5 yıldır evliyim. son 1 senedir dikkatimi çeken bir konu var. Bunu bir doktor ile görüşmedim. sizim tavsiyenze ihtiyacım var. akıntım oluyor. Bu akıntı bazen beyazımsı renk,bazen sarımsı renk,bazen şeffaf renk oluyor. günlük küçük pedlerden kullanmak zorunda kalıyorum. Aksi halde pantolonumda ıslaklık belli oluyor.
Bu durum ilk başta çok önemli görünmedi,geçer dedim ama şimdi endişeleniyorum. Bu durum neye işaret? Ne yapmalıyım? Bilgi verebilir misiniz?
Doç.Dr. A.Serhan CEVRIOGLU
07.04. 23:37:20
Merhaba,
Bahsettiğiniz akıntı vaginal enfeksiyonla uyumlu. Vaginitin farklı etkenleri var. Etkene özgün, spesifik tedavi için jinekolojik muayene öneririm.
www.serhancevrioglu.com
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.