Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Soru:"siroz hastasında hastalık derecesini nasıl anlarız?"

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Soru:"siroz hastasında hastalık derecesini nasıl anlarız?" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mrb..benim annem siroz hastası..teşhis bi safrakesesi ameliyatı sırasında karaciğerinden alınan parçanın araştırılması sonucu konuldu..teşhis konulanı 6-7 ay oluyor.. ayrıca kendisi böbreklerindende bi taş alımı operasyonu geçirmişti bundan 5 sen önce.. -Bu türden önbilgilerden sonra hasta hakkında ki bilgilerle devam etmek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Soru:"siroz hastasında hastalık derecesini nasıl anlarız?"

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-04-2010, 03:58 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Soru:"siroz hastasında hastalık derecesini nasıl anlarız?"

mrb..benim annem siroz hastası..teşhis bi safrakesesi ameliyatı sırasında karaciğerinden alınan parçanın araştırılması sonucu konuldu..teşhis konulanı 6-7 ay oluyor..

ayrıca kendisi böbreklerindende bi taş alımı operasyonu geçirmişti bundan 5 sen önce..

-Bu türden önbilgilerden sonra hasta hakkında ki

bilgilerle devam etmek istiyorum..

A.kendisi 57 yaşında alkol hiç kullanmadı..hepatit sonucu bu hastalığa yakalığını düşünüyoruz..

B.57 yaşında ve 51 yaşında emekli olmuş bi sınıf öğretmeni..4 senedir bir özel okulda çalışmaya halen devam ediyor..(çalışmaması gerektiği ısrarlarımıza aldırmadan)

C.beslenmesine son 3 aydır çok dikkat etmekte..yağsız tuzsuz proteinli ve bol yeşillikli bi beslenme tarzı var.

D.ayrıca 40"lık,balen marka 20 si enginar 20 si deve dikeni olan bi besin tableti kullanıyor..ayrıca helin köroğlu adında bi marka olan enginarlı besin şurubunu da tüketmekte..bunun yanında bal yada yoğurda karıştırarak deve dikeninin öğütülmüş halinden 1 tatlı kaşığını karıştırarak ta kullnamakta..bunların hepsini sabah öğle ve akşam günde 3 öğün tüketmekte..

E.hasta kilolu 1.55 boy ve 85 kilo..ancak yaptığı rejim sonucu bi miktar verdi gibi..5 kg kadar....gerçi iştahsızlıkta var gibi ve bu hastalıkta da kilo verdiren bi hastalık ama kendisi önlemini bu şekilde alıyor..

F.hasta geceleri 3-4 kez tuvalete kalkıyor.arada sırada sık olmamakla beraber karaciğeri ağrıyor..

midesi bulanıyor..iştahı çok ii diil..

-Bu türden ön bilgilerden sonra sorualrıma geçmek istiyorum müsadenizle..

1.)hastanın çalışması ne kadar doğrudur..?yorgunluk karaciğer fonksiyonları üzerinde hücre yıkımı cinsinden olumsuz etki yapar mı..kesin çalışmayı bırakmasını önerir misiniz..?

2.)arada sırarada hastanın canı yağlı yiyecekler çekiyor..teflonda yağ konulmaksızın yağsız köftelik etin "kavrulması",belki hormonsuz domatesin suyuyla ne kadar doğrudur..?yada sade et olarak..?sonuçta yağsızda olsa kavurma diye soruyorum..

3.)az miktarda da olsa tuzlu yemesi hastalığını etkiler mi..?çünki arada sırada tuzsuz yediğinde tansiyonu düşüyor..

4.)doktorunun tavsiyeleri dışında ben kendim nette siroz hakkında araştırmalar yaptım..hastalık benim gözlemlerime göre şu an "kompanse" aşamada..

uludağ ünv."nin bir yazısına göre kompanse aşama yıllık 10 kadar "dekompanse" oluyormuş..hücreler kendi kendini yok ediyormuş..ii bakılsa bile bu olmaya devam eder mi..yıllık 10 cicarı dekompanse olması şu an karaciğer 20-25 dekompanse ise hastanın 6-7 yıl ömrü kaldığını mı işret ediyor..çünki sonuçta dekompanse aşamadaki hasların 10-15 i 5 yıla kadar yaşayabiliyor muş en çok..bu hasta 85"lik gilimde olsa bu ömrünün 6 yıl cicarı olduğunu mu gösteriyor..yoksa ben mi yanlış anlıyorum..çünki doktoru bize yada kendisine bu konuda bi açıklama yapmadı..(bu soru çok önemli aydınlatırsanız çok sevinirim)

5.)enginar tablet yada devedikeni tohumlarını fazla miktarda tüketmesi sakınca doğrur mu..?yan etki yapar mı..?

6.)hastalık kilo verdiren bi hastalık olduğuna göre kendi kendine kilo verme amaçlı diyet yapması nekadar doğrudur..kilosonu sabit tutması yada koruması gerekmez mi..(kilolu olmasına rağmen..)gerçi karaciğerden kanın devir daiminin kolaylaşması için kilo verebilmeli ama kilo vermesi diyet sonucu ii.mi..?

7.)arada sırada yağlı besinleri canı çok isteyince pek nadirde olsa kaçırıyor ama bana demiyor..ben farkediyorum..bunun sakıncası var mıdır..?

-HASTA HAKKINDA BU HASTALIKLA ALAKALI GENİŞ BİLGİ VERMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAZIMI BİRAZ UZUN TUTTUM..CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TŞK.EDERİM SİZE..ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN..

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

30.03. 23:06:32

siroz hastalarında sirozun evrelemesi için child sısnıfalaması en çok kullanılır.

sitemizde tıbbı hesaplamalar kısmında bu mevcuttur. oradaki değerleri yerine koyarsanız. en iyi sonuca varılır.

child A- kompanse sirozdur.

child B- dekompanse siroz başlamıştır. karaciğer nakli yapılmak üzere araştırmalara başlanmalıdır.

child C - de karaciğer nakli olmaksızın 2 yıllık yaşam süresi %50 den aşağıdadır.

child a olan bir kişide kendini yormadan çalışmasında bir sorun olmaz. child A durumu yıllarca sürebilir.

diyet bilgilerini bir diyatisyen almalısınız. hastanın hipertansiyonu ve karında asit sıvısı yoksa az tuzlu yenmesinde sakınca olmaz.

diğer bitkisel şeylerle ilgili olumlu bir bilgim yok. karaciğeri korumaya yönelik ilaçlar ve vitaminler var. bir gastroenetrologa başvurarak bunları almanızı öneriririm.

sirozun sebebine yönelik yeterince çalışma yapılmamış gibi duruyor. sitemizde karaciğer enzim yüksekliği soru-konularını tarayıp okuyunuz.

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks