Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Zararlı bakterilerden kurtulmanın yolları

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Zararlı bakterilerden kurtulmanın yolları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Besin kaynaklı hastalıkların teşhisini koymak oldukça güçtür. Yorgunluk, üşüme, hafif ateşlenme, baş dönmesi, baş ağrısı, mide bozukluğu, ishal hatta ölüm gibi birçok değişik sonuç ortaya çıkabilir.Arkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırBakteriler yaşamak için besine, neme ve sıcaklığa ihtiyaç duyarlar. Proteinli ortamlarda ise ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Zararlı bakterilerden kurtulmanın yolları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-04-2010, 04:13 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Zararlı bakterilerden kurtulmanın yolları

Besin kaynaklı hastalıkların teşhisini koymak oldukça güçtür. Yorgunluk, üşüme, hafif ateşlenme, baş dönmesi, baş ağrısı, mide bozukluğu, ishal hatta ölüm gibi birçok değişik sonuç ortaya çıkabilir.Arkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırBakteriler yaşamak için besine, neme ve sıcaklığa ihtiyaç duyarlar. Proteinli ortamlarda ise oldukça güçlenirler. Bu sebeple, mutfaklar bakteri üremesi için en uygun ortamlardır. Bakterilerin hepsi zararlı değildir. örneğin, yoğurt, peynir, sirke gibi bazı besinleri oluşturmak için kullanılan yararlı bakteriler de vardır. Besin kaynaklı hastalığa yüzlerce bakteri neden olabilir. Ancak en sık görülenler ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:



Salmonella: çoğunlukla çiğ veya iyi pişmemiş tavuk, et, yumurta, balık ve pastörize edilmemiş sütte bulunur. İyi pişirilen besinlerdeki bakteriler ölür. çiğ ve pastörize edilmemiş süt içilmemesi önemlidir.



Staphylococcus aureus: Besinle uğraşan kişilerin deri, burun, boğaz enfeksiyonlarının besine geçmesi ile bulaşır. Bu nedenle, hasta veya elinde kesik yara olan personelin mutfakta çalıştırılmaması önemlidir.



Clostridium perfringens: Oda sıcaklığında ürer. özellikle tezgâh üzerinde unutulan yemekler, soslar bu konuda tehlikelidir. Büyük tencerelerdeki yemeklerin soğutulup, hemen dolaba konulması gerekir.



Clostridium botulinum: çok fazla görülmez ama ortaya çıktığında oldukça tehlikelidir. Konserveler bu konuda ciddi risk oluşturabilir. Açıldığında içi fışkıran kutulara veya bombeli kavanozlara dikkat edilmelidir.



Esherichia coli: Bağırsaklarımızda bulunan bir bakteridir. Ellerin iyi yıkanmaması, bu konuda risktir. Yemek hazırlayanların kendi kişisel hijyenlerine çok dikkat etmesi gerekir.

Yemekleri dondurarak saklayın ve çözdürürken dikkat edin Etleri, büyük parçalar halinde saklamayın , birer yemeklik olacak şekilde küçük parçalara ayırarak, temiz buzdolabı poşetine veya yağlı kâğıda sarın ve buzdolabının buzluk kısmında saklayın. çözdürülen eti hemen pişirin, tekrar dondurmayın. çözdürülmek istenen eti, oda ısısında açıkta bırakılacak şekilde değil, buzdolabının alt bölmesinde çözdürün.



Gıdaları iyi pişirin Pişirilen gıdaların her tarafının sıcaklığının en az 70 dereceye ulaşması gerekmektedir.



Pişirilmiş gıdaları derhal tüketin, oda sıcaklığında bırakmayın Pişirilen gıdaların uzun süre bekletilmesi mikropların çoğalma riskini artırır, güvenli olması açısından pişirilmiş gıdalar soğumadan tüketilmelidir.



Pişirilmiş gıdaları yeniden ısıtırken dikkat edin İyi bir yeniden ısıtmanın anlamı; ısıtılan gıdanın her tarafının sıcaklığının en az 70 dereceye ulaştırılmasıdır.



Pişirilmiş gıdalar ile çiğ gıdaların birbiri ile temas etmesin Güvenli bir şekilde pişirilmiş gıdalar çiğ gıdalarla çok az bir temasta bile bulunsa kontaminasyona neden olabilir. örneğin pişmemiş bir eti parçalamak için kullandığınız tahtayı veya bıçağı yıkamadan pişmiş bir gıda için kullanmayın,



Ellerinizi sık yıkayın Gıdaları hazırlamaya başlamadan önce ve her aradan sonra ellerinizi sıcak su ve sabunla yıkayın . Gıdaları hazırlamadan önce eğer elinde her hangi bir kesik veya enfeksiyon varsa onun üzerini iyice kapattığınızdan emin olun.



Mutfak yüzeyi ve ekipmanları temiz tutun . Zemin temizliğinde kullanılan bezler , el havlusu veya bulaşık kurulama havlusundan ayrı tutulmalı ve onlarda sık sık yıkanmalıdır.



Güvenli su kullanın Gıdaları hazırlamak içinde temiz su kullanmak, içmek kadar önemlidir.

Bakteriler her yerde

Bakterilerin üremeleri için besin, sıcaklık ve nem yeterlidir.Oda sıcaklığında 24 saat içinde sayıları trilyonlara ulaşabilir.



Bakterilerin kontaminasyonunu engellemek için elinizi en az 20 saniye süreyle sabunla sık sık yıkayın.



Kurulama bezlerini sık değiştirin ve besinlerle temas ettirmeyin. Kullandıktan sonra sık yıkayın.



Buzdolabını fazla doldurmaktan kaçının. Soğuk havanın dolaşması için gerekli alanı sağlayın.



Besin kullanırken mutlaka son kullanma tarihlerini kontrol edin.



Artan yemeklerinizi mutlaka buzdolabında bekletin, dışarıda, oda ısısında bırakmayın.



Kesme tahtalarınızın temizliğine çok dikkat edin. Et, balık veya tavuk için farklı renkler kullanabilir veya çok iyi yıkadıktan sonra aynı kesim tahtasını kullanabilirsiniz. Et ve sebze için aynı kesim tahtasını kullanmayın.



Yemeği karıştırdığınız kaşık ile tadına bakmayın.



Evde dondurucuya atacağınız paketlerin üzerine etiket koyarak, mutlaka tarih yazın.


Kaynak: Milliyet Sağlık

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Zararlı bakterilerden kurtulmanın yolları

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Zararlı bakterilerden kurtulmanın yolları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Besin kaynaklı hastalıkların teşhisini koymak oldukça güçtür. Yorgunluk, üşüme, hafif ateşlenme, baş dönmesi, baş ağrısı, mide bozukluğu, ishal hatta ölüm gibi birçok değişik sonuç ortaya çıkabilir.Arkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırBakteriler yaşamak için besine, neme ve sıcaklığa ihtiyaç duyarlar. Proteinli ortamlarda ise ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.