25-04-2010, 12:31 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Soru:"göz kararması ve aşırı yorgunluk"
merhaba ben fatma 22 yaşında 1 çocuk annesiyim şikayetim başımın ense kısmında ve sol gözümün çevresinde sıklıkla ağrılar oluyor ve bir süre ayakta kaldığımda göz kararması baş dönmesi oluyor. sadece ayakta iken değil oturup kalkıncada oluyor. bu bende aşırı halsizlik yorgunluk yapıyor. bu şikayetlerim den doktora gittiğimde tansiyonuma kan tahlilime emar çekimine ve eeg mede bakıldı ama hepsi temiz çıktı ne yapıcağımı bilmiyorm bu bana çok rahatsızlık veriyor. kilo kaybediyorum . bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkürler.
Doç.Dr. Cahide Topsakal
06.09. 12:40:33
Cok gecmis olsun. BUNca anlattiklarinizin icinde bence en onemli konu kilo kaybediyor olmaniz. Altta ciddi cir hastalik yatiyor olabilir ve ortostatik tipte dedigimiz bu tansiyon dusuklugu de buna eslik eden bir bulgu olabilir. Kansizlik ya da kan hastaligi, dolasim sistemi ile ilgili ya da beyinle ilgili bir hastalik cikmadigina gore, yapisal bile olabilir. Genellikle hizla kilo kaybedenlerde bu durum gecici olarak eslik eder. Vucut dengeye ulasinca ortadan kaybolur. Yeterince su icip icmediginizden emin olun. Bir miktar tuzlu ayranla kendinizi destekleyin iyi gelecektir. Oturururken kalkma aninda oluyorsa ya damar yatagi sivi ile yeterince yuklenmemistir ya da vagotoni dedigimiz parasempatik sistem fazla devreye giriyordur, buda sempatik sistemin baskilanmasi demektir ki yapisal da olabilir, herhangi bir ilacla ya da hastaliktan da baskilaniyor olabilir. Kan uclarda ayaklarda golleniyordur, bacaklarda ileri derecede varis ve buna bagli kan gollenmesi olmadigindan da emin olun. genellikle sicak havalarda bu sorun daha etkili olacaktir, cunku sicakta damarlar genisler, kan asagida gollenir, kan dolasima hemen katilmadigindan tansiyon dusebilir. Kilo kaybetmenizin altinda ciddi bir neden yoksa ben bunu biraz gecici sivi eksikligi, biraz da dolasim problemi olarak algiliyorum, basagrilariniz bununla ilgili durmuyor.Doc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737
Kaynak: www.saglikdanis.com Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |