03-05-2010, 02:44 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Deva'dan 5 yeni fabrika DEVA Holding'in, ilaç sektörüne 100 milyon dolarlık yatırım yaptığını
ifade eden Deva Holding Yönetim Kurulu Başkanı Philipp D. Haas 5 yeni fabrika
kuruyoruz. 50. Kuruluş Yıl dönümünde 10 yeni ürünü piyasaya çıkaracağız" dedi.
Deva Holding'in 50. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Antalya!da düzenlenen etkinlikte konuşan Haas, şirketi 2006'da satın aldıklarını ve o
dönemde yapısının çok kötü olduğunu söyledi. Şirketi, hem finansal hem de
teknolojik açıdan güçlü noktaya getirdiklerini ve geçen yıl satışları yüzde 65
oranında artırdıklarını ifade eden Haas, bu yıl da şirket performansının
artacağını vurguladı. HAMMADDEYİ TÜRKİYE'DE ÜRETİYORUZ: Deva
Holding'in önemli bir büyüme sürecinden geçtiğini, pazarda son teknolojik
yatırımlarla gerçekleştirilen yeni kaliteli ürünlerle pazara girdiklerini
anlatan Haas, şunları kaydetti: "Her geçen gün ilaç pazarında yerli şirket
olduğumuzu görüyoruz. Bizim için en önemlisi, ürünlerimizi ve ham maddesini
Türkiye'de üretiyoruz. İlaç pazarında Türk firması olmanın önemini biliyoruz.
Türkiye'de ilaç sektöründe açık var. Türkiye 3 milyar dolarlık ilaç ithal
ederken, 300 milyon dolar da ihraç ediyor. Deva olarak Türkiye'nin ihraç ettiği
miktar kadar ilaç ihraç etmek istiyoruz. Çünkü Türkiye'deki fabrikalarımızda çok
kaliteli ilaç üretimi yapıyoruz." YÜKSEK KALİTE: Türkiye'nin ithal
ettiği orjin ilaçlardan daha kaliteli üretim yapıldığına dikkati çeken Haas,
Deva Holding fabrikalarında Avrupa standartlarının üzerinde üretim
gerçekleştirildiğini söyledi. Haas, "Türkiye'nin daha fazla ilaç ihraç etmemesi
için neden yok. Avrupa standartlarının üzerinde üretim yapılıyor"
dedi. 10 YENİ ÜRÜN GELİYOR: Londra borsasına kote olduklarını,
Deva hisse senetleri için İMKB'de çağrı işleminin tamamlandığını, Saba İlaç
şirketini satın aldıklarını, piyasaya yedi yeni ürün çıkarttıklarını vurgulayan
Haas, şöyle konuştu: "İstanbul, Güneşli'deki yeni merkez binamıza taşındık. Beş
yeni fabrikanın da temelini attık. Şu anda, onkoloji, enjektable ünitesi,
cephalosporin ünitesi, betalactam ünitesi ve bir genel üretim ünitesinin
inşaatları devam ediyor. İlaç sektörüne 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz.
50. Kuruluş Yıl dönümünde 10 yeni ürünü piyasaya çıkaracağız. Deva holding
yabancı yatırımlı bir firma olsa dahi, Türk firmasıdır. Tüm ürünleri Türkiye'de
üretiyoruz ve dış pazarlara satıyoruz. Bunu Türkiye için
yaptık."
Çin ve Hindistan'da işçilik ucuz, Türkiye ilacı dünya kalitesinde
üretiyor DEVA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Philipp D.
Haas yerli ilaç sektörünün mutlaka desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Haas, Çin ve Hindistan gibi ülkelerden düşük kaliteli ilaç getirileceğine, dünya standartlarının
üzerinde üretim yapan yerli ilaç sanayinin desteklenmesi gerektiğini bildirdi.
Haas, "Çin ve Hindistan'da işçilik maliyetleri ucuz. Türkiye'de ilaç
sektörünün daha başlangıcındayız. Türk ilaç sektörünün geleceği çok parlak.
Dünya standartlarında ilaç üretimi yapılıyor" dedi.
hurriyet Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |