Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Üç Yaş Sendromu

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Üç Yaş Sendromu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Üç Yaş Sendromu “Aaaaaaaa†diye çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum. Birden ona kadar sayıp, derin derin nefes alıyorum. “İki yaş sendromu ne zaman bitecek?†derken şimdi başıma ‘üç yaş sendromu çıktı. Kendini yere atıp, bas bas bağrınıp, tepinmeler yerini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Üç Yaş Sendromu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2010, 07:04 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Üç Yaş Sendromu

Üç Yaş Sendromu

“Aaaaaaaa†diye çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum.

Birden ona kadar sayıp, derin derin nefes alıyorum.

“İki yaş sendromu ne zaman bitecek?†derken şimdi başıma ‘üç yaş sendromu çıktı.

Kendini yere atıp, bas bas bağrınıp, tepinmeler yerini “mine!!!†yani “benim†cümlesine bırakti.

Elini neye atsa onun.

Bunun yanında “karşıyım karşı herşeye karşı†tutumunda.

Oğluşum protestocu bir kimliğe büründü.

Diyelim, dişlerimizi fırçalayacağız. Efe inat etti, ağızını açmıyor.

Taktik geliştirdim. Böyle bir durumda gıdıklamaya başlıyorum. Kahkalardan dolayı ağız hemen açılıyor. Bende ‘fırsat bu fırsat diyerek hızlı bir hamlede bulunup dişleri fırçalamaya başlıyorum.

Yada diyelim ki hasta. İlaç içmesi gerekiyor.

Oglum ilacı gördüğü an kaçacak delik arıyor. Yine ağızını açmıyor.

Bende de aynı taktik.

Efe gıdıklanıyor, gülmeye başlıyor, ilaç ağıza dökülüyor ve ilacın çoğu suratıma püskürtülüyor!!!

İnanılmaz inatçı. Dediğim dedik.

Bir şeyi tutturdu mu hemen olsun istiyor ve asla vazgeçmiyor.

Geçenlerde e binmek istedi ama dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor.

İnadı tuttu bir kere.

“Annecim, bak dışarıda yağmur yağıyor, çıkamayız. Haydi gel odana gidip boyama yapalım†diyorum. İlgisini başka şeye çekmeye çalışıyorum ama ise yaramıyor.

“ Noooo! Bike! Outside!†diye cevap alıyorum. ( Hayır! Bisiklet! Dışarıya)

Bu arada in üzerine çoktan tünemiş bile.

“Neyse en azından evin içinde e biniyor, yağmurda ıslanmaktan kurtulduk†diye sevinir hale geldik, gerisini siz düşünün.

Yada diyelim ki bir yere gitmemiz gerekiyor. Beyefendinin canı arabaya binmek istemiyor!!!

Bir yerde okumuştum; böyle bir durumda çocuğunuza “sana bir sır vereceğim†deyip, kulağına birşeyler söylüyorsunuz. Bu sırada da hızlı bir hamleyle çocuğu yakalayıp araba koltuğuna oturtuyorsunuz.

Denedim, ise yarıyor.

Okulda iki- üç yaş grubu kafa kafaya verip “acaba büyüklerimizi nasıl çıldırtırız†diye yeni haylazlıklar türetiyorlar.

Bunlardan biri de yere birşeyler dökmek.

Bunu oyun olarak görüyorlar. Efe de bu oyununu evde harika oynuyor.

Diyelim ki süt içiyor ve birden bardak tersine çevriliyor .

Biz “Efecim sütü yere dökme†derken ,o gözümüzün içine baka baka sütünü yere döküyor.

Sonra da şaşırıp “aaaaaa süt dökül†diyor ve ardından “ anni sil†demeyi de unutmuyor. Pek de titiziz.

Beraber elimize kağıt havluyu alıp, haldır huldur yer temizliyoruz ve bunu günde abartmiyorum en az dört kez yapıyoruz.

Bu tip durumlarda ceza olarak merdivende oturuyoruz. Ancak ceza filanda ise yaramıyor.

Yaşı ile doğru orantili, iki buçuk dakika Efe yi merdivende oturtup, sakinleşmesini bekliyoruz.

Bu sırada da boyuna inip, gözünün içine baka baka “Efecim bu yaptığın yanlis. ‘Sütü yere dökme diye bir oyun yok. Süt içilir, yere dökülmez. Bir daha dökmeyeceğiz tamam mı?†diye bir konuşma yapıyoruz.Efe kafa sallıyor ama bir saat sonra yine aynı oyun tarafından tekrarlanıyor.

Çıldırmamak elde değil.

Belki bin defa yanlış olduğunu söyleyeceğim ve binbirinci de Efe artık yere süt dökmeyecek. Ama bende sabır tükeniyor.

Bugünlerde Cici Kızların ‘Delisin adlı şarkısının sözlerini değiştirip söyler oldum.

Ah oğlum, söyle nedir bu halin,

Valla sen delisin delisin,

Olmaz ki süt yere dökülmez ki,

Bu kadar inatçı olunmaz ki,

Valla sen delisin delisin…

Bu şarkının yanında “Oynatmama Az Kaldı Doktorum Nerde†şarkısını da tüm iki yaş ve üç yaş sendromu ile başeden annelere adıyorum.

Sevgiler,

İpek Karadeniz

ipekkaradeniz@hotmail.com

Kaynak: Bebek

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks