Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Dişimde apse var (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Dişimde apse var (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Benim 9 aylık kız çocuğum var 3 gündür gece gündüz huysuzluk yapıyor farkına varmamıştım yaramazlından sanıyordum ama bir de baktım ki azı dişleri çıkıyor aynı anda ama diş tarafa doru çok rahatsız oluyor anlıyorum ama hep süreli alıyor soğuk elbezi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Dişimde apse var (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-05-2010, 11:03 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Dişimde apse var (Sorularınızın yanıtları)

Benim 9 aylık kız çocuğum var 3 gündür gece gündüz huysuzluk yapıyor farkına varmamıştım yaramazlından sanıyordum ama bir de baktım ki azı dişleri çıkıyor aynı anda ama diş tarafa doru çok rahatsız oluyor anlıyorum ama hep süreli alıyor soğuk elbezi verdim soğuk oyuncak da verdim sizin yardımınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım şimdiden çok teşekkür ederim.

Yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok. Eczanelerden alabileceğiniz özel jelleri kullanabilirsiniz.Biraz olsun sıkıntısını hafifletebilir. Bu donem maalesef sıkıntılı bir donem. Çocuk doktoru ilerde konuşup akşam en azından rahatlaması için ağrı kesici bir ilaç verebilirsiniz.

35 yaşında çekilen azı dişin yerine diş çıkar mı benim çıkıyor da.

Böyle bir ihtimal yok.Belki çekilen dişinizin yerine 20 yaş dişiniz geldiği için siz öyle zannediyor olabilirsiniz.Bir diş hekimine danışırsanız durumunuz daha net açıklanabilir.

3 ay dır dişimde apse var 3 doktor değiştirdim 6 7 kutu çeşitli anti biyotikler verdiler apse gitmiyor çürük dişimi çektiremiyorum apse geçmediği için sürekli ağrıyor ve şişiyor.

Diş çekimi düşünülmesi gereken en son nokta.Dişiniz kanal tedavisi ile kurtulamayacak durumdaysa diş çekimini düşünebilirsiniz.En kısa zamanda bir kanal tedavisi uzmanına(endodontist) danışmanız gerekir.Eğer çekilmesi gerekiyorsa da cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışmanız sorununuzu çözecektir.

Çocuğum 3 yaşında dişinde siyahlaşma oldu durup dururken nedeni nedir?

Çocukların dişindeki renklenmeler genellikle demir preparatları kullanımı sonucu ortaya çıkmaktadır.Bu lekeleri çürükten ayıran özellik ise fırçalandığı zaman geçmeleridir.Çocuğunuzun durumu da böyle ise demir kullanımını çocuk doktorunuzla tekrar konuşabilirsiniz.

Kaplama dişlerinde mi başka yerde mi ,şekerli ve sıcak bir şey içtiğimde ağrı oluyor.Doktorlara gittim kaplamayı açııp bakmak istemiyorlar .Ne yapmalıyım 1000 'lik antibiyotik kullanıyorum. Ağrı devam ediyor....

Antibiyotik kullanmanı çok fazla bir işe yaramayacaktır.Eğer gerekli ise kaplamanızın çıkartılması gerekir.Ağrının kaynağı bulunup kanal tedavisi yapılması gerekiyor.Kanal tedavisi konusunda uzman bir hekime(endodontist) danışmanız gerekir.

İyi günler duygu hanım. benim sorunum dişlerimde çok hassaslaşma ve ağrım çok doktorum kanal tedavisi uyguladığı halde hiç bir şekilde ağrım geçmiyor. uykuda çok gıcırdatıyorum dişlerimi diş köklerimin hassaslaştığını söylüyor doktorum tedaviler hiç bir şekilde cevap vermiyor. bu ağrılar beni depresyona soktu ne yapacağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Uykuda diş gıcırdatma alışkanlığınız varsa mutlaka bir gece plağı kullanmanız gerekli.En kısa zamanda hekiminize danışıp bir gece plağı yaptırmalısınız.Kanal tedavili dişinizi görmeden net bir şey söylemek zor ama diş sıkmanız ağrının geçmemesinde etkili olabilir.Yine de dişinizin durumunu bir kanal tedavisi uzmanı değerlendirmelidir .Uzman hekimlerin ekip halinde çalıştığı bir merkeze danışmanız faydalı olacaktır.

Ön dişimde dolgu var onu daha düzgün yaptırmak istiyorum İzmir'de iyi bir diş doktoru arıyorum yardımcı olabilir misiniz.

Maalesef İzmir'de size önerebileceğimiz bir yer yok.

Merhabalar,benim diş etlerimde şişlik oluyor ve ön iki dişimde her şeyi yapmama rağmen leke var ve çıkmıyor.Dişlerim aralıklı olduğu için nasıl bakım yapmalıyım?

Öncelikle bir diş Hekimine danışıp diş taşı temizliği yaptırmalısınız. Daha sonra düzenli fırçalama ve diş ipi kullanarak ağız bakımınıza devam edebilirsiniz.

İyi günler,dün dişime dolgu yapılırken diş duvarım kırıldı,çok çürümüş.dolgu yapıldı yerine fakat ağrı yapıyor,özellikle yemek esnasında.sağ tarafımla çiğneyemiyorum..acaba dolgum hava mı aldı? yoksa diş çürüğü temizlenme esnasında zedelendiği için geçici bir ağrımı teşekkür ederim..

Sizi görmeden net bir şey söylemek mümkün değil.Kanal tedavisi yapılması gerekebilir.Tekrar hekiminize danışmanız gerekiyor.

Kendimi bildim bileli dişlerimle ilgili sorunlarım var ve yakında üst çenemdeki yirmilik dişimin çekilmesi gerekiyor,lokal anesteziye rağmen dişim uyuşmuyor ve çekim sırasında dayanılmayacak kadar ağrı duyuyorum,ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler.

Anestezinin etki etmemesi diye bir ihtimal çok düşük.Cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışın lütfen.

Merhaba, ben 25 yasındayım yaklaşık 1 haftadır 20'lik dişim yüzümden bayağı bir acı çekiyorum. Doktorum ilaçlar verdi ama dişini çektirmen daha iyi olur dedi. sizce ilerde bir sorunla karşılaşmamak için 20'lik dişimi çektirmeli miyim? İyi çalışmalar.

Sorun çıkaran 20 yaş dişlerinin mutlaka alınması gerekir.En kısa zamanda cerrahi konusunda uzman bir hekime danışıp dişinizi çektirin.

Merhaba ön dişimin birinde apikal rezeksiyon sonrası oluşan bi renk kaybı var.laminat veneer uygulaması çözüm olur mu ve ltfn tek diş için ortalama fiyat verirseniz sevinirim.

Dişinizin rengi beyazlatma ile açılamayacak gibiyse,laminate veneer yapılabilir.iyi bir laboratuar çalışmasıyla yapılan bir laminate veneer ortalama 350€-500€(tek diş için) arasındadır.

Merhaba yaşım 40 ağız içerisinde bulunan yaklaşık 6 dişi çektirip yerine diş yaptırmak istiyorum ancak tansiyon ve hafif kalp sorunum var.Aceba narkozla bayıldıktan sonra çürük dişleri çektirip yerine yenilerini yaptıramammı ilgi ve alakanıza teşekkür eder başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ederim.

Dişlerinizi mutlaka çektireniz gerekip gerekmediğini hekiminizle görüşmeniz gerekir öncelikle.Kalp veya tansiyon sorununuz olması genel anesteziyi gerektirmez.Bütün işlemleriniz lokal anestezi ile yapılabilir.Ama diş hekiminiz ve kalp doktorunuz mutlaka konsultasyon yapmalıdır.Hekimlerinizle görüşerek tedaviye başlayabilirsiniz.

Sürekli fırçaladığım halde diş etlerim şiş ve fırçalama esnasında kanıyor bunu önlemek için ne yapmalıyım?teşekkür ederim.

Bir diş hekimine danışıp diştaşı temizliği yaptırmanız gerekiyor.

Merhaba Duygu hanım, 4 gün önce sol alt 20'lik dişimi çektirdim dudağım hala uyuşuk bunu doktoruma sorduğumda sinire gelmiş olabilir uyuşukluk ondan devam edebilir kendini yeniledikçe düzelecek dedi. Sizce de böylemi endişelenmem yersiz mi? teşekkürler...

Diş çekimi sırasında böyle sorunlar karşımıza çıkabiliyor.Yapabileceğiniz pek bir şey yok.Zaman içerisinde zedelenen alan kendini yenileyecektir.Bu arada b vitamini kullanmanız iyileşmeye katkıda bulunacaktır.

Dişimi çektireceğim ama çok korkuyorum ağrıyor mu[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img]

Diş çekimi lokal anestezi altında yapılır ve siz ağrı hissetmezsiniz.Cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışmanız endişenizi azaltacaktır.

Diş etlerim hafiften şişik ve kızarık hangi doktora gitsem gargara veriyor.temizlememe dikkat etmeme rağmen sarardı ne yapmam gerekiyor aydınlatır mısınız?

Bir diş hekimine danışıp öncelikle diştaşı temizliği yaptırmanız gerekiyor.Sararma gargara nedeniyle de olabilir.Başka bir hekime danışmanızı tavsiye ederim.

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

www.creadenta.com[/b]

info@creadanta.com

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks