Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Diş eti rahatsızlığım var (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Diş eti rahatsızlığım var (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Diş eti rahatsızlığım var Diş eti konusunda uzman bir hekime(periodontolog) danışmanız gerekiyor. Merhaba Duygu Hanım.Ben 25 yaşındayım ve bu güne kadar hiç diş çürüğü problemi yaşamadım.Fakat bu gece sağ üst dişlerimde hafif bir ağrı hissettim.Sabah kontrol edince arka dişlerimden birinde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Diş eti rahatsızlığım var (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-05-2010, 11:03 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Diş eti rahatsızlığım var (Sorularınızın yanıtları)

Diş eti rahatsızlığım var

Diş eti konusunda uzman bir hekime(periodontolog) danışmanız gerekiyor.

Merhaba Duygu Hanım.Ben 25 yaşındayım ve bu güne kadar hiç diş çürüğü problemi yaşamadım.Fakat bu gece sağ üst dişlerimde hafif bir ağrı hissettim.Sabah kontrol edince arka dişlerimden birinde diğeriyle birleştiği yerde hafif bir kararma fark ettim.Bu diş çürümesinin başlangıcı olabilir mi:eğer öyleyse bunu engelleyebilmemim herhangi bir yolu var mı.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.İyi çalışmalar...

Sizi muayene etmeden çürük başlangıcı olup olmadığı konusunda yorum yapamayız.Öncelikle bunu anlamak için bir diş hekimine danışmanız gerekiyor.Çürümeye niyetli bir alansa diş ipi kullanarak,çok iyi fırçalayarak ilerlemesini engelleyebilirsiniz.Ama ağrı hissettiğinize göre çürük ilerlemiş gibi görünüyor ve öyleyse mutlaka dolgu yaptırmanız gerekiyor.

Merhaba hocam ben 21 yaşımdayım. Yaklaşık 4 senedir yirmilik dişimden şikâyetim var, hala çıkmadı. Doktorlar çıkar dedi ama hala görünürde bir şey yok. Diş etimde şişlik var. Hatta bazen öyle oluyor ki çene altım boğazıma doğru şişiyor. Sizce bu şişlik normal mi? dişim çıkar mı? Cevabınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Dişiniz bu kadar uzun süredir çıkamadıysa kesinlikle beklemeyin.Enfeksiyona ve ağrıya neden olan,gömük 20 yaş dişleri mutlaka alınmalıdır.Cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışın.

Merhaba ben 25 haftalık hamileyim ve 20'lik dişimde iltihap oluştu doktor çekilmesini istiyor fakat ben korkuyorum hem diş çekiminden hem de bebeğe zarar vermesinden yardımcı olun lütfen.

Hamilelikte ikinci 3 ayda,gerekli görüldüğü takdirde bu tür işlemler yapılabiliyor.Dişinizin iltihaplı ve şiş bir şekilde orada kalması daha zararlı,ayrıca doğuma doğru şiddetli bir ağrı veya şişlik yaparsa zor anlar yaşayabilirsiniz. Dişinizden sorununuz varsa şu dönemde sorununuzu çözebilirsiniz.Cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışın lütfen.

Dişlerim arıyordu SSK hastanesinde randevu aldım dolgu için (3tane) 5 ay sonrası için randevu falan verdiler hala ağrıdığı için ilaç kullanıyorum apranax ve largopen bi kaç gündür dişlerim fazla değil de damaklarım ağrımaya başladı yutkunurken bile acıyor dilimi değdirince de çok acıyor ne önerirsiniz.

Çevrenizdeki poliklinikleri veya diş hekimlerini araştırabilirsiniz.Dişinize kanal tedavisi yapılması gerekiyor.Başka şekilde ağrınızın geçmesi zor. Geçmiş olsun.

Merhaba iyi günler ben 17 yasındayım dişime 1-2sene anca oluyor. fakat benim dolgu olan dişim sürekli ağrı yapıyor ve benim diş doktorum bu dişi hala çekmiyor fakat ben bu dişten çok şikayetçiyim ve bir çok kez bu sorundan dolayı doktoruma gittim beni sadece ilaç verip eve gönderdi benim yapabileceğim bir şey var mı? Şimdiden size çok teşekkür ederim iyi günler.

Dişini kesinlikle çektirmemelisin.Ağrısa bile başka çözüm yolları bulunabilir.Sürekli ağrıyorsa kanal tedavisi yapılması gerekebilir.Kanal tedavisi konusunda uzman bir diş hekimine danışmanız ve dişini tedavi ettirmeni tavsiye ediyorum.

Adet döneminde diş çektirmek normal midir sonrası herhangi bir problem yaşanır mı?

Adet döneminde diş çektirmenizde herhangi bir sakınca yok.

Merhaba hocam benim kaplama altındaki dişimde şiş var fakat ağrı yapmıyor baya bir büyüyor elimle bastırdığımda sarı bir sıvı çıkıyor ve taamı inince kan çıkıyor içinde ufak et parçalarına benzer şeyler çıkıyor dişin görünün kısmı mosmor kararmaya başladı kaplama 4 diş uzunluğunda bunu kaybedersem 5 diş kaplama olur mu yaşım 26.

Şişliğe neden olan dişinizi kaybetmemek için kanal tedavisi yaptırmanız gerekiyor.Kanal tedavisi konusunda uzman bir hekime danışın lütfen.

İyi günler,yaklaşık 13 gün önce diş dolgusu yaptırdım.Dolgulu dişimin üstünde yiyecekleri çiğnerken ağrı oluyor belli bir bölgede nedeni nedir ne yapmam gerekir?.. Teşekkürler

Dolgu yapıldıktan sonra böyle şikayetler olabiliyor.O bölgede çürük daha derinse veya dişinizde yükseklik kalmışsa çiğnerken hassasiyet olabilir.Doktorunuza tekrar danışmanızı ve yüksekliği kontrol ettirmenizi ve biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

İyi günler ben 16 yaşındayım ve diş etlerim şişmiş ama çok şişmiş ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler.

Muhtemelen diş taşı varlığından şişmiştir.En kısa zamanda bir diş hekimine danışıp diş taşı temizliği yaptırman gerekiyor.

Diş eti problemim var.diş etim dişimden ayrıldı.doktor tartarları temizledi ama başka yapılacak bir şey yok dedi ve kullanmam içinde hiç bir şey vermedi.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.kendiliğinden iyileşir mi?ben bu durumdan çok korkuyorum.ben İzmit'te oturuyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?ben ne yapmalıyım?

Diş eti hastalığı belli bir seviyeden sonra geri dönmüyor.Sizin yapabileceğiniz çok iyi bir şekilde ağız bakımınıza devam etmek,düzenli diş ipi kullanmak ve düzenli olarak bir diş eti uzmanına(periodontolog) giderek gerekli işlemlerinizi yaptırmak olmalıdır.Bu sayede diş eti hastalığını geri döndüremezsiniz belki ama ilerlemesine engel olursunuz ve dişleriniz biraz daha uzun süre ağzınızda kalır.

Merhaba.17 aylık bir oğlum var ve ön dört dişi siyahlaştı.Neden olduğunu anlayamadım ama sanki demir eksikliği şurubunu kullanmaya başladıktan sonra siyahlaştı gibime geliyor yardımcı olabilir misiniz neden kaynaklanıyor acaba.ciddi bir sorun var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Bu tür şuruplar renklenmeye neden olabiliyor.Demir renklenmesi fırçalayınca geçebilir.İsterseniz doktorunuzla şurubun kullanımı hakkında tekrar görüşebilirsiniz.

İyi günler sayın hocam. benim ikiz kızlarım var 2.5 yaşında. Geçenlerde aile doktorumuza gittik doktor diş çıkarıyor dedi fakat diş etleri acayip şekilde şişti hatta ağlarlarken de kanama yapıyor. Ayrıca ağız içinde yaralar oluştu. Verdiği sakinleştirici kremleri çocuğumuzda uyguluyoruz. Fakat faydasını göremedik. Zeynep olan kızımızın biraz düzelme var fakat 1 hafta olmasına karşı Serpil'de herhangi bir gelişme yok.sizden ricamız ne yapabiliriz yardımcı olursanız seviniriz saygılarımla.

Bir pedodontiste (çocuk diş hekimi) gitmenizde fayda var.

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

www.creadenta.com[/b]

info@creadanta.com

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks