04-05-2010, 11:30 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alerjik bünyeler dikkat!
'Alerji mevsimi' olan ilkbahar, özellikle çiçek tozları, polen ve kavak ağaçlarının pamukçuklarına alerjisi olanlar için büyük tehlike oluşturuyor.
Tekden Hastanesi Baştabibi, KBB hastalıkları uzmanı Op.Dr. Kemal Tekden, bahar aylarıyla görülen alerjilere karşı dikkatli olunmasını istedi. Alerji mevsimi kapıda
İlkbaharın aynı zamanda 'Alerji mevsimi' olduğunu, özellikle çiçek tozları, polen ve kavak ağaçlarının pamukçuklarına allerjisi olanlar için büyük tehlike oluşturduğunu belirten Op.Dr. Kemal Tekden, alerjik hastalıkların görülme oranının yüzde 15-20 gibi yüksek bir rakama ulaştığını söyledi.
Tekden sözlerini şöyle sürdürdü; "Bunlardan alerjik burun hastalıklarına çok sık rastlanılır. Bu rahatsızlıklar yıl boyu devam edebilir. Alerjik rinit, çilek, yumurta, balık türü besin maddeleri alındığında, ev tozu tüy gibi maddeler solunduğunda ortaya çıkabiliyor." Daha çok baharda ortaya çıkıyor
Halk arasında 'Saman nezlesi' olarak bilinen mevsimsel alerjik rinitin daha çok bahar aylarında ortaya çıkıyor. Çiçek tozları ve polenlerin karıştığı havayı teneffüs etmek nezleyi tetikliyor.
Tekden konu ile ilgili olarak; "Göz ve burunda kaşınma, burun tıkanıklığı, burun akıntısı ve hapşırmayla kendini gösteren rahatsızlıktan bahar aylarında kurtulmak zordur. Şikayetlerin derecesi farklı olabilir. Ancak, insanlarda fiziksel aktivitelerde azalma, sosyal faaliyetlerden geri kalma, iş gücü kayıpları ortaya çıkar. Alerjik olmayan başka hastalıklarda da benzer belirtiler olabilir. Doğru teşhis için mutlaka uzmana gidilmelidir. Bazı tetkik ve testlerden sonra teşhis konulduğu takdirde saman nezlesi, allerjen maddelerden uzak durarak ve ilaçlar sayesinde kurtulmak mümkündür" dedi.
Kaynak: Ekolay Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
Offline
| |