Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

'Cinsel yaşamımız hiç yok'

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri 'Cinsel yaşamımız hiç yok' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Benim eşim 4 sene önce depresyon geçirdi; kafasında büyük sorular var. Mesela ölümden çok korkuyor, kendi kendine konuşuyor, bol bol uyumak istiyor, cinsel yaşamımız hiç yok sayılır. Daha 37 yaşında… Haftalık sakinleştirici iğne vuruluyor; günde 3 defa hap alıyor. Ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

'Cinsel yaşamımız hiç yok'

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:01 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart 'Cinsel yaşamımız hiç yok'





Benim eşim 4 sene önce depresyon geçirdi; kafasında büyük sorular var. Mesela ölümden çok korkuyor, kendi kendine konuşuyor, bol bol uyumak istiyor, cinsel yaşamımız hiç yok sayılır. Daha 37 yaşında… Haftalık sakinleştirici iğne vuruluyor; günde 3 defa hap alıyor. Ne yapabilirim?







Merhaba, ilk olarak cinsel yaşamdaki sorundan başlamak istiyorum. Eşinizin kullandığı ilaçlar ve sakinleştirici iğneler, cinsel isteksizlik yapmış olabilir. Hastalığın kendi belirtilerinden de biri olan bu isteksizlik, ilaçlar ile daha da pekişince bu şekilde bir sorun ortaya çıkmıştır. Bu sorunun ortadan kalkması, ancak problemin, yani depresyonun ortadan kalkması ile mümkündür. Bunun tedavisinde ilaçlar bir yere kadar etkilidir fakat eşinizin kendi kendine de çaba göstermesi gerekir. Hayata tutunabilmesi için kendine bir uğraş edinmesi, belki bir spor yapması gerekebilir. Burada sizin çabalarınızda önemli. Eşiniz ne kadar istemese de, onu sosyal hayata daha çok sokmalısınız. Belki bu noktada tek başınıza yapamayacağınız durumlar olabilir, onun için de bir psikologa başvurabilirsiniz. Fakat yinelemek istiyorum; ilaç kullanımı dışında sosyal olarak da bazı şeyler yapmanız gerekir.







Kendimi hep mutsuz hissediyorum. Kendime olan güvenim de kalmadı. Sanki her şey aynı ve yaşam çok sıkıcı geliyor bana. Ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim; en azından rahatlamak için… Teşekkürler…







Bazı dönemler, insan hayatı için zor dönemlerdir ve bunların sonucunda insanlarda yaşama sevinci, kendine ve etrafına olan sevgi yok olabilir. Bunun sonucunda, depresif duygu-durum dediğimiz duygular içine girer insan. Siz de bu şekilde bir ruh hali içindesiniz. Bu durumun psikoterapi ve ilaçlarla tedavisi vardır. Tedavi dışında sizin uygulamanız gereken, hayatta zevk alabileceğiniz bir şeyler bulmak (mesela bir hobi) ve spor yapmak olabilir. Spor yapmak, hem kendinize olan güveninize yeniden kazandırır, hem de hayatın monotonluğundan bir nebze de olsun sizi uzaklaştırır.







Merhaba, 10 yaşındaki oğlumun sürekli değişen tikleri var. 15 – 20 gün arayla değişiyor. Daha çok yüz mimikleri var. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler...







Anlattıklarınız pediatrik OKB'yi düşündürüyor bana. Obsesif Kompulsif Bozukluk bir an önce tedavi edilmesi gereken bir durumdur. Sizin aile olarak yapacağınız, onun tiklerinin çok fazla üzerine gitmemek ve onu bu konuda sıkıştırmamak olacaktır. Sıkıştırdığınız takdirde daha da artabilir ve yer değiştirebilir. Bununla birlikte bir tedavi mutlaka gerekir.







Uğur Bey merhaba, ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Şimdiye kadar hiç antidepresan ilaçlar kullanmadım ama özellikle son 2 yıldır çok gergin bir halim var. Erkek arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Sinirlenince bir süre ağlama krizlerim oluyor; bazen de baygınlık geçiriyorum. Bazı kavgalarımız ve günlük stres buna neden oluyor. Siz sakinleştirici ilaç kullanmamı çözüm olarak görüyor musunuz? Aslında ben çok neşeli ve sakin bir insandım ama şimdi o günlerimi özlüyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? İyi çalışmalar...







Üniversite hayatı, günlük yaşamın stresi ve yaşadığınız kavgalar sizi gergin bir duruma sokuyor ve bu da ağlama krizlerine neden oluyor. Fakat belirttiğiniz baygınlık durumu, olayın günlük stresten biraz daha büyük bir boyutta olduğunu gösteriyor. Gerginlik durumu için antidepresan ilaçlar sizi sakinleştirebilir; fakat bu duruma neden olan etmenleri ortadan kaldıramaz ve bu da tam bir çözüm olmaz. Benim size tavsiyem bu duruma neden olan etkenleri bulup, onlar üzerinde iyileştirici çalışmalara gidilmeli. Bu çalışmalarda belki bir uzman desteğine de başvurmanız gerekebilir; fakat problemler için uzun süreli ve kesin bir çözüm olacaktır.







46 yaşında emekli bir bayanım. Hiçbir şeyden mutlu olmuyorum; hep olumsuz şeyler düşünüyorum. Eşim çok rahat bir insan ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Bana bir zararı yok ancak onun hareketlerine (öksürmesi, tesbih çekmesi, benimle fazla ilgilenmemesi, beni kıskanmaması, v.s.) sinir oluyorum. Yani mutlu olmamak için kendime mutlaka bir şeyler buluyorum. Ayrıca her gün bir yerlerim mutlaka ağrıyor. Bir de, bir yıldır günde 1.5 cipralex içiyorum; ancak çok fazla rahatladığımı hissetmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler!







Eşinize karşı önyargılı bir tavrınız var ve anladığım kadarı ile tahammül sınırınız da oldukça aşağıya düşmüş. Bu yüzden de eşinizin yaptığı her şey, sizin için sorun oluşturuyor. Bu durum, menopoz dönemi ile de alakalı olarak gelişmiş olabilir. Ağrılara gelince, bunun nasıl bir ağrı olduğunu ve nerelerde olduğunu bilmeden bir şey demek zor. Psikosomatik ağrılar olabileceği gibi başka nedenleri de olabilir.







Merhaba, ben 15 yaşındayım ama kendimi hiç cesaretli bulmuyorum. Bir kişiden bir konuda ricada bulunmak istiyorum ama bunu o kişiye nasıl soracağımı bilemiyorum. Tam soracağım ama birden ya benle dalga geçerse diye soramıyorum. Kendimi cesaretlendiriyorum tam soracağım ama başaramıyorum. Kısacası bir taraftan da utanıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum; sizce ne yapmalıyım, ya da ne yapacağım?







Bu durum ne kadar zamandır var, sizi ne kadar etkiliyor, ilk olarak bunun öğrenilmesi gerekir. Her insanın kişilik yapısı farklıdır. Bazı insanlar oldukça atılgandır; çekinmeden her şeyi rahatça söyleyip yapabilirler; bazı insanlar ise çekingendir ve her zaman rahatça istediklerini söyleyip yapamazlar. Bu durum her insan için olabilir ve normal bir durumdur. Sizin içinde bulunduğunuz durum da belki karşınızdaki kişiye göre (onu algılamanız ve otorite olup olmaması) değişebilir. Bunun iyi analiz edilmesi ve gerçekten sosyal fobiye gidebilecek derecede ise üzerinde çalışılması gerekir.







7 aydır panik atak tedavisi için cipram kullanıyorum. 1 aydır yarım içiyorum; ne zaman bırakmam uygundur? Bu arada gayet iyiyim…







Bu konunun özellikle altını çizmek istiyorum. Antidepresan ilaçların kullanılması ve bırakılması konusunda çok dikkatli olunmalıdır. İlaca başlanırken de ilaç bırakılırken de bunun mutlaka doktor kontrolünde olması gerekir. Aksi durumlarda beklenmeyen etkiler görülebilir. Bu konu için şimdiden herkesi uyarmak istiyorum.







Merhaba Uğur Bey, 21 yaşındayım, evliyim, iki çocuk annesiyim ve Fransa'da yaşıyorum. Benim sorunum şu, çok sinirleniyorum. Çocukların ağlamasını bile kaldıramıyorum. Ağlamak geliyor içimden; elim ayağım titriyor. Hep yalnız kalmak istiyorum; gürültü, ses duymak istemiyorum. Sizce ben depresyona mı girdim acaba? Haziran ayında bir psikiyatristen yardım almak için Türkiye'ye gelmek istiyorum; yardımcı olursanız çok sevinirim…







Anlattığınız bu durum depresif duygu-durum bozukluğunu ister istemez düşündürüyor. Bu problemler uzakta kalmanın ve iki çocukla birden uğraşmanın üzerinizde oluşturduğu yükün sonucu gelişmiş olabilir. Bir uzmandan yardım almak sizin için oldukça iyi olacaktır.







Merhaba, bebek istiyoruz, hem de çok fakat antipsikotik risperdal kullanıyorum; prolaktinimi de yükseltiyor. 150 dostinex kulandım şimdi de parlodel kullanıyorum fakat hala göğüslerimden süt geliyor. Bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ve sağlıklı olmasını istiyoruz. Sizce yapmamız gereken nedir? Risperdalı bırakmayı denedik fakat hemen rahatsızlandım. Bize destek olursanız seviniriz. Teşekkürler…







Bu konuda bir kadın doğum uzmanının görüşünü almak çok daha doğru olacaktır. İlaçların kullanımı, hamilelik sırasında tehlikeli olabilir ve ilaçları bırakma zamanınız da henüz gelmemiş olabilir. Yapılacak en iyi hareket, ilaçları veren doktorunuzla görüşmeniz ve zamanı gelmişse onun tavsiyeleri ile ilaçları bırakıp bir jinekologa danışıp, hamilelik sürecine o şekilde başlamanız olacaktır.







Merhaba, benim problemim hayatla. Hep bana oyun oynuyor; hangi bir tanesini yazayım ki? 26 yaşındayım; kime iyilik yaptıysam karşılığında hep kötülük gördüm. Bana siz yardım edebilir misiniz? Bence benim bu başıma gelenler, bana bir sınav. Bu mesajı okuyacağınızı bile sanmıyorum ama eğer okursanız, bir psikologa demeyelim de, içimi dökebileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. Sorunum büyük ama okuyacağınızı bilmediğim için açıklama yapamayacağım. Okursanız eğer bana geri dönerseniz memnun olurum. İyi çalışmalar…







Merhaba, tüm kullanıcılarımızın bilmesini istediğimiz bir şey var; bize gönderdiğiniz tüm sorularınız, editörümüz ve ilgili bölümdeki uzmanımız tarafından okunur. Benim bölümüme gönderdiğiniz soruların hepsini, emin olun ki okuyorum. Bu soruları bazı zamanlar tek başlık halinde toplayıp, bazı zamanlar ise teker teker cevaplamaya çalışıyorum. Uzmanlık alanım dışında olan soru sayısı da oldukça fazla. Bu soruları elemek zorunda kalıyoruz fakat bazı zamanlar bunları da sitemizdeki diğer uzmanlarımıza iletmeye çalışıyoruz. Sorunuzun cevaplanması kimi zaman bir haftayı bulabilir fakat emin olun ki sorunuz bölümümüz ile ilgiliyse mutlaka cevaplanacaktır. Sayfamızı sık sık kontrol ediniz. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler.







Psikolog Uğur Dalan



Es-Med Sağlık Hizmetleri




www.psikodestek.com

Kaynak: Ekolay

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


'Cinsel yaşamımız hiç yok'

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri 'Cinsel yaşamımız hiç yok' Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Benim eşim 4 sene önce depresyon geçirdi; kafasında büyük sorular var. Mesela ölümden çok korkuyor, kendi kendine konuşuyor, bol bol uyumak istiyor, cinsel yaşamımız hiç yok sayılır. Daha 37 yaşında… Haftalık sakinleştirici iğne vuruluyor; günde 3 defa hap alıyor. Ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.