Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Hepatit C virüsü (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Hepatit C virüsü (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Diş tedavisi sırasında bulaşabileceğini düşündüğümüz eşimde zayıf HCV görüldü. Dünyamız başımıza yıkıldı. Ne yapalım, tedavisi mümkün mü? HCV nedir? AIDS kadar öldürücü ve tehlikeli midir? Zayıf olması ne anlama geliyor? Teşekkür ederim… Zayıf HCV'den kastınız nedir? Hepatit C virüsü ile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Hepatit C virüsü (Sorularınızın yanıtları)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:08 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Hepatit C virüsü (Sorularınızın yanıtları)





Diş tedavisi sırasında bulaşabileceğini düşündüğümüz eşimde zayıf HCV görüldü. Dünyamız başımıza yıkıldı. Ne yapalım, tedavisi mümkün mü? HCV nedir? AIDS kadar öldürücü ve tehlikeli midir? Zayıf olması ne anlama geliyor? Teşekkür ederim…







Zayıf HCV'den kastınız nedir? Hepatit C virüsü ile ilgili olarak yapılan 2 test var. 1) Anti-HCV 2) HCV-RNA. Eğer Anti-HCV'nin pozitif olduğunu söylüyor iseniz bu test yalnızca o kişinin hepatit C virüsü ile karşılaştığını gösterir. Anti-HCV'si (+) olan biri hasta veya bağışık olabilir. Bu gibi hastaların HCV-RNA'sına bakmak gerekir ki bu test ile bedende C virüsünün çoğalıp çoğalmadığı kesin olarak gösterilir. Sizin eşinizde HCV-RNA'ya bakılmış mı bilemiyoruz. Eğer HCV-RNA pozitif ise karaciğerinde harabiyet yapıyor olma olasılığı vardır ve bu 2 yolla anlaşılabilir. Karaciğer biyopsisi veya kanda bakılan fibrotest ile. Çıkan sonuca göre tedavi kararı verilir. Hepatit C'nin bugün için oldukça başarılı tedavisi bulunmaktadır. Tedavide C virüsünün tipine göre 6 veya 12 ay süre ile İnterferon içeren iğne ve Ribavirin içeren haplar kullanılmaktadır. Hastalık var ise, (başka branşlardan bu konuda deneyimi az hekimlerin bu hastalığı tedavi ve takip etmeye çalıştıklarını hatırlatarak) tedavinizin mutlaka karaciğer hastalıkları yönünden uzmanlaşmış olan Gastroenterohepatologlar tarafından yapılmasına dikkat ediniz. Geçmiş olsun.







Not:



*Eşinizde HCV kuşkusu olduğuna göre sizin ve (varsa) çocuklarınızın da taranması gereklidir.



*Nadiren Anti-HCV testi, gerçekte C virüsü ile hiç karşılaşmamış birisinde yalancı olarak pozitif gelebilir ki bu durum önemli değildir.







Kronik gastrit için antibiyotik kullandım







Merhabalar, öncelikle benim 5 yıldan beri mide sorunum var ve ilaç kullanıyordum. Bu yaz Eylül ayında doktorun isteği üzerine endoskopi çektirdim ve bana kronik gastrit teşhisi konuldu, doktorum antibiyotik önerdi. Aldım ama fazla kullanamadım çünkü bende çok mide bulantısı yaptı. Öğrenci olduğum için de derslerimi etkiliyor diye bıraktım. Bu ay doktora tekrar gittim, ağrım yok uzun süredir. Bana ağrım olmadığından sadece Gaviscon ve Famoser verdı. Gaviscon'u ağrım olmadığından kullanmıyorum ama öbür ilacı kullanıyorum. Midemde bir ağrı yok ama midemdeki bakteriler geçmiş midir? O yüzden mi ağrım olmuyor, yoksa başka zaman olabilir mi? Yine uzun zamandır ağrımıyor. Şimdiden teşekkür ederim.








Gastrit saptanan birinde (atrofik gastrit dışında) midedeki mikroba yönelik olarak antibiyotik önerilmiyor. Size önerilen antibiyotiği düzenli kullanmamanıza (yani mikroba etki etmemesine rağmen) yakınmalarınızın geçmiş olması antibiyotik tedavisinin boşuna verildiğini gösteriyor. Gaviscon isimli ilacın mide ağrıları üzerine bir etkisi yoktur, başka deyişle midem ağrımadığından Gaviscon'u kullanmıyorum ifadesi anlamlı değildir. Hekiminizin hangi ilacı ne amaçla verdiğini açıklamış olması gerekirdi belki de açıkladı siz unuttunuz. Midedeki bakteri 14 gün süren 3'lü tedavilerle %80-90 oranında yok edilebilir. Siz bu ilaçları kullanmadığınıza göre oldukça inatçı olan bu mikroorganizma büyük olasılıkla midenizde hala duruyordur. Ancak telaşa kapılmaya gerek yor çünkü çevrenizde gördüğünüz her 10 kişinin 8'inin midesinde bu bakteri bulunuyor. Ayrıca bu bakteri midede ağrıya yol açmaz. Konu ile ilgili olarak bölük pörçük bilgilerle aklınız karışmış. İlgili başlıklar bölümünde bulunan Helicobacter pylori başlıklı yazımı okursanız bu konuda ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Yakınmalarınız tekrar edecek olursa, gereksiz tedavilerden sakınmak için mutlaka bu konu üzerinde uzmanlaşmış olan Gastroenterohepatologlara başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Bağırsakta polip







2.5 yaşında bir oğlum var. Kalın bağırsağın girişten 25 cm ileride 2x2 ebadında bir polip çıktı, henüz biyopsisi çıkmadı. Nedenlerini ve yeniden çıkıp çıkma ihtimalini bilmek istiyorum. Saygılar…








Oğlunuzdaki polip büyük olasılıkla juvenij polip denilen oluşumdur. Bu tip polipler genellikle erkek çocuklarda %1 oranında görülürler ve sıklıkla bağırsağın son 20-25. cm'sinde yerleşirler. Bunlar çoğunlukla tek olup %10 oranında tekrarlayabilirler. Kanserleşme potansiyelleri bulunmamaktadır. Çocuk Gastreonetrologlarının takibinde olmanızda yarar vardır. Geçmiş olsun.







Kabızlığım ishale döndü







Doktor bey iyi günler, ben yıllardır kabızlık çekiyorum. Bununla ilgili ilaç kullanmadım fakat doğal besinlerle ihtiyacımı gidermeye çalışıyorum... Yalnız son dönemlerde kabızlık çektiğim halde ilk dışarı çıktığım zaman ishal gibi çıkıyorum ve tam bir boşalma olmuyor... Midem ve bağırsaklarım hep şiş, midemde yanmalar, ağrılar var. Yemek yemediğim zaman çok rahatım fakat bir şeyler yediğim zaman rahatsız oluyorum ve son 2-3 yıldır vücut ısım sürekli yüksek. Ellerim, ayaklarım ve tüm vücudum sanki ateş gibi oluyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum... Sebebini öğrenmek istiyorum. Bu arada yaşım 37, erken menopoz durumu olabilir mi? İlginize şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.








Merhabalar, yıllardır süren yakınmaların karakter değiştirmesi önemli olabilir bu nedenle de son dönemlerde değişim gösteren yakınmalarınızın araştırılması gerekir. Bir hastalık bulunursa ona göre tedavi uygulanır, bulunmaz ise İBS (spastik kolit) gibi bir durum düşünülür. Bunun dışında adet düzensizliği veya hormonal durumla ilgili olarak Kadın Hastalıkları Uzmanları size yardımcı olacaklardır. Ayrıca sıkıntı, stresiniz var mı bilmiyorum (ki bu genç yaşta olmamasını dilerim), var ise, bunlar da bir kısım yakınmalarınızı açıklayabilir. Sağlıklı olun, mutlu kalın.







Acıkınca ağrım oluyor







Merhaba, beş gün önce başlayan karnımda ağrılar midemde başlayıp karnıma doğru yayılıyor. Bu ağrı sanki ishal ağrısı gibi bir ağrı. Aşırı derecede mide bulantım var ve karnım acıktığında daha da fazlalaşıyor ama iştahsızlık da çok fazla. Birkaç kaşık yedikten sonra hiçbir şey yiyemiyorum. Acile gittiğimde kan, idrar ve film sonuçlarım temiz çıktı. Bana mideden kaynaklandığını, gastrit veya ülser başlangıcı olabileceğini söylediler. Böyle bir şey olabilir mi? Ne yapmalıyım? Teşekkürler…








Yemek yeme ile ilgili yakınmaların en başta mide patolojileri düşündürmesi doğal. Anlattıklarınız midede bir rahatsızlığın olduğunu düşündürüyorsa da yapılacak fizik muayene ve tetkiklerle de bu düşüncenin desteklenmesi gerekir. Bu nedenle diğer rutin tetkiklere ek olarak midenize endoskopla baktırmanız yararlı olacaktır. Bunun için, bu işin eğitimini almış olan Gastroenteroloji Uzmanlarına başvurmanızı öneririm. Geçmiş olsun.







Bulantı ve kusmam var







Sayın Doktor Nevzat Aksoy Bey, birkaç haftadır kusmalardan şikayetçiyim. Bazen bulantı oluyor, bazen olmadan bir anda kusmaya başlıyorum. Eşim hamile olmamdan korkuyor. Geçen ay test yaptım, yalnız bir şey çıkmadı. Bu ay için de şu anda reglyim ama dün kusmaktan yüzüm şişti. Sizce bunun sebebi nedir, ciddi bir şey olabilir mi? Bu arada geçen gün de başım çok şiddetli bir şekilde ağrıyordu. Midemi etkiler mi çünkü ne içsem, ne yesem çıkardım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla...








Bulantı ve kusması olan bir hastada ilk önce mide rahatsızlıkları akla gelir ve kişinin yakınmaları ve fizik muayenesi de göz önüne alınarak mideye yönelik tetkikler yapılır. Tetkiklerin normal çıkması halinde bulantı ve/veya kusmayı tetikleyecek sistemik hastalıklar gözden geçirilir. Bunlardan da bir sonuç alınamaz ise yakınmaların strese bağlı olduğu düşünülebilir. Görüldüğü gibi rahatsızlığınız açısından belirli basamaklardan geçerek bir tanıya varılabilir. Bulantı olmadan kusma yakınması beyinle ilgili hastalıkları veya sinirsel durumları düşündürüyorsa da kesin tanı için ayrıntılı olarak incelenmeniz mutlaka gereklidir. İç Hastalıkları Uzmanı olan Gastroenterologlar size yardımcı olacaklardır. Yüzünüzün şişliği de devam ediyorsa o da değerlendirilecektir. Sağlıklı günler.







İBS (hassas bağırsak sendromu)







Sayın Doktor ben Çanakkale'nin Biga ilçesinden yazıyorum. Eşim 7-8 aydır karın bölgesinde (pantolon kemeri bölgesinde) rahatsızlığı çekiyor. Ayrıca birden çok açlık hissi oluşuyor. Bir tek bisküvi yese o anda rahatlama sağlıyor. İstanbul'da özel bir hastanede midesinden ve kalınbağırsağından endoskopi yaptırdı .Sonucunda herhangi bir şey çıkmadı. Ultrasonda gaz oluşumunun bulunduğu söylendi. Şeker ölçümü yaptırdı, o da temiz çıktı. Biga'da doktorlar tarafından hiçbir teşhis konmadan şu ilacı kullan geçmezse gel başka ilaç yazayımla rahatsızlığı devam ediyor. İrritabl tedavisi de uygulandı, sonuç aynı... Aynı zamanda eşim kamyon şoförü. Acaba bu sebeple mi rahatsız? Tomografi çektireceğiz bunda da bir şey çıkmazsa hangi bölüme başvurmamızı önerirsiniz?








Eşinizin açlık hissi ile ilgili yakınmalarını okuduğumda şeker yükleme testi başta olmak üzere bazı tetkiklerin yapılması gerektiğini düşündüm. Bundan başka karın alt bölgesinde olan ağrıların araştırıldığını söylüyorsunuz ama neyin ne kadar yapıldığını bilemiyorum. Yaptırdığınız endoskopi ve kolonoskopi bir Gastroenterolog tarafından yapılmış ise sonuçlarına güvenirim. Aksi takdirde tetkiklerin normal çıktığı ifadesi beni tatmin etmiyor. Irritable Bowel Sydrome (İBS) tedavisi uygulandığını ve sonuç alınamadığını söylüyorsunuz ki eşinizin kalınbağırsak grafisinin çekilmiş olmasını tercih ederdim. Tüm sonuçlarınızla bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmanızı öneririm. Tetkiklerin tamamlanmasından sonra (ki sizinki tamamlanmamış) herhangi bir hastalık bulunamaz ise İBS tanısı düşünülebilir ve ona yönelik tedavi başlanabilir.



Mutlu günler.







Köpük şeklinde kusuyorum







Merhaba sabahtan beri size yönelen soruları okuyorum. Benim rahatsızlığımdan rastladım ancak şikayetler farklı hocam. Ben midemden inanılmaz derecede rahatsızım. Artık bıktım, ne yesem köpük şeklinde kusuyorum. Reflü var dendi, ağzımdaki tat 24 saat boyunca lağım çukuru gibi… Aynı şekilde lavaboya gittiğimde de inanılmaz derecede pis koku oluşuyor. Bütün mide ilaçlarını kullandım ancak bir sonuç alamadım. En son psikolojik dediler, psikolojik ilaçlar kullandım, onlar da bir fayda etmedi. Lütfen bana yardım edin... Ne yesem köpük oluyor, içimde çok huzursuzum. Bıktım artık, boğazım sürekli kanıyor...








Anlaşıldığı kadarıyla yakınmalarınız sizi çok rahatsız ediyor ancak bu konuda ne gibi tetkikler yapıldığını yazmamışınız. Zayıflamanız var mı, rutin tetkiklerde bir anormallik saptandı mı ve son olarak endoskopi yapıldı mı? Kusma yapan onlarca neden olduğuna göre eldeki az veri ile yorum yapabilmek mümkün değil. Bu nedenle bulunduğunuz yerde güvenilir bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Yaz aylarında ağrılarım artıyor







Benim sorunum yaz ayı geldiğinde ayaklarım dizlerimin çok ağrıması. Ayrıca kendimi çok halsiz hissediyorum. Kış aylarında bu sorunlarım ortadan kalkıyor. Doktora gittim, tahlillerin hepsi temiz çıktı. 7-8 yıldan bu yana çekiyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok memnun kalırım. Yaşım 32, kilom 58. Ayrıca kilo alamıyorum. Yukarı da çıkmıyor, aşağı da inmiyor. İyi günler...








Sıcak havalarda uzun süreli (kronik, müzmin) ağrılarda azalma olurken akut (ani başlayan) enflemasyonlarda artma olur. Ayrıca damarsal patolojilerde (varis gibi toplar damar yetersizliklerinde) ve tiroit bezi hastalıklarında da bu tip yakınmalar görülebilir. Mevsimlerle ilgili bu atipik ağrılarınız için Romatoloji, Ortopedi ve İç Hastalıkları Kliniklerine başvurmanızda yarar olacaktır. Kilonun normal olup olmamasını yaşa göre değil boya göre söyleyebiliyoruz. Bu nedenle 58 kilonun sizin için az mı çok mu olduğunu söylemek mümkün değildir. Hoşça kalın.







Reflüde ameliyat dışı tedavi







Hocam saygılar... Reflü tedavisinde ameliyattan başka seçeneğimiz yok mu? 2 dereceye kadar olan reflü hastalarında hatta 3 olduğunda ilaçla 2'ye düşürülüp stretta cihazı uygulaması konusunda bir bilgi verir misiniz? Bu tedavi şeklini nasıl buluyorsunuz? Teşekkürler…








İlaç tedavisine dirençli olan ve reflüye bağlı özofajit sorunu sürekli olan hastalarda cerrahi yerine endoskopik tedaviler uygulanabilir. Bunlardan biri de stretta işlemidir. Yemek borusunun alt kısmında bulunan ve gevşekliği nedeniyle reflüye zemin hazırlayan kapakçığın bulunduğu bölgeye radyofrekans enerji uygulanması ile o bölgede ısıya bağlı hasar oluşturulur ve bu hasarın iyileşmesi sırasında dokunun büzüşmesiyle kapakçık daha sıkı hale gelerek reflü engellenir. Bu yöntemle kısa süre içinde hastaların bir çoğunda yakınmalar azalır ya da geçerse de tekniğin uzun dönem sonuçları bilinmemektedir. Bu nedenle ilaç tedavisine rağmen II ya da III: derece özofajiti olanlarda cerrahi işlem ya da stretta yapılabilirse de bu işlemi yapacak hekimlerden gelecekle ilgili (abartılmamış) öngörülerini almakta yarar vardır. Kararı bu bilgilerin doğrultusunda verebilirsiniz. Geçmiş olsun.







Reflü ve kansızlık







İyi çalışmalar, reflü kansızlık yapar mı? Bir de düşük tansiyon ve kronik yorgunluğun sebepleri neler olabilir? İyi çalışmalar…








Mide içeriğinin yemek borusuna kaçması denen reflü kansızlığa neden olmaz. Kansızlıkta yorgunluk ve halsizlik ile zaman zaman kan basıncında düşme görülebilirse de tüm bu yakınmaların bir İç hastalıkları Uzmanıca değerlendirilmesi gereklidir. Geçmiş olsun.







Çabuk acıkıyorum







Ben 15 yaşındayım. Şekerli besinleri çok seviyorum. Sık sık tatlı krizine giriyorum. Çok çabuk acıkıyorum. Ağzım çok çabuk kuruyor. 2 yıldır dizlerim ve aşağısı uyuşuyor, bir ağırlık hissi oluşuyor. Oturduğum yerde kollarım ve ayaklarım uyuşuyor. Doktora gittim, ilaç verdi ama bir faydası olmadı. Bir gazetede okuduğum kadarıyla bunlar şeker hastalığının belirtisiymiş ama çevremdekiler bu yaşta şeker hastası olamayacağımı söylüyor.








Şeker hastalığı her yaşta başlayabilir. Şeker hastalığı açısından yapılacak açlık kan şekeri tetkiki, gizli şeker açısından da şeker yükleme testi aklınızdaki soruların cevaplanmasını sağlayacaktır. Parazitler, tiroit bezinin çok çalışması gibi durumlarda da bu yakınmalar görülebilir. Şeker hastalığı dışında olası birçok durum için bir İç Hastalıkları Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Hepatit B virüsü taşıyıcısıyım







Hocam sizin daimi hastanızım. Ben Hepatit B taşıyıcısıyım ve şu an hamileyim ve bazı ilaçlar kullanıyorum. Bunların zararı var mı? İsimleri: Ferrum Fort, Megadayn Pronatal, Magnesyum Diasporal. Bunların zararı var mı cevaplarsanız sevinirim.








Kullandığınız ilaçların Hepatit B'ye bir etkisi yoktur. Eerrum fort'ta 100 mg demir, magnesium-diasporal pastilde 610, şase'de ise 1830 mg magnezyum sitrat bulunur. Megadyn pronatal'da da 60 mg demir ve 100 mg magnezyum bulunur. Bu ilaçların günlük dozlarının sizi takip eden hekiminiz tarafından düzenlenmesi uygun olacaktır. Sağlıklı olun, mutlu kalın.







Aspirin kullanıyorum, mideme dokunur mu?







Hocam 2 yıldır midemde ağrı şişlik gaz var. 2 defa endeskopi oldum. İlkinde duodenit ve antral gastrit denildi. İkincisinde pangastrit, kardiya gevşekliği varmış. 6 ay sürekli lanzedin kullandım. Doktorum daha sonra pariet'le devam ettirdi ve son 2 aydır ilaçları kestik duruma bakacağız dedi. Şu an mide şikayetlerim yine başladı. Ömür boyu ilaç mı kullanmam gerekiyor? Bu arada beyinde frontal lobda küçülme tespitiyle tebokan, bebek aspirini ve beneksol kullanıyorum. İç hemoroit de mevcut ama şu an sakin. Acaba şu an kullandığım ilaçlar mide şikayetlerimi artırmış olabilir mi? Ne önerirsiniz? Teşekkürler…








İlacınızı kestikten sonra yakınmalarınızın başlamasının ana nedeni midenize dokunma kapasitesine sahip olan aspirin kullanmaya başlamanız. Bu nedenle ya aspirin kullanmayacaksınız ya da kullanmak zorunda iseniz mide koruyucu ilaç almak zorundasınız. Bütün bu soruların yanıtlarını sizi takip eden ve hastalığınızı bilen hekiminizden alabilirsiniz.







Sıcağa dayanamıyorum







Annemin boynunda kireçlenme var. Şiddetli boyun ve baş ağrıları çekiyor. Sıcak basma, aşırı terleme, sıcağa asla dayanamama gibi şikayetleri var, ne yapmalıyız? Teşekkürler…








Boyunda olan kireçlenmeler nedeniyle boyun ağrıları olması beklenen bir durumsa da bunun için Fizik Tedavi Kliniklerine başvurmalısınız. Bunun dışında aşırı terleme ve sıcağa dayanamama gibi yakınmalarda tiroit bezi hastalıkları, kronik enfeksiyonlar ve hormonal bozukluklar başta olmak üzere araştırılmanızda yarar vardır. Bu nedenle bir İç Hastalıkları Uzmanına başvurmanız yararlı olacaktır. Sağlıklı günler diliyorum.







Dr. Nevzat Aksoy



İç Hastalıkları Uzmanı



Gastroenterohepatolog



Net Endoskopi



0 212 210 48 48


Kaynak: Ekolay

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hepatit C virüsü (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Hepatit C virüsü (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Diş tedavisi sırasında bulaşabileceğini düşündüğümüz eşimde zayıf HCV görüldü. Dünyamız başımıza yıkıldı. Ne yapalım, tedavisi mümkün mü? HCV nedir? AIDS kadar öldürücü ve tehlikeli midir? Zayıf olması ne anlama geliyor? Teşekkür ederim… Zayıf HCV'den kastınız nedir? Hepatit C virüsü ile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.