Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Karaciğer nakli (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Karaciğer nakli (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eşim karaciğerini abisine verdi. Ameliyat sonrası sürekli enzimler çok yüksek çıkıyor? Nedeni ne olabilir? Karaciğer nakli için çoğunlukla vefat eden kişilerin karaciğeri kullanılır. Bazı durumlarda ise hasta yakınlarının karaciğeri de nakil için kullanılabilir. Burada önemli sorunlardan birisi de sağlıklı bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Karaciğer nakli (Sorularınızın yanıtları)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:14 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Karaciğer nakli (Sorularınızın yanıtları)





Eşim karaciğerini abisine verdi. Ameliyat sonrası sürekli enzimler çok yüksek çıkıyor? Nedeni ne olabilir?







Karaciğer nakli için çoğunlukla vefat eden kişilerin karaciğeri kullanılır. Bazı durumlarda ise hasta yakınlarının karaciğeri de nakil için kullanılabilir. Burada önemli sorunlardan birisi de sağlıklı bir bireyden, oldukça büyük bir karaciğer dokusunun alınması sonucu (alınan kişide) gelişebilen sağlık problemleridir. Bu nedenle karaciğerini vermek isteyen kişiler gelecekteki sağlık sorunları açısından ayrıntılı biçimde bilgilendirilir ve olası komplikasyonlardan haberdar edilirler. Karaciğer nakli ve nakil sonrası takibi bir ekipçe yapılır. Eşinizin nakil sonrasında enzimlerinin yüksek çıkması açısından takibi mutlaka yapılıyordur ve sanırım bu konuda ayrıntılı olarak bilgilendiriliyorsunuzdur. Bu derece önemli ve hassas bir durumda ve büyük bir ekip tarafından yakın takipte olan eşinizle ilgili soruları o ekibe sormalısınız. Burada ‘bir de şu hekime soralım acaba o ne der?' gibi bir yaklaşım doğru değildir. Nakil öncesi eşinizin karaciğeri hassasiyetle araştırılmış ve doku vermeye engel bir durum görülmemiş olmalıdır (ki nakle izin verilsin). Nakil sonrasında enzimler yüksek seyrediyorsa bunun geçirilmiş operasyona ait olma olasılığı da göz ardı edilmeden gerekli araştırmalar yapılmalıdır. Geçmiş olsun.







Kanlı büyük abdest







Çocuğum 6 yaşı da büyük abdesti mukuslu kanlı pis kokulu geliyor 2,5 sene öncede böyle oldu kolonoskopi çocuğun psikolojisini bozar dediler yapmadılar gitada herhangi bir mikrop yok bu nedir hocam?







Kolonoskopi çocuğun psikolojisini bozmaz; çünkü işlem anestezi altında yapılır. Bunu komşularınız mı dedi? Kanlı gaita için yapılan araştırmalar bir sonuç vermiyorsa ve Çocuk Gastroenterologu kolonoskopiye gerek görmüşse başka seçeneğiniz var mı? Geçmiş olsun.







Panik atak







Merhabalar hocam ben 26 yaşında bir bayanım. Bundan bir yıl önce çektirdiğim ilaçlı mide filmimde reflü tanısı konmuştu. Ardından yine endoskopi yaptırdım endoskopi sonucum antral gastrit çıktı. İlaç kullandım fakat hocam benim şu an yaklaşık 4 aydır sağ kaburgamın altı boşlukta ve sırtıma vuran ağrılarım var. Konuşurken çabuk yoruluyorum ve öksürüyorum. Sürekli derin nefes alma gereği duyuyorum. Bir de sürekli yutkunma ve geğirme ihtiyacı duyuyorum. Geğirdiğim zaman rahatlıyorum. Çok evhamlı ve çok stresliyim daha önce panik atak tedavisi de gördüm. Çok korkuyorum midemde kötü bir şey var mıdır? Endoskopiyi ne kadar sıklıkta yaptırmalıyım. Doktor bey sorumu yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.







Mideniz için endoskopi yapılmış ve önemli bir hastalık bulunmamış. Buna rağmen niçin hala midenizde kötü bir hastalık olabileceğini düşünüyorsunuz? Demek ki yakınmalarınızın nedeni mide değil. Güvendiğiniz bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalı yakınmalarınızı nedenleri araştırılmalı. Bu araştırmalardan sonra psikolojik kökenli yakınmalarınız da değerlendirilmeli ve bir sonuca ulaşılmalıdır. Geçmiş olsun.







Üçlü tedavi







5 yıldır midem ağrıyordu önce doktorlar lansor verdiler. 4.5 ay kullandım geçmedi sonra endoskopi yapıldı. Midemde yara olduğu söylendi ve Hp bakterisi çıktı. 15 günlük antibiyotik kullandım 3lü paket ama midemde 3x4 cm Barret var. ailemde hiç mide kanseri yok. ve doktora gittim yine aynı ilaç verdi. Yiyeceğime dikkat ederim. Ama iyileşmiyor gidip geliyorum. İlaçlardan önce birkaç gün suren ağrım şimdi hiç geçmiyor nerdeyse boğazım mideden gelen safradan hep ağrıyor boğazımda yutakta hep bir şeyler var sanki. ameliyat olsam iyileşme olmaz mı yaşım 33, kg 58 daha önce yanıtlarsanız çok sevinirim.







Barrettt mukozası midede değil yemek borusunda olur ve Gastroenterologlarca takibi gerekir. Midedeki mikrop için üçlü tedaviyi tekrar tekrar kullanmanız anlamsızdır. Yakınmalarınız geçmiyorsa aynı ilaçlarda ısrar edilmemelidir. Teşhisinizin gözden geçirilmesi gerekir. Reflü için yapılan ameliyatlarda başarı oranı söylenenin aksine çok yüksek değildir. Ameliyat kararını mutlaka bir Gastroenteroloji Uzmanı vermelidir. Geçmiş olsun.







Safra taşı







Merhaba, benim annem alzheimer hastası yürüyemiyor , konuşamıyor ama halen ağızdan şırınga yani enjektör ile gerekli kalorisini alacak şekilde yediriyoruz. yaklaşık 1 ay önce geçici sarılık yaşadı yani safra kesesi taşı düşürdü. sonuçta mm lik safra taşları ve çok denildi. şu an kan değerleri normal ama halen total bilirubin 1.57 indirek 1.19 ve sedim 30 ve 67 diğer değerler ast ,alt vs. normal. doktorlar ercp yöntemi ile kanal genişletmeyi önerdi ama bu durumdaki hasta için korkuyoruz. ama olabilecek ani gelişmelerden de korkuyoruz . Başka çözüm ne olabilir Ursofalk pek önerilmiyor. peki ben ne yapacağım siz ne dersiniz.







Halen annenizin safra yollarında bir sorun gözükmüyor. ERCP ile safra yollarının son kısmının genişletilmesi ile taşların ilerde burayı tıkamaması düşünülmüş ise de hastanın yaşı ve genel durumu da göz önüne alınarak böyle bir karar verilmelidir. Bu karar da iyi bir Gastroenteroloji Ünitesince verilmelidir.







Sayın doktor Nevzat Aksoy, yaklaşık bir ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi kan tahlillerinde hepatit B hastası olduğumu öğrendim. Ameliyat sonrası tansiyon düşüklüğü ve 37 derece üstü ateşim hiç düşmedi, dahiliye doktoru üst batın usg çektirtti, 4mm büyüklüğünde sol böbrekte taş olduğu saptandı. Zaten uzun yıllardır çok sık ve yoğun idrara çıkıyorum, ayrıca şiddetli baş ağrısı ve karın şişliği, düzensiz büyük abdest, sürekli gaz ve pis koku yaşıyorum. Bu sebeple seyahat etmem çok zorlaşıyordu, ayrıca cinsel birleşmemi zorlaştırıyordu. doktorum bana taşın düşmesi için bol sıvı tüketmemi ve hoplayıp zıplamamı önerdi, ancak ben bel fıtığı ameliyatı geçirdim dolayısı ile hoplayıp zıplayamam yasak. Sol bacağımı çeken boşluklarımda ağrılarım var. Doktor bey uzun yıllardır hiçbir doktordan tam anlamı ile ne bir tedavi ne de bilgi alabiliyorum. Bana bilgi verirseniz çok mutlu olacağım. (Yaşım 48)







Hoplayıp zıplamakla taş düşmez. Sanırım böbrek taşınız için size daha bilimsel önerilerde bulunulması gerekir. Hepatit B ile ilgili bilgi vermemişsiniz. O konuda öğrenmek istediğiniz nedir anlaşılmıyor. Diğer konularda da ne öğrenmek istediğiniz net değil. Yine de karındaki yakınmalarınız kalınbağırsağınızla ilgili. Bu nedenle bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalı ve sorularınızı sormalısınız.







Geğirti







Hocam ben baya bir zamandır tam olarak belirtmek gerekirse 2.3 senedir mide rahatsızlığı çekiyorum devamlı geğirme, gaz meydana geliyordu mide ilaçları çok kullandım. ama şimdi beni tamamen rahatsız eden olay şu anda hemoroit var hastaneye ilk gittiğimde kanda pozitif çıan helicobakteri 26 çıktı helipak kullandım ama tam olarak bitiremedim 4 tablet kaldı çünkü beni ishal yaptı ve bu süreç içerisinde hemoroit vardı zaten ama iyice rahatsızlık verici derecede oldu ve genel cerraha gözüktüm rektoskopi istedi gün verdiler çektireceğim hocam psikolojik olarak çok etkilendim ve korkuyorum kanser riskinden daha yeni evleneceğim ve hayata karşı bazen böyle savunmasız kalıyorum.internetten çok araştırdım iyice psikolojim bozuldu çünkü mide üzerine çok değişik faktörler var lütfen yardımcı olun.







Geğirti yakınmanızın midedeki mikropla ilgisi yok. Bu nedenle içtiğiniz ilaçtan yarar görmeniz olanaksız. Doğru tanı ve doğru tedavi için güvendiğiniz bir Gastroenteroloji Ünitesine başvuracak olursanız geğirti yakınmanız çözüme kavuşacaktır. Hemoroit için endosjkopik olarak makattan baktırabilirsiniz; ancak bunu bu konuda eğitim almış bir Gastroenteroloji uzmanına yaptırmanız yararlı olacaktır. İnternetten araştırınca ne bulacağınızı sanıyorsunuz? Eksik bilgi ile gereksiz vehimlere kapılmaktan başka bir işe yaramayan araştırmalara son vermelisiniz. Geçmiş olsun.







Dr. Nevzat Aksoy



İç Hastalıkları Uzmanı



Gastroenterohepatolog



Net Endoskopi



0 212 210 48 48


Kaynak: Ekolay

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Karaciğer nakli (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Karaciğer nakli (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eşim karaciğerini abisine verdi. Ameliyat sonrası sürekli enzimler çok yüksek çıkıyor? Nedeni ne olabilir? Karaciğer nakli için çoğunlukla vefat eden kişilerin karaciğeri kullanılır. Bazı durumlarda ise hasta yakınlarının karaciğeri de nakil için kullanılabilir. Burada önemli sorunlardan birisi de sağlıklı bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.