Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Pencere önü çiçeği

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Pencere önü çiçeği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çeşitli boylarda çiçeklerin süslediği odası herkese açıktı. Uzun yıllar kaldığı ABD den üniversiteye dönmesi kliniği canlandırmıştı. Sıkıntılı halini hepimiz yadırgıyor, sormaya çekiniyorduk. Bir öğle yemeği sırasında cesaretimi toplayıp konuşturmaya çabaladım. Ne de olsa sevilen hocalardandı ve sıkıntılı gördükçe üstümüze alınıyor, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Pencere önü çiçeği

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:50 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Pencere önü çiçeği

Çeşitli boylarda çiçeklerin süslediği odası herkese açıktı. Uzun yıllar kaldığı ABD den üniversiteye dönmesi kliniği canlandırmıştı. Sıkıntılı halini hepimiz yadırgıyor, sormaya çekiniyorduk.

Bir öğle yemeği sırasında cesaretimi toplayıp konuşturmaya çabaladım. Ne de olsa sevilen hocalardandı ve sıkıntılı gördükçe üstümüze alınıyor, kusuru kendimizde arıyorduk. Üniversite yönetiminin hevesini kırmış olması kuvvetli olasılık olarak geliyordu, çoğumuza. Anlamsız bürokratik baskılar yüzünden az öğretim üyesi kaçırmamıştı, üniversite yönetimi, ne de olsa.

Önce yok bir şey deyip konuyu kapatmak istese de sonra dili çözüldü. İki oğlu olduğunu, liseyi bitirdikten sonra üniversite için ikisinin de burs bularak yurt dışına gittiğini, evde eşi ile yalnız kaldığını anlattı.

- Çok sıkılıyorum dostum, çok. Ev bomboş geliyor. Eşim benden beter durumda.

- Ama siz de uzun yıllar yurt dışında görev yapmışsınız. Armut dibine düşer derler, çocukların da sizi örnek alması gayet normal. Sıkılmanızı anlamakta zorlanıyorum. Bence çocuklar için iyi olmuş.

Başlangıçta ben de kendimi böyle teselli ettim diye yanıt verdi. Konuşmaya devam etmek için odasına geçtik. Pencerenin önü çiçekler ile doluydu. Kahve için su kaynatırken çiçekleri sulamaya, toprağını ayıklamaya başladı. Bir yandan da sürdürdü konuşmasını.

- Benim de idealimdi Amerika'ya gidip kendimi orada kanıtlamak. On yıldan fazla kaldım oralarda. Çocuklarım orada doğdu. Adı sanı duyulmuş merkezlerde çalıştım. Bu arayışım kendimle yüz yüze gelene kadar sürdü. Ancak öyle dönebildim buralara.

- Yani oralara gittiğine pişman mısın?

Ayağa kalktı. Pencereye yöneldi. Çiçek saksılarından birini eline aldı.

- Doğup büyüdüğüm evde rahmetli annem hep çiçek yetiştirirdi. Öyle okumuş biri değildi. Ev hanımıydı. Ama çiçeklerden anlardı. En iyi ışığı ve nemi alacağı yerleri bulmaya çabalar, çiçeklerin yerlerini değiştirirdi. Onun elinde çiçekler başka güzel olurdu. En narin bitkiler bile çiçeklenirdi. Kendimi o bitkiler gibi hissediyorum.

- Nasıl yani?

- En güzel ışığı nemi ortamı bulunca açan çiçekler gibi. Üniversiteyi bitirdiğimde kendimde gizil güç, bir cevher olduğunu düşünüyor ve bu cevheri açığa çıkarmak, işlemek için uygun ortam olarak gördüğüm ABD'ne gitmek gerektiğine inanıyordum. Dahası ABD'ne gitmek de yeterli gelmedi, çok yer değiştirdim. Adı sanı duyulmuş pek çok üniversitede çalıştım. Annemin saksıları gibi önce pencere önüne çıktım sonra kendime uygun ışık ve ortamı aradım çiçeğe durabilmek için.

- Doğrusu güzel benzetme. Peki sonuç ne oldu.

Yeşil büyük yaprakları olan çiçeksiz bitkilerden birini işaret etti.

- Günün birinde anladım ki, ben aslında bu bitkiye benziyorum. Hiçbir zaman çiçek açmayan kendini yapraklarının güzelliği ile ortaya koyan çiçeksiz bir bitkiye. Nereye gidersem gideyim çiçek açmayacaktım. Sadece yaptıklarım ile kendimi ortaya koyacak ama bir zamanlar hayalini kurduğum Nobel ödülü kazanmış insanlığa büyük yarar sağlamış bilim adamı olamayacaktım.

Kendine haksızlık ettiğini düşünüyordum. Ülkeye dönme kararını vermesinde kendi ile yüzleşmiş olmasının büyük etkisi olduğundan, daha cılız bile olsa doğup büyüdüğü toprakların bitkisi gibi olmak istediğinden söz etti. Çocuklarının da benzer arayış içinde yurt dışına yönelmiş olması onu rahatsız ediyordu. Sıkıntı içinde pencereden dışarı baktı.

- Çocuklarım gittikten sonra daha iyi anladım. Çiçek açamamıştım ama ailem ile mutluydum bu dünyada. Aradığım ortamı bulmuştum. Dahası kendimde aradığım çiçeğin çocuklarım olduğunu fark ettim. İçimdeki o bulmayı ümit ettiğim cevheri onlarda görüyordum sanki. Ama çocuklarım gitti. Çiçeğimi kopardılar sanki, yine kendimle kala kaldım.

Pencereyi açtı, saksılardan birini dışarı çıkardı, diğerini gölgeye aldı. Havaların ısındığından, bazı çiçekleri güneşe, bazılarını ise gölgeye almak gerektiğinden söz etti.

İzin istedim. Masasındaki menekşe saksılarından birini elime tutuşturdu. Ona iyi bak, uzağa koyma, masanda dursun iyi arkadaştır dedi. İşlerinin başına döndü.

Dr. Mehmet Uhri

mehmetuhri

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks