DOST BIRIKTIRMEK! Dostluk nedir? Herhalde bir gösteris, birine, ayni cinse, kadinsan erkege erkeksen kadina karsi kendini begendirme çabasi, bir moda, bir gelgeç ruh hali degil...Sempati..Ilgi..Baglilik..Yüceltme..Taçland irma...Sorumluluk duyma..Yürekten algilama..Bakislarla anlasma..Ses tonuyla destek verme..Kesintisiz iliski..Kayip olmaz, yitmez.Yoktan var olmaz bir duygu.Bunlarin hepsi biraraya gelip, zaman içinde gidim gidim birikerek dostlugun çimentosunu olusturuyor.Gazetelerde okuyoruz. TV lerde seyrediyoruz. Sagda solda konusmalarda adi geçiyor: Güzel yemek yeme dostu..Edebiyat dostu..Turk Sanat Müzigi dostu..Çocuklarin dostu..Halkin dostu..Dostluklar nasil olusuyor?Unuttuk..Bu hizli kent hayati..Dostluk duygusunu..Aklimizdan aldi..Yüregimizden çaldi.Nasrettin Hoca bir Cuma günü camide cemaate namaz kildirmak üzere ezan okunsun diye bekliyormus. Bir adam gelmis."Hocam" demis!"Esegimi yitirdim..."Hoca da adama; "Su namazi kildiralim, senin esegin çaresine bakariz" demis.Hoca namazi kildirmis, vaazini vermis ve cemaate dönmüs:"Içinizde hiçbir dostuyla bir bardak çay içip saatlerce konusmamis, dostuyla sekiz saatlik yürüyüse çikip hiç konusmadigi halde sikilmadan yürüyüsünü tamamlamamis ve komsunun kizina kem gözle bakti diye dost bildigi arkadasini arkadasliktan silmis biri var mi?" diye sormus. Arka siralarda saf tutmus, sümsük tipli biri parmagini kaldirip, "Ben varim Hocam.." demis. Hoca esegini yitiren adama dönmüs,"Al bu adami git, bundan büyük esek olur mu? Yitirdigin esegin yerine kullanirsin" demis.Dostun yoksa...Esekten farkin ne?Olumsuz düsünür Sokrates e ögrencileri sormus: Dostluk nedir? Sokrates de onlara su yaniti vermis; "Çocuklugumdan beri arzuladigim bir sey vardir.Kimi insan atlari olsun ister, kimi insan köpekleri... Kimisi altini, kimisi de sani serefi; bense bir dostum olsun isterim..."Insan biriktiren yaratik...San söhret biriktiriyor...Süper zenginse bogazda villa biriktiriyor. Tablo biriktiriyor.Repoda para kasalarda naftalin kokulu döviz,antika biriktiriyor. Gençse plak, kaset, cd biriktiriyor. Yorgun bir ihtiyarsa namaz niyaz biriktiriyor.Bazilari da Kuledibi nde Çukurcuma ya, Üsküdar da Eskiciler Çarsisi na, Unkapani nda Horhor a gidip; antika lambalar, cam siseler, eski koltuklar, tesbihler, tombaklar biriktiriyor.Alimse kitap biriktiriyor.Cahilse kin biriktiriyor...Dost biriktirmeyi içimizde kaç kisi deniyor?Evet kabul ediyorum, insan birçok kisiyle beraber mükemmel dost olamaz, tipki ayni zamanda birçok kisiye asik olamayacagi gibi...Fakat cinnete düstük. Dost biriktirmeyi unuttuk.SEVGİLİ DOSTLARIMNAZİK OLMAK İÇİN, BİR GÜLÜMSEME BEKLEMEYİN.SEVMEK İÇİN SEVİLMEYİ BEKLEMEYİN.BİR ARKADAŞIN DEĞERİNİ ANLAMAK İÇİN,YALNIZ KALMAYI BEKLEMEYİN.ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK İÇİN,EN İYİ İŞİ BEKLEMEYİNÖĞÜTLERİ HATIRLAMAK İÇİN, DÜŞMEYİ BEKLEMEYİN.DUA YA İNANMAK İÇİN, ACILARI BEKLEMEYİNYARDIM EDEBİLMEK İÇİN, ZAMANINIZ OLMASINI BEKLEMEYİNÖZÜR DİLEMEK İÇİN, DİĞERİNİN ACI ÇEKMESİNİ BEKLEMEYİN.NE DE BARIŞMAK İÇİN AYRILIĞI BEKLEMEYİN,ÇÜNKÜ NE KADAR ZAMANINIZ VAR BİLMİYORSUNUZ.....
Kaynak: Hekimce Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |