Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Zaman ne güzel akıyor

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Zaman ne güzel akıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kızıldan kıra dönmüş saçları posbıyığı ve esmer teni ile heybetli duruşunu koruyordu. Poliklinik kuyruğunda sıranın kendine gelmesini bekliyor, sessizce çevresine bakınıyordu. Biraz yorgun görünüyordu. Selam verdim. Yüzüne ışıltı yayıldı gülümsedi. - Nasılsın doktorum, iyi misin? - Sağ ol, iyiyim. Asıl ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Zaman ne güzel akıyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:37 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Zaman ne güzel akıyor

Kızıldan kıra dönmüş saçları posbıyığı ve esmer teni ile heybetli duruşunu koruyordu. Poliklinik kuyruğunda sıranın kendine gelmesini bekliyor, sessizce çevresine bakınıyordu. Biraz yorgun görünüyordu. Selam verdim. Yüzüne ışıltı yayıldı gülümsedi.

- Nasılsın doktorum, iyi misin?

- Sağ ol, iyiyim. Asıl sen nasılsın? Ne işin var buralarda?

- Emekli olduktan sonra önce yüksek tansiyon sonra şeker hastalığı çıktı. Tedavi için sık sık geliyorum hastaneye. Ama hastane çok kalabalık. Muayene olmak için kuyruklarda beklemek çok yorucu. Daha ağır hastalara Allah kolaylık versin.

Emekli bahçıvanımıza yardımcı olup muayene ve tahlillerini hızlandırdım. Odama davet edip çay ikram ettim. Bu arada biraz lafladık. Devletin tasarruf önlemleri nedeniyle yeni bahçıvan kadrosu açılmamış, bahçıvan yokluğu ile hastane bahçesi kısa sürede bakımsız kalmıştı.

- Nedir bu bahçenin hali doktorum. Kimse bakmıyor mu?

- Sen gittikten sonra yeni bahçıvan gelmedi. Temizlik şirketi çalışanları bahçeyi temiz tutup suluyorlar, o kadar.

- Ama bu ağaçlar budansın, bakılsın, toprakları eşelensin ister.

- Haklısın. Ancak herkes kendi derdine düşmüş durumda. Artan hasta yükünün de katkısı var sanırım bu duyarsızlıkta. Neyse, sen neler yapıyorsun, ne işle uğraşıyorsun? Emeklilik nasıl gidiyor?

- Beyim ne emekliliği? Üniversitede çocuk okutuyorum. Çalışmadan olmuyor. Sağ olsun eski başhekim zengin bir tanıdığının yanında iş verdi. Lüks bir evi var, bahçesine bakıyorum. Biraz bahçıvanlık, biraz güvenlik gibi bir iş.

Sözlerini tamamladıktan sonra ayağa kalktı. Pencereye doğru yürüdü. Camdan dışarıya, her karışında emeği olan bahçeye ve ağaçlara baktı.

- Şu kayın ağacını ben dikmiştim. Bir karış fidandı. Üniversiteye giden oğlumla yaşıttır. Yerini sevmiş hızlı büyümüştü. Neredeyse binanın boyuna ulaşmış. Zaman ne güzel akıyor değil mi, doktorum?

- Zamanın çabuk aktığından yakınan çok duydum da senin gibi güzel aktığından söz edeni duymamıştım.

- Ben anlamıyorum zaten bu insanları doktorum. Geçen zamanın güzelliğini göreceklerine ne kadar hızlı aktığına bakıyorlar.

- Nasıl yani?

- Çalıştığım evin sahibi villasının arkasında 10 dönümlük araziyi ormana dönüştürmek istedi. Parayı bastırıp yakındaki bir ormandan yüzlerce büyük ağaç getirip neredeyse bir haftada arazisine ekti. Altını da hazır döşeme çimlerle çimlendirip işi bitirdi. Kendince orman oluşturdu. Hatta bir davet bile verdi. Yaptığının orman olmadığını, getirdiği ağaçlar yüzünden bir başka ormana zarar vermiş olabileceğini anlatmaya çalıştım. Bir de azar işittim.

- Adam ağaçları getirip ekmiş. Toprağı da çimlendirmiş. Ne güzel orman olmuş işte Daha ne istiyorsun?

- O sizlerin kafasındaki orman, doktorum. Çocuklarımıza anlattığımız masallardaki ormanı ne çabuk unuttuk. Ağaçların yanı sıra, toprağı, dökülen çürümüş yaprakları, solucanları, onlarla beslenen kuşları, böcekleri ve canlıları ile bütün değil midir, orman. İstediğimizi seçip, istemediklerimizi dışarıda bıraktığımız oyun alanına orman demeye utanması lazım insanın. Ancak gel de anlat derdini. Kimse anlamıyor. Herkes bir telaş içinde zamanın peşinde koşturuyor. Dünü, bugünü yarını birlikte yaşamak istiyor sanki.

- Sen olsan nasıl yapardın o ormanı.

- Çocuklarımla birlikte her gün üç beş ağaç fidanı eker, birlikte sular, ağaçların büyümesindeki güzelliği göstermeye çabalardım. Yıllar sonra torunlarımın, diktiğim ağaçlar için bana hayır duası edeceğini düşünür mutlu olurdum.

- Ama günümüzde hayat daha hızlı akıyor. Hele büyük şehirde yaşıyorsan hep telaş içinde oradan oraya koşturuyorsun.

- Beyim sen doktorsun, haddim değil ama. Sen onu benim külahıma anlat. Hayat ne kadar hızlı akarsa aksın kalbimiz aynı sayıda çarpmıyor mu? Bebekler daha mı hızlı büyüyor.

Şaşırmıştım. Sustuğumu görünce sürdürdü konuşmasını.

- Bunca yılın bahçıvanıyım. Bahçeden, ağaçtan, bitkiden anlarım. Hayatı bana onlar öğretti. İnsanlar da bahçelerden farksız geliyor bana. Bu gördüğün bahçe gibi her gün bakım istiyor, insan. Yıllar içinde gelişiyor, serpiliyor ortaya çıkıyor. Dökülen yaprakları ile kendi kendini gübreliyor. Varlığını kendi mayalıyor insan, bahçeler gibi . Ama günümüzde her şeyin hızlı olması bekleniyor. Bitkiler hemen çiçek açsın diye fosfatlı gübreyi fazla atmamız isteniyor. Bitkilerin üzerindeki küçük kurtçuklar, böcekler alerji yapar diye ilaçlanıyor, altındaki çürümüş yapraklar koku yapar diye ayıklanıyor.

- O zaman senin bahçeye benzettiğin günümüz insanı, farklı bir şey oluyor galiba.

- Bizim patronun bahçesindeki ormana benzeyen ama orman olmayan şey gibi oluyor, insanlar. Ondan sonra da memlekette insan kalmadı, insanlık öldü diyorlar. Zaten hiç yaşamıyorlar ki…

Bardağında kalan çayı içip ayağa kalktı. Camdan dışarıya, onca yıl emek verdiği bahçeye hüzünlü gözlerle bir kez daha baktı. Teşekkür etti. Cevap vermemi beklemeden şaşkın bakışlarım arasında odadan çıktı ve gitti.

Dr. Mehmet Uhri

mehmetuhri

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks