Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Kaymakam dediğin...

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Kaymakam dediğin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hastamız kaymakamlıktan emekli yaşlı bürokrattı. Aslen Konya Karamanlı olmasına karşın emekliliğinde Tekirdağ Şarköy'e yerleşmişti. Yaşlılığa bağlı kronik hastalıkları nedeniyle ara sıra kontrole gelir, genellikle kendi yaptığı şaraplardan hediye getirirdi. Bu kez hastaneye yatırma ihtiyacı duymuştuk. Gece nöbet odama gelip bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Kaymakam dediğin...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:39 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kaymakam dediğin...

Hastamız kaymakamlıktan emekli yaşlı bürokrattı. Aslen Konya Karamanlı olmasına karşın emekliliğinde Tekirdağ Şarköy'e yerleşmişti. Yaşlılığa bağlı kronik hastalıkları nedeniyle ara sıra kontrole gelir, genellikle kendi yaptığı şaraplardan hediye getirirdi. Bu kez hastaneye yatırma ihtiyacı duymuştuk. Gece nöbet odama gelip bir şişe şarap bıraktı. Sıkılmıştı hastanede olmaktan, yanında kimsesi de yoktu. Sohbet edecek birilerini arıyordu. Şarköy'den bağlarından ve şaraptan söz etti. Senin gibi Karamanlı'nın ne işi var Şarköy'de? diye sordum.

- Çok yer gezdim Anadolu'da ama Trakya'yı, Şarköy'ü ve insanlarını unutamadım. Emekli olunca ev alıp yerleştim.

- Ne vardı seni çeken Şarköy'de?

Getirdiği şarap şişesini açmaya kalktı, engel oldum. Nöbette olduğumu, onun da alkolden uzak durması gerektiğini hatırlattım. Şişeyi dolaba kaldırıp çay ikram ettim. Daha sonra Erzincan'ın Refahiye ilçesinden Şarköy'e kaymakam olarak atandığı ilk günü anlattı. Eşini evini ve çocuklarını Refahiye'de bırakıp yerleşmek için yalnız başına Şarköy'e geldiğinden. Kalacak yer ayarlayıp kaymakamlık görevine başladığından söz etti.

- Kimseyi tanımıyordum. Makamıma oturup bir tanışma toplantısı yaptım. Günlük evrağı incelerken sekreterim yakın bir köyün muhtarının görüşmek için beklediğini söyledi. Küçük yerlerde muhtarlar ile iyi geçinmenin sorunları çözmede işe yaradığını bildiğim için muhtarı bekletmeden odama aldım. Biraz hoşbeş ettikten sonra ne istediğini sordum. Muhtar o günün akşamı köyde düğünü olduğundan, oğlunu evlendirdiğinden söz ederek beni düğününe davet için geldiğini. Onur konuğu olacağımı söyledi.

- Sen ne yaptın?

- Fırsatı kaçırmadım. Muhtarı kendime bağlamanın yolunu bulmuştum. Düğüne geleceğimi söyleyerek muhtarı uğurladım. Akşam olunca kaymakamlığın şoförünü ve jeepini alarak düğün alanına gittim. Köy meydanından masalar kurulmuş yeniliyor içiliyor eğleniliyordu. Günün yorgunluğunun üzerine içkiyi de fazla kaçırınca masada sızıp kalmışım.

- Eeeeeee?

- Uyandığımda saat sabahın üçünü geçiyordu. Köy meydanında kimse kalmamış düğün dağılmıştı. Şoförüm beni bekliyordu. Sızdığımı görünce uyandırmaya kıyamamışlardı anlaşılan. Tam olarak ayıldığım da söylenemezdi doğrusu. Kaymakamlığın jeepine binerken bir kenarda düğünün çalgıcı takımının oturduğunu gördüm. Şehre gidecek arkaçları olmadığı için sabahı beklediklerini söyleyince acıdım, onları da aldım jeepe.

Çayları tazeledim. Sigara yakmak için izin istedi. Dumanın rahatsız ettiğini söyleyerek engel oldum, sigarasını yakmasına. Söylendi biraz. Sonra sürdürdü sözlerini.

- Yolda rüzgarı yedikçe açıldım, kendime geldim. Baktım kafa kıyak çalgıcılar da arabada. Önce biraz lafladık. Yörenin çingenelerindendi, çalgıcılar. Şefleri oğlunu yetenekli bulup konservatuara aldılar diye dertliydi. Ben oğlun için iyi olmuş dedim. Adam yüzüme dik dik baktı beyim bizde bir laf vardır bir yerde varsa nota, yoktur orada banknota dedi.

Üstelemedim. Çalın bari biraz da neşelenelim dedim.

Adamların kaymakamlık jeepinde gırnataya başladığını, yol boyunca çalıp söylediklerini anlattı. Dahası Şarköy'e geldiklerinde çaldıkları şarkının bitmemesi üzerine şehir içinde de çalıp söyleyip bir tur attıklarını anlattı.

- Sabah uyanıp da yaptıklarımı düşününce aynada yüzüme bakmaya utanıyordum. Kaymakam Bey göreve başladığı ilk gün makam aracıyla çingeneler eşliğinde sarhoş vaziyette şehir turu atmıştı. Daha önce görev yaptığım yerlerde kabul edilir şey değildi.

- Peki sen ne yaptın?

Sigarasına izin vermediğim için kıvranıyordu. Bir süre elindeki yakmadığı sigarasıyla oynadı.

- Kaymakamlıkta sabah çayımı içip biraz işler ile uğraştım. Öğlene doğru sokağa attım kendimi. Yolun karşısındaki beyaz eşya satan esnaf Kaymakam Bey gel bir şey ikram edelim diye çağırdı. Biraz sonra dükkana oturdum çevre dükkanların esnafı da geldi. Üzerindeki önlükten kasap olduğu anlaşılanı kaymakam bey gece seni gördük, jeepinle geziyordun şehirde dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Bir süre susup ne gördünüz peki diye üsteledim. Adamlar ağız birliği etmişçesine Biz ne gördüğümüzü biliyoruz, sen gönlünü ferah tut. Böyle olur kaymakam dediğin, be yau dediler.

Birlikte bir süre güldük. Şarköy insanının engin hoşgörüsünü, yaşamaya düşkünlüğünü orada tanıdığını dahası hoşgörünün gerçek erdem olduğunu orada öğrendiğinden söz etti. O gün bu gündür Şarköy'ü unutamadığını, emekli olunca bu, hoşgörüsü yüksek insanlar ile yaşamayı kafasına koyduğunu anlattı.

Bir çay daha teklif ettim. Gülümsedi, Hanım iki kadehten fazlasına izin vermiyor, çay bile olsa diyerek ayağa kalktı. Yakamadığı sigarasını kulağının arkasına yerleştirdi, iyi geceler dileyip inceden ıslık çalarak odasına yöneldi.

Dr. Mehmet Uhri

mehmetuhri

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks