Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Belimiz neden ağrır?

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Belimiz neden ağrır? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Havalar soğudukça, telefonlarımız sabah erken saatlerde çalar ve arayan, ''Ne oldu anlamadım, herhalde ters bir hareket yaptım. Belime bir ağrı saplandı, kıpırdayamıyorum'' der. Bu telefonlar yazın seyrek olur, kışın havalar soğudukça artar. Gelin hep birlikte bakalım insanın sırtı, beli niye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Belimiz neden ağrır?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 12:35 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Belimiz neden ağrır?

Havalar soğudukça, telefonlarımız sabah erken saatlerde çalar ve arayan, ''Ne oldu anlamadım, herhalde ters bir hareket yaptım. Belime bir ağrı saplandı, kıpırdayamıyorum'' der. Bu telefonlar yazın seyrek olur, kışın havalar soğudukça artar. Gelin hep birlikte bakalım insanın sırtı, beli niye ağrır, aniden.

İnsan omurgası omur adı verilen 33 adet küçük kemik, bunlar arasında destek görevi yapan disk denilen yumuşak doku ve kemiklerin bir birine bağlayan baÇ ve kas dokusuyla tam bir yelkenli direği gibidir. Bu yapısıyla omurgada her elemanın bir görevi vardır ve bunlar uyum içinde çalışır. Bu elemanlardan birinin görevini tam yapmaması halinde, ağrı duyarız.

İnsan vücudunun her yöne hareket edebilen iki bölgesi bel ve boyun bölgesidir. Boyun bölgemize pek fazla yük binmediğinden, bu bölgede pek fazla sorun çıkmaz. Ancak gerek vücudun ağırlığı gerek çalışırken zorlamalar sonucunda belimizde incinmeler oluşabilir. Bu hassas bölgedeki incinmelerin iyileşmesi ise uzun zaman ister.

Bel incinmelerinin nedenleri araştırıldığında, pek çok hasta ilk yakınmaların vücutlarının soğuk olduğu bir dönemde, örneğin çalışmaya başlarken meydana geldiğini söyler. Hatta sabah evinden çıkarken ayakkabısını bağlamaya eğildiğinde, belini incitenlerin sayısı küçümsenmez. Bununla birlikte:

- Zayıf ve güçsüz kaslar,

- Bilinçsizce yapılan yanlış hareketler,

- Aşırı şişmanlık ağrıya yol açan etkenlerdir.

Yatağınız nasıl olmalı?

İyi bir yatak vücudun gömülmesini engelleyecek kadar sert, vücut hatlarını koruyacak kadar rahat olmalıdır. Yastık çok yüksek olmamalı, baş ve boyuna normal pozisyonunu verdirecek yükseklikte olmalıdır. Yatarken, bacaklarınız arasında küçük bir yastık, bel ağrısında dostunuz olabilir. Dizler arasına bir yastık konularak yan yatmak veya dizlerin arkasına bir yastık yerleştirilerek sırtüstü yatmak sizi rahatlatabilir.

Burada çok sık yapılan bir yanlış, reflü şikâyetleri olduğunda, baş altına konan yastıkların yükseltilmesidir. Yastığı yükseltmenin reflüye zararı olabilir. Vücut, yüksek yastıktan aşağı doğru kaydığı için mide hizasından bükülür. Mide içi basınç artarak, şikâyetler daha da artabilir. </b />Bacaklarınız güçlü kaldıraçlardır </b />Güçlü kasları ve güvenli kaldırma tekniği sayesinde vücut, ciddi ağırlıklar kaldırabilir. Tabii yaş ilerledikçe bu tip ağırlık kaldırmalara çok dikkat etmek lazım. özellikle belirgin osteoporozu, yani kemik kalsiyum kaybı, olan kişiler, ağırlık kaldırma sırasında, kendi kendine, omurga kırıklarına sebep olabilirler. ''Ben erkeğim, bir şey olmaz'' demeyin. Osteoporozun erkekler için de kadınlar kadar tehdit edici olduğu gösterilmiştir.

Yükü yükseğe kaldırırken yük, omuz hizasından daha yüksekteyse ayaklarınızın altına merdiven veya benzeri yüksek bir şey koyun. Bu yükü öne doğru değil, ağırlığını vücudunuza dağıtacak şekilde tutun ve belinizi bükmeden basamaktan inin ve yükü çömelerek yere koyun.

Unutmamanız gereken çok güçlü bir yardımcınız var, bacaklarınız. Bacaklarınız gibi harika ve güçlü bir kaldıraca sahipken, belinizi zorlamayın. Bu anlattıklarım bir hastalığa bağlı olmayan ve kendimizi korumadığımız zaman oluşabilecek bel ağrılarıdır. Aslında bel ağrıları bir çok hastalığın ilk uyarı belirtileri olabilir. Bu nedenle eğer belli bir sebebi olmayan ve bir kaç günden fazla süren bel ağrınız olursa, muhakkak doktorunuzla görüşün. </b />Ağırlık kaldırmanın beş doğru yolu </b />

Ayaklarınızı açarak yere sağlam basın. Kaldıracağınız yüke yakın durun. Çömelin, derin soluk alın ve soluğunuzu tutarak (karın kaslarınızı kasıp bele destek olmak için) yüke yapışın </b />Bacaklarınız belinizden kuvvetlidir. Sırtınızı dik tutarak ayağa kalkın. </b />Yükü göğsünüze yapıştırarak beldeki yükü azaltın. </b />Dönüş yaparken belinizle değil, ayaklarınızla dönün. </b />Eğilerek değil, çömelerek yükü yere koyun, tabii bu arada parmaklarınıza dikkat edin.

Dr. Hasan İnsel

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks