05-05-2010, 07:57 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ÇOCUKLAR VE BİLGİSAYAR PC ve internetin, çocuktaki yetenek, yaratıcılık ve iletişim isteğini geliştirdiği ortaya çıktı.Focus dergisinin haberinde, "Bilgisayarlar, çocuklara yeni idrak ve iletişim imkânları yaratıyor" diyor Çocuk Psikoloğu Wolfgang Bergmann ve ekliyor: "Onunla büyüyor ve bunu normal buluyorlar." PC, çocuksu fanteziyi uyandırıyor ve arkadaşlıklar kurulmasını sağlıyor.Dergide yayımlanan özel araştırma sonuçlarına göre, ailelerin yüzde 19u çocuklarının üç - dört yaşlarında bilgisayarla tanışmasını faydalı buluyor. Yüzde 61i, bilgisayarı altı yaşındaki çocuğuna en uygun oyuncak olarak tanımlıyor. Yüzde 96sı ise çocukların olumlu etkilediğini düşünüyor. Aileler, internet konusunda çocuklarına güveniyor. Yüzde 48i, çocuklarının bilgisayarı iyi amaçlar doğrultusunda kullandığına inanıyor. Yüzde 73ü ise çocuğunun istediği saatte bilgisayar başına oturmasına karışmıyor.Avrupa Medya Enstitüsü Başkanı Jo Groebel, okul öncesi çocuklarının bilgisayar kullanmasında sakınca olmadığını belirtiyor. Hamburg Üniversitesi pedagoglarından Stefan Aufenanger, ise bilgisayarın çocuktaki yetenekleri ön plana çıkardığını belirtiyor. İnternetin sınırsızlığı, yeni kültürün bir parçası.PC başında...• 3 yaşa kadar: Sanal dünya kısmen idrak edilir. Öneri: Günde sizinle beraber beş - on dakika bilgisayar başına geçsin.• 3 - 5 yaş arası: Eğitim ve oyun programları ilginç gelebilir. Çocuklar sanal dünyayı anlayabilir. Öneri: Günde 30 dakikaya kadar izin.• 6 - 9 yaş arası: Özel programları keşfederler. Öneri: İzin 60 dakikaya çıkabilir, günlük olmamak kaydıyla.• 9 - 13 yaş arası: Haftasonları enteresan oyunlarla tanışabilirler. Öneri: Paniğe kapılmayın. Arkadaşlar, aile ve okul yaşantısı etkilenmiyorsa olabilir.
Kaynak: Hekimce Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
Offline
| |