06-05-2010, 12:52 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| SİNÜZİT Oynunda bir şişlik kollarımda kızarıklık hepside kaşınıyor 2-3 gün radan sonra kendisinde geçiyor neden acaba ? Merhaba.benim genelde sağ gözümün arka tarafı ağrır. bunun dışında birkaç kere başımın sağ tarafına ani şiddetli ağrı girdi ve bir süre sonra durdu. ayrıca daima ense kökümden omuzlarıma doğru hep hafif sancı türünde kaslarım sert biçimde ağrı var. teşekkür ederim. Kulak iltihabı veya iltihaba karşı doğal çözümler nelerdir.yani ne yersem veya kullanırsam iyi olur ve de neleri yememem veya kullanmamam gerekir.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Merhaba 19 aylık bir kızım var son iki haftadır kuru öksürük vardı şimdi iki günden beri burun akıntısı hapşurma öksürükte arttı bu durumda sadece peditus vermemiz yeterlimidir acaba? neler yapmalıyız? kızım 12.5 kg boyu:81.5 2004 doğumlu kızımın burnu sürekli tıkalı ve uyurken horlama var.yazın 1-2 ay normale dönüyor. yapılan incelemede burun eti,sinüzit,yapı bozukluğuna rastlanmadı.kısa süreli antibiyotik tedavisi uygulanıp olumlu sonuç alındı.ancak durum 1-2 ay önce yinelendi. bu durumu gidermek ya da hafifletebilmek için alınabilecek koruyucu önlemler konusunda bilginizi rica ve teşekkür ederim. Yüksek tansiyonu olan birisiyim. fakat sürekli başımda bir ağrı var. bu ağrı beynimi sarsan bi ağrı. bunun nedeni ne olabilir. ayrıca el ve ayaklarımda da çok fazla şişmeler var. bu hangi hastalığın belirtisi olabilir. ilginiz ce cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. bye. Merhaba! benim sorum ; allerjilerim var: sigara dumanı,parfum,güneş, banyo buharı,ve daha pekçok sebepten nefesim daralıyor. sık sık hapşırıyorum,burnum akıyor. seneler önce kulak ameliyatı oldum, kulak zarım değişti ancak şu an yine aynı sorunlarım devam ediyor.cerrahi menopoz sebebiyle yaklaşık altı yıldır bazı ilaçlar kullandım(climara) yapılan en son tetkiklerde karaciğerimde yükselme olduğu ve enzimlerin yüksek olduğu tespit edildi. bu sebepten bu ilaçları kullanmıyorum. ancak sürekli ve ansızın boyun çevremde kızarıklıklar oluyor, gözlerimde şişme va yanma oluyor. bu sebeplere bağlı olarak antibiyotik kullanmamam gerektiği söylendi. bel ,boyun ,kalçamda zaman zaman şiddetlenen ağrılarım oluyor, özellikle boynumla vücudum arasında rahatsızlığım var, başımı boynum taşıyamayacakmış gibi geliyor,başım ağır geliyor.sık sık yoruluyorum,yataktan dinlenmemiş olarak kalkıyorum.bu tıkanmalarım sebebiyle ,tozdan rahatsız olmam sebebiyle ne tavsiye edersiniz. nisaiye, cildiye, fizik ,dahiliye bölümlerine gittim. bir netice alamadım. ilaç kullanmadan doğal olarak ne yapabilirim?deniz havası iyi gelir mi? Kızım 24 aylık , oldukça sağlıklı iri bir bebek.fakat 1 ay önce başlayan çok hafif ateşli -2 gün 38 derece- bir hastalık sonucu , doktor kontrolünde ilk kez antibiyotik kullandık, tekrar kontrole götürdüğümde herhangi birşey kalmadığını söyledi doktorumuz, genzinden sürekli akıntı vardı, bu süre içinde geniz akıntısıda azaldı, doktorumuz geçeceğini söyledi.fakat hala geçmedi, uyurken nefes alamıyor, sürekli genzinden akıntı olduğu belli ve bunu yutmaya çalışırkende midesi bulanıyor.doktorumuzun verdiği babyrhinol şuruptan içiriyorum 3-4 gündür, ama yinede çok etkili değil...bunun yanısıra hasta gibi görünmüyor, gayet hareketli , beslenmeside normal, ateşide olmuyor.tek sorunumuz bu.ne yapmalıyım, bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler Akciğerimin sol tarafında bir ağırlık hissi hissediyorum ara sıra kuru öksürük var sanki, ilk gıdıklanıyormuş gibi oluyor ve öksürük başlıyor.ayrıca eşim çok horladığımı söylüyor ve artık kalbimin nerde olduğunu hissetmeye başladım nefes alamayınca kalp zorlanıyor galiba...nasıl yardımcı olabilirsiniz bana teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar. İyi akşamlar benim bir yaşında oglum var benden ve annesinden gırip bulaştı gırip gecti fakat gögsünden cok afif ırıltı geliyor ve cok az öksürük var bunun icin ne yapmamız gerekir veya tavsiye edebileceginiz bebe antibiyotik ve öksürük şurubu varmı saygılarımla tamer gursu Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |