Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Minoxidil, Finasterid, Saç Dökülmesi

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Minoxidil, Finasterid, Saç Dökülmesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız FDA tarafından onaylanan 3 ilaç var: - Minoxidil - Finasterid - Lazer Tarak (Bu onay daha çok reklamlarında "saç dökülmesini engeller" ibaresini kullanabilir anlamında verilmiştir. İlaç olmadığı için cihazlara yapılan testler ve onaylar daha farklı oluyor.) Lazer tarak yeni olduğundan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Minoxidil, Finasterid, Saç Dökülmesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-05-2010, 04:15 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Minoxidil, Finasterid, Saç Dökülmesi

FDA tarafından onaylanan 3 ilaç var:

- Minoxidil

- Finasterid

- Lazer Tarak (Bu onay daha çok reklamlarında "saç dökülmesini engeller" ibaresini kullanabilir anlamında verilmiştir. İlaç olmadığı için cihazlara yapılan testler ve onaylar daha farklı oluyor.)



Lazer tarak yeni olduğundan (aslında sağlık merkezlerinde eskiden beri kullanılır) insanlar çok güvenemiyor dolayısıyla yeterli denek ve yorum yapmak için veri elde olmuyor. Saç çıkarmaktan öte dökülmesini engellemeye ve saçı canlandırmaya yönelik etkisi var sayılıyor.



Gelelim popüler iki etkin maddeye. Bu iki ilaç aslında aynı amaça giden iki farklı yol olarak düşünülebilir. Biri diğeri için tamamlayıcı olabilir ama şart değildir. Eğer biraz İngilizceniz varsa bunu yabancı sitelerden araştırabilirsiniz ki bence kesinlikle araştırın. Özellikle FDA'nın sitesinden izin belgelerini inceleyebilirsiniz.



İster Minoxidil ister Finasterid bireysel olarak saç dökülmesinde etkin tedavi olduklarını FDA nezninde yapılan deneylerde ispatlamışlardır. Bizzat okuduğum için bunların rahatlıkla yazabilir. Hocamız da beni eminim onaylayacaktır.



Finasterid ağız yoluyla alındığından sadece saçı değil tüm vücudu etkilemektedir. Bu yüzden ilaçın yan etkilerini gösterme olasılığı daha çok artmaktadır. İnternet üzeriden okuduğum okuyucu yorumlarına göre kimisinde yan etki görülmese de kimisinde bu etkiler kısa zamanda kendini belli etmekte kimisinde ilacı bırakınca düzelmekte kimisinde ise kısmi kalıcı etkiler bırakmaktadır. Tüm bunlar hasta tarafından kesinlikle göz önüne alınmalıdır. Üstelik nasıl ilaç olursa olsun ömür boyu uygulanması gerektiği de unutulmamalıdır!



Yan etki ve performans göz önüne alındığında en etkili ilaç Minoxidil'dir. Hastalar şunu unutmasın hangi ilaçın kimde ne kadar etki göstereceği kesinlikle önceden bilinemez. Artı bu ilaçlardan mucizeler beklemeyiniz. Bu tip ilaçlar genellikle aşırı derece kellikte değil seyrek, zayıflamış saçlarda daha etkilidir. Yeni saç çıkarmazlar; ancak saçın hacmine katkısı olmayan cok ince tüyleri ya da tüyü dahi olmayan ama ölmemiş saç hücrelerini (bitkisel yaşamda) tekrardan canlandırarak geri kazanıdırır. Saç ekimi gibi saç hücresi olmayan yerde hücre oluşturmaz. Aşırı kellikte belli bir bölge tamamen çıplak olacağından o bölgede bitkisel yaşamda olan saç hücresi dahi bulunma olasılığı düşüktür. Bu sebeple az da olsa tüylü bölgelerde her iki ilaç da daha iyi sonuç vermektedir.



Rogaine, DNC Spectral gibi ilaçların etkin maddeleri Minoxidil olduğu için her iki ilaç da kuvvetle muhtemel saçlarında iyileştirme yapacaktır. Ancak bazı dezavantajları vardır;

- Hergün iki kere kullanmanız gerekir. Sosyal hayatınızı kısmen etkileyebilir.

- Deri üzerinden sprey olarak kullandığınızdan ilaçın bir kısmı deri yerine saçınızda kalır.

- Deri yüzeyinden emilimi zordur. Deriye çeşitli kremler sürerek emilim arttırılabilir. Ancak bu tip kremde başka yan etkilere sebep olduklarından zararlarını hafifletici bir başka krem daha sürmek zorunda kalabilirsiniz.



Önemli olan Minoxidil'i saç köklerine ulaştırmaktır. Deri üzerinden sprey ile sıkmak yerine direkt deri altına enjekte etmek sizce daha etkili olmaz mı? Muhtemelen evet diyeceksiniz. Peki bunu nasıl yapacağız derseniz? Adı Mezoterapi'dir.



Mezoterapideki FDA onaylı sihirli madde Minoxidil'dir. İspat:

http://www.semaestetik.com/deneme/mezoterapi.htm

http://www.mddermatoloji.com/default...& contentID=7

(örnek siteler, reklam amaçlı değildir. google kullanın araştırın.)



Mezoterapi erkek tipi saç dökülmede etkili midir?

Kesinlikle evet.



Mezoterapi sürekli yapılmalı mıdır?

- Evet. Erkek tipi saç dökülmeniz varsa hormanal bir bozukluk var demektir. Mezoterapi bunu düzeltmez, DHT oluşur ama DHT'nin yapacağı tahribatı önler. Dolayısıyla aralıklarla ilk yoğun tedavinden sonra yılda 1-2 seans devam Mezoterapi uygulanmalıdır.

- Hayır. Eğer Finasterid içeren bir ilaç kullanırım derseniz, Mezoterapi'den sonra ilaç ile mevcut saçı koruyabilirsiniz. Kullanmam derseniz yoğun olmasa da aralıklarla Mezoterapi'ye devam edersiniz. Nasıl ki Rogaine ömür boyu kullanmanız gerekiyorsa.



Mezoterapi ilk etapta DNC & Rogaine gibi saç döker mi?

Hayır.



Mezoterapi ağrı yapar mı?

Hayır. İğne ürkütmesin çok hafif acı vardır etkisi 1-2 sn içince geçer.



Gelelim fiyata

3 aylık Rogaine 100-120 YTL

1 aylık DNC 50 YTL

İlk sonuçları görmeniz için en az 3-6 ay kullanmanız gerekiyor. Tam tedavi için 12-18 ay gerekiyor. Harcanan para

Roganine 600 YTL hersene

DNC 900 YTL hersene



Mezoterapi genelde ilk etapta 6-10 seans yapılır. Ortalama fiyatı seans başına 100-110 YTL'dir. Gereken para 600-1000 YTL (ilk tedavi). Geri kalan idame tedavi için yılda duruma göre 1-4 seans yeterlidir. 100-400 YTL her sene



Kim daha ucuz, etkili ve pratik?



Size tek önerim var:

Tek doktora gitmeyiniz. İlk duyduğunuz ilaça kafayı gömmeyiniz. İyice araştırınız farklı doktorlara gidiniz, internetten bol bol okuyunuz herşeyi inceleyip öyle karar veriniz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Minoxidil, Finasterid, Saç Dökülmesi

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Minoxidil, Finasterid, Saç Dökülmesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız FDA tarafından onaylanan 3 ilaç var: - Minoxidil - Finasterid - Lazer Tarak (Bu onay daha çok reklamlarında "saç dökülmesini engeller" ibaresini kullanabilir anlamında verilmiştir. İlaç olmadığı için cihazlara yapılan testler ve onaylar daha farklı oluyor.) Lazer tarak yeni olduğundan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.