Yaşım:30
kilom 57
boyum 168
Ayda bir ben de bir karın ağrısı başlıyor. Bu ağrı ani olarak geliyor ve çok şiddetli...Tüm bedenimi sarsıyor. Ara ara gelen bu ağrılar o gün içinde beni bitkin düşürüyor.Tüm kaslarım ağrıyor.gözkapaklarımı bile açacak durumda olamıyorum.ateşim bir yükseliyor bir düşüyor. Genellikle yemeği çok karıştırdığım zaman,ekşi tuzlu tatlı yı aynı a yediğim zaman,çiğ köfte yediğim zamanın ertesi günü oluyor. sonra bu ani ağrılardan sonra iyileşme döneminde karnımdaki bu ağrı ez az bir hafta içinde yavaş yavaş geçiyor. Doktora gittiğim zamn kan tahlilimde önemli bir şey çımıyor.Bronşitimde olduğu için karın ağrısı olduğu zamn ikisi birden nüks ediyor ve ben perişan oluyorum. İş yapamaz duruma düşüyorum.en az bir hafta rapor almam gerek iyileşmem için. Bir demesleğim stresli bir meslek. Huzursuz olduğum anlar çok oluyor. ama ben artık karın ağrısı çekmek istemiyorum. yetti..acıya dayanamıyorum artık.. Bu şikayetlerim olduğu içim doktora gittim.Ultrasonda safra kesesinde polip çıktı. 8 mm çapnda..Benim sorularım şunlar:
1. Polip bu şikayetlere yol açar mı?
2. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
3.Bu sorun giderilinceye kadar ne yememi tavsiye edersiniz?
4.Ameliyat kesin çözümse ameliyattan sonra durumum nasıl olur?Başka sorunlar çıkabilir mi?
5.Ameliyatı hangi ilde olmalıyım?
6.Hangi uzmanlıktaki doktor beni ameliyat edebilir?
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
10.12.20:26:35
Polipler bu tür şikayetlere kısmen yolaçabilir
Gaz yapıcıgıdalar, yağlı ve kızarmış gıdalardan uzak durunuz
Çapı 1 cm yi geçen poliplerde ameliyat öneriyoruz
Genel cerrahi uzmanı ile görüşünüz
Selamlar
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.