07-05-2010, 06:16 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| SAĞLIK OCAKLARI ŞUBESİ SAĞLIK OCAKLARI ŞUBESİ
İletişim
Tel: 0212 638 30 00 (Pbx)
Faks: 0212 453 28 55/ 0212 453 27 22
e-posta Adresi:saglik.ocaklari@sm34.gov.tr
Adres: Peykhane Cad. No:10 Çemberlitaş/ Fatih 34400 İSTANBUL
İsim GÖREVİ Dahili
Dr. Savaş Başar KARTAL Sağlık Müdür Yardımcısı 1946
Dr. Demet ÖZKUL Şube Müdürü 1722
Dr.Selma ÜNLÜER Doktor 1748
Dr. Cemre IŞIKDEMİR Doktor 1957
Ahmet YILDIRIM İstatistik 1703
Ayşe BALÇIK Saha Eğitim Denetim 1921
Ayten EZER SABİM 1722
Bahri KUTLU SABİM 1960
Betül ŞENSOY Kalite Denetim 1720
Duran ERKADAM İstatistik 1703
Fatma İSPİROĞLU Yazı İşleri 1889
Gülay EKİNCİ Kalite 1921
Hanım ERDEM Yazı İşleri 1889
Hakan BALTACI Mali işler 1902
Hakan ÖZTÜRK Koruyucu Sağlık Hizmetleri 1722
Hamza KARAKAŞ Emlak İnşaat 1958
Hülya HOTHOT Sekreter 2007
Işıl BAYDOĞAN KÖMBE Emlak İnşaat 1958
Kenan KARA Saha Eğitim Denetim 1722
Merve BAKAR Saha Eğitim Denetim 1720
Muhammed ÜNAL Saha Eğitim Denetim 1722
Muzaffer TIRINK Mali işler 1918
Necati KILIÇ Mali işler 1918
Selime GÜRLEYÜK Saha Eğitim Denetim 1921
Semahat ERGİN TEPELER Emlak İnşaat 1958
Sema AKTAŞ ÇAVUŞ İstatistik 1703
Sibel DENİZ LABİM 1855
Sibel TEL İstatistik 1703
Şaban ARTUĞ Mali işler 1918
Süleyman ŞAHİN İstatistik 1703
Turgay KAPLANKURT Arşiv 1720
Yağmur YÜNTEM Emlak İnşaat 1958
Yıldıray BAŞTÜRK İletişim Birimi 1959
Şube Anasayfası
Müdür Yardımcısı
Şube Müdürü
Şube Çalışanları
İletişim
Bize Ulaşın
Görevlerimiz
İlçeSağlık Grup Başk.
Adres ve Telefonları
İlçe Sağlık Ocakları
Adres ve Telefonları
İlçelereGöreSağlık
Ocakları Sayılarıve
Nufüs Bilgiler
Yeni Açılan Sağlık Ocakları Adres ve Telefonları
Taşınan Sağlık Ocakları Adres ve Telefonları
Yıllara Göre Sağlık
Ocakları Sayısı
Laboratuvar Hizmet Veren Sağlık Ocakları
Röntgen Hizmet
Veren Sağlık Ocakları
Mobil Hizmet
Veren Sağlık Ocakları
24 Saat Hizmet
Veren Sağlık Ocakları
Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |