Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   EŞİMİN ESKİ KARISINI KISKANIYORUM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/621122-esimin-eski-karisini-kiskaniyorum.html)

zeytin85 10-05-2012 09:15 AM

Cevap: EŞİMİN ESKİ KARISINI KISKANIYORUM

[QUOTE=Ezeli_Nur;823894]Bence bu kadar takıntılı olmayın.Evliliğinizi takıntılı düşünmekle sarsabilirsiniz.Önce bi güzel o takıntılı düşünceyi silin eşinizle huzurlu bir yaşam sürün mutluluğunuzun tadını çıkarın.Takıntılı düşüncelerinizin size hiç bir faydası olmaz.Ayrıca kıskanmanıza gerek yok ki zaten siz biliyorsunuz eşinizin sizi sevdiğini :)[/QUOT

evet bu site karşıma tesadüf çıkmış olamaz diye düşünüyorum burdan çok şey öğrendim çok teşekkür ederim.sevgiler.

bigokyanus 10-05-2012 11:09 AM

Çalışıyor musun , bence kendine yeni uğraşlar edin . Odağını değiştir .
Bir de elma düşünmek sana acı veriyorsa portakal düşünmeyi dene :)

aprilrose 10-05-2012 12:29 PM

Merhaba Zeytin85,

Aslında sorun olarak gördüğünüz şey dışınızda değil içinizde.

İçinizdeki sorunu görebilmek için, kendinize şu soruları sorun ve lütfen dürüstçe cevaplar verin;

1. Neden eşimin, eski eşini kıskanıyorum ?
2. Neden eşimin, eski eşini benden daha çok sevdiğine inanıyorum?
3. Eğer eşim birini benden daha çok severse (veya sevdiyse) ne olur?
4. Geçmişte başka birine tercih edildim mi ?
5. Ben kendimi seviyor muyum?

Bu sorulara içten vereceğiniz yanıtlar, size kendi gerçeğinizi ve ihtiyacınız olan, tamamlamanız ve yetiştirmeniz gereken duygularınıız gösterecektir.

Saygılarımla,

A.Nilgün Aktaş
İlişki ve Yaşam Koçu

sweeet 10-05-2012 11:15 PM

Alıntı:

Bu sözüne bayıldım bigokyanus'um.

Sevgili zeytin aprilrose un sorduğu sorulara içine en sinen ve en doğru cevapları bulduğunda ne yapman gerektiğini de daha iyi anlayacaksın ve neden böyle hissettiğini. Belki de birilerini affetmen gerekiyordur ve kendini gerçekten koşulsuz sevmeyi öğrenmen. Böylece diğer insanları da koşulsuz ve güvenle sevebilirsin.

Berilce 11-05-2012 10:09 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823903)
eğer düşüncelerine ve bu bakışına devam edersen malesef bu düşüncelerle sınanırsın..bunları düşünerek telapati yoluyla onları birbirlerine yakınlaştırmaktan kendini korumanı tavsiye ederim..sevgiler..

Yaşamda zayıf noktamız neyse, hangi kırılma noktaları tarafından kuşatılmışsak, onunla sınanıyor, hatta zihinsel senaryolarımız neyse, onun da bir müddet sonra gerçekleşebildiğini görüyoruz. Dile getirilmeyen güvensizlik duyguları bile algılanabiliyor bilinçaltı tarafından, sadece bizim bilinçaltımız yok, karşımızdaki insanında var; ben zaman zaman sorun varsa ortada, ya da sorunun kıvılcımları, evlilik danışmanına gidilmesi taraftarıyım. Yalnız binlerce insanın konserve kutularına benzeyen apartman dairelerinde yaşadığı günümüzde, birlikteliklerin daha fazla kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum... Başka bir kadının kaşı, gözü güzel, benden endamlı, o benden daha cazibeli, onu benden çok seviyor sorularının altında yatan, aslında sizin kendinizi beğenmeyen yönünüz, yani sizin yüzünüz var yine, eşinizin değil, bu soruları örnek olarak verdim, çok daha kıvrandırıcı sorular sorabilir insan kendine!... Dikkat, dikkat, dikkat!...Biz kadınlar aslında biraz daha kurcalıyoruz zihnimizde herşeyi, erkekler daha doğrudan yaklaşıyorlar herşeye, daha dolaysız... Ben onların yaklaşımını beğeniyorum çoğunlukla, sorularla hayatı zehir etmenin anlamı yok, sana verilen hayatı ve önüne çıkan fırsatları değerlendirerek yaşa!...

zeytin85 12-05-2012 12:36 PM

Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823919)
Merhaba Zeytin85,

Aslında sorun olarak gördüğünüz şey dışınızda değil içinizde.

İçinizdeki sorunu görebilmek için, kendinize şu soruları sorun ve lütfen dürüstçe cevaplar verin;

1. Neden eşimin, eski eşini kıskanıyorum ?
2. Neden eşimin, eski eşini benden daha çok sevdiğine inanıyorum?
3. Eğer eşim birini benden daha çok severse (veya sevdiyse) ne olur?
4. Geçmişte başka birine tercih edildim mi ?
5. Ben kendimi seviyor muyum?

Bu sorulara içten vereceğiniz yanıtlar, size kendi gerçeğinizi ve ihtiyacınız olan, tamamlamanız ve yetiştirmeniz gereken duygularınıız gösterecektir.

Saygılarımla,

A.Nilgün Aktaş
İlişki ve Yaşam Koçu

çok teşekkür ederim yardımlarınız için bu soruların gerçek cevaplarını bulup düşüncelerimin yönünü değiştirmeliyim.

zeytin85 12-05-2012 12:37 PM

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823960)
Yaşamda zayıf noktamız neyse, hangi kırılma noktaları tarafından kuşatılmışsak, onunla sınanıyor, hatta zihinsel senaryolarımız neyse, onun da bir müddet sonra gerçekleşebildiğini görüyoruz. Dile getirilmeyen güvensizlik duyguları bile algılanabiliyor bilinçaltı tarafından, sadece bizim bilinçaltımız yok, karşımızdaki insanında var; ben zaman zaman sorun varsa ortada, ya da sorunun kıvılcımları, evlilik danışmanına gidilmesi taraftarıyım. Yalnız binlerce insanın konserve kutularına benzeyen apartman dairelerinde yaşadığı günümüzde, birlikteliklerin daha fazla kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum... Başka bir kadının kaşı, gözü güzel, benden endamlı, o benden daha cazibeli, onu benden çok seviyor sorularının altında yatan, aslında sizin kendinizi beğenmeyen yönünüz, yani sizin yüzünüz var yine, eşinizin değil, bu soruları örnek olarak verdim, çok daha kıvrandırıcı sorular sorabilir insan kendine!... Dikkat, dikkat, dikkat!...Biz kadınlar aslında biraz daha kurcalıyoruz zihnimizde herşeyi, erkekler daha doğrudan yaklaşıyorlar herşeye, daha dolaysız... Ben onların yaklaşımını beğeniyorum çoğunlukla, sorularla hayatı zehir etmenin anlamı yok, sana verilen hayatı ve önüne çıkan fırsatları değerlendirerek yaşa!...

çok teşekkür ederim tavsiyelerinize uyucam.

zeytin85 12-05-2012 12:38 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823946)

Bu sözüne bayıldım bigokyanus'um.

Sevgili zeytin aprilrose un sorduğu sorulara içine en sinen ve en doğru cevapları bulduğunda ne yapman gerektiğini de daha iyi anlayacaksın ve neden böyle hissettiğini. Belki de birilerini affetmen gerekiyordur ve kendini gerçekten koşulsuz sevmeyi öğrenmen. Böylece diğer insanları da koşulsuz ve güvenle sevebilirsin.

aslında kendimle ilgili bir özgüven sorunum omadığını düşünürdüm hep ama sanırım öyle değilmiş.teşekkür ederim yorumlarınız için.

zeytin85 12-05-2012 12:40 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823914)
Çalışıyor musun , bence kendine yeni uğraşlar edin . Odağını değiştir .

evet çalışıyorum düşünce yapımı değiştirmem gerekli.çok teşekkür ederim.

imlemeci 31-07-2013 12:26 PM

nasıl bişey bu ya :S

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 AM.