Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   EŞİMİN ESKİ KARISINI KISKANIYORUM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/621122-esimin-eski-karisini-kiskaniyorum.html)

zeytin85 09-05-2012 02:03 PM

EŞİMİN ESKİ KARISINI KISKANIYORUM

merhaba ben eşimin ikinci karısıyım.eşimin eski karısıyla hiçbir bağı ve ilişkisi olmamasına rağmen beni inanılmaz bi şekilde yoran bir konu.ortak bi çocukları olduğundan onunla ilgili çok önemli bi konu olmadığı sürece konuşmazlar zaten yüzyüze hiç görüşmezler ama elimde değil sanki eşim onu eskiden benden daha çok sevmiş olabilirmi yada hala aklına geliyo olabilirmi gibi iğrenç düşünceler beynimi kemiriyo ve beni yoruyo.bir de kadın bi dönemler çok uğraştı bizimle yani böyle uğraştığını belli etti o olaylardanmı bilmiyorum yıprandım belkide bu konuda.bu durumdan kurtulmam lazım.tavsiyelerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim.

-başak- 09-05-2012 02:46 PM

Cevap: EŞİMİN ESKİ KARISINI KISKANIYORUM

sevgili zeytin85
objektif düşünürsen kazanan tarafta olduğunu fark edersin.Eşin eski karısını daha çok sevmiş olsa zaten ayrılmazdı.O seninle evlenerek tercihini yapmış.Güven duy hayata, kendine, eşine.Eski karısı belli ki sorunlu biri, biten bi şeyin peşinde daha koşmaması gerekirdi.Ama sen de eski karısının bu hallerine önem verirsen ondan farkın kalmaz.

zeytin85 09-05-2012 03:02 PM

Alıntı:

-başak- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823882)
sevgili zeytin85
objektif düşünürsen kazanan tarafta olduğunu fark edersin.Eşin eski karısını daha çok sevmiş olsa zaten ayrılmazdı.O seninle evlenerek tercihini yapmış.Güven duy hayata, kendine, eşine.Eski karısı belli ki sorunlu biri, biten bi şeyin peşinde daha koşmaması gerekirdi.Ama sen de eski karısının bu hallerine önem verirsen ondan farkın kalmaz.

çok haklısın hepsinin bilincindeyim aslında ama elimde olmuyo.eşim evliliği için çok mücadele vermiş yani boşanmamak için aslında bu durum onun istikrarlı ve ailesine bağlı olduğunu gösteriyo ama bu olayı düşündükçe ne kadar çok seviyodu kimbilir benide aynı şekilde seviyomu diye hep bir kıyas içine giriyorum.beni ilgilendirmemesi lazım geçmiş yaşantısı ama bu kıyaslamadan vazgeçemiyorum :( yorumların ve yardıımın için çok teşekkür ederim başak sevgilerimle.

-başak- 09-05-2012 03:31 PM

evet anlıyorum.
yine de sevgiden yana şüpheye düşen herkese tavsiyem şu; insanın içinda çok büyük bir sevgi zaten vardır.En başta bu sevgiyi kendimize çevirip, mesela ufak hediyelerle kendimizi şımartır, kendimizi beğenip kendimizle barışık yaşarsak diğer insanlar bunu fark ediyo.Onlar da ister istemez bizi seviyo.Ben bunu hayatım da çok açık net görebiliyorum sorunlu bi ailem varken artık hediyelere boğuluyorum, hatta sevgiden bile sıkılabiliyo insan.İlgi çekmemek için uğraşır hale geldim.

zeytin85 09-05-2012 03:42 PM

Alıntı:

-başak- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823887)
evet anlıyorum.
yine de sevgiden yana şüpheye düşen herkese tavsiyem şu; insanın içinda çok büyük bir sevgi zaten vardır.En başta bu sevgiyi kendimize çevirip, mesela ufak hediyelerle kendimizi şımartır, kendimizi beğenip kendimizle barışık yaşarsak diğer insanlar bunu fark ediyo.Onlar da ister istemez bizi seviyo.Ben bunu hayatım da çok açık net görebiliyorum sorunlu bi ailem varken artık hediyelere boğuluyorum, hatta sevgiden bile sıkılabiliyo insan.İlgi çekmemek için uğraşır hale geldim.

ne kadar güzel çok sevindim senin adına eşimin beni sevdiğini biliyorum sonuçta severek evlendik ama ne biliim fazla takıntılıyım ben dediklerin çok doğru insan önce kendini sevmeli özgüven her sorunun üstesinden geliyo çok teşekkür ederim sana bugün beni hiç cevapsız bırakmadın O0 mutluluklarının devamını dilerim.

cansuyu 09-05-2012 08:13 PM

sevginin daha azı ya da daha çoğu yok diye düşünüyorum. her sevgi başka özelliklere dayanır.başka özellikler başka güzellikler ya da başka rezillikler içerir :))
sanırım haklı gerekçelere dayanmayan bir ya mukayese ediyorsa obsesyonuyla karşı karşıyasınız. bu takdirse gözünüz aydın nur topu gibi bir mukayeseniz olmuş bulunuyor bile..

siz mukayese edilebilir misiniz? mukayese edilseniz kaybedeceğinizi mi düşünüyorsunuz?

herkes benzersizdir.
iki kişilik ilşkinizi üç kişilik yaşamak ya da yaşamamak sizin seçiminiz.

siz kimseden üstün olmak zorunda da değilsiniz. kendi sevilesi özelliklerinize odaklanmanız gerektiğini düşünüyorum

kendimi kimseyle mukayese ettirmem diyebilmek için öncelikle kendinizi kimseyle mukayese etmemeniz gerek sanırım

cansuyu 09-05-2012 08:18 PM

şunu da eklemeden geçemeyeceğim. kendi değerimizi başkasının bize verdiği değere göre konumlandırırsak o değer ölçüsü kaybolduğunda ya da değiştiğinde kendi değerimiz yitik kalır.

sizin değeriniz de eşinizin sizi sevdiği kadar değildir..

bluegirlx 09-05-2012 11:05 PM

eğer düşüncelerine ve bu bakışına devam edersen malesef bu düşüncelerle sınanırsın..bunları düşünerek telapati yoluyla onları birbirlerine yakınlaştırmaktan kendini korumanı tavsiye ederim..sevgiler..

zeytin85 10-05-2012 09:12 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823903)
eğer düşüncelerine ve bu bakışına devam edersen malesef bu düşüncelerle sınanırsın..bunları düşünerek telapati yoluyla onları birbirlerine yakınlaştırmaktan kendini korumanı tavsiye ederim..sevgiler..

teşekkür ederim çok doğru bir sööylüyosunuz sevgiler dilerim.

zeytin85 10-05-2012 09:13 AM

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823898)
şunu da eklemeden geçemeyeceğim. kendi değerimizi başkasının bize verdiği değere göre konumlandırırsak o değer ölçüsü kaybolduğunda ya da değiştiğinde kendi değerimiz yitik kalır.

sizin değeriniz de eşinizin sizi sevdiği kadar değildir..

evet çok haklısınız teşekkür ederim en kısa sürede bunu aşmalıyım.sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 AM.