| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kendi telkinini hazırlayan var mıRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız kendi telkinini hazırlayan var mı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya sakın yanlış anlama sana imrendim.yazdıklarım kendi adımaydı. bende yapabilsem keşke. en azından öncelikli ihtiyacım olan telkinler hazırlardım nitekim atakan beye sipariş verdiğim cd den aylardır haber yok.artık mesaj atmaya utanıyorum. en son iki hafta önce attım; bu hafta biter ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya sakın yanlış anlama sana imrendim.yazdıklarım kendi adımaydı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Aslında çok zor birşey değil. Bana göre sadece telkin metini kısmında biraz problem oluyor. Acaba şöyle mi yazsaydım, böyle mi yazsaydım, diyorum sürekli. Ama telkini yazdıktan sonra gerisi kolay. Sesini kaydediyorsun, kaydettiğinin sesini kısıyorsun. Son olarak da müzikle birleştiriyorsun. Kısaca böyle birşey. Daha çok yaptıkça daha kolay gelmeye başlıyor. | |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Konu'nun gelişim ile ilgili bir kaç uyarıda bulunmak istiyorum. Kendi kendine telkin metni yazmayı kesinlikle önermiyorum.Nlp eğitimim olmasına ve konu ile ilgili şimdiye kadar binlerce telkin metni okumuş olmama rağmen kendim telkin metni yazmadım yazmayı da düşünmüyorum. Telkinler ile birlikte bazı frekansların kullanılması konusu da hassas bir konu.Özellikle bwgen gibi programlar ile kendiniz bazı frekanslar belirliyebiliyorsunuz.Bu tür frekansları dinlemek de sakıncalı olabilir.Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bwgen gibi çeşitli frekanslar veren programlar evlerimize ulaştı.En doğal olanı doğru ritmler ile okunmuş insan sesidir. Kişiye özel telkinleri hazırlarken doğru ritmlerle okumak için aynı kayıtları bazen 8-10 kez yapıyorum.Buda oldukça vaktimi alıyor. Özetle doğru metinler doğru ritmlerle okuma telkin hazırlamada çok önemlidir.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Zamanında Bende Yapmıştım Belirli Profesyonel Scriptleri Seslendirerek.. Fakat Benim Azda OLsa Ritim Konusunda Arızam OLduğu İçin Atakan Beyin Telkinlerinden Aldığım Verimi Alamadım Ama Etkili OLdu Genede.. Ben Genelde Sony Sound Forge'da Yapıyordum Fakat Diğer Programlarla YapmışLığımda Var...
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() paylaşımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar 96 .sanırım vakit ve uzmanlık gerektiren bi iş dusun .belki ilerde,zaman bulursam denemeye değer diye düşünüyorum . sağlıcakla ,sevgiyle ![]()
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
Janer ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
verdiğin linki yenilermisin Link Patlamış görünüyor :) | |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ya arkadaslar bi sorum olacaktı mesela metınde 1.tekil sahsı kullansak olurmu mesela Her gün, her şekilde daha iyi oluyorsun yerine, Her gün, her şekilde daha iyi oluyorum, kulansak daha etkili olurmu..? |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Daha etkili olmaz.Çünkü bir bakıma insanın kendine verdiği teselli ve telkin ile dışarıdan verilen başkadır.Beyin yapısı bunu farklı farklı algılayabilir.Ama etkisini azaltacağını söyleyemem.1. tekil şahıs daha bir güven vericidir fakat daha etkili olurmu o konuda pek emin değilim. |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() anladım çok saol:) |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tesekkür: 1
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende sound forge pro da kaydediyorum,sonrasında acid pro ile birleştiriyorum.ses kısıklığı ile ilgili sorularım var. hangi seviyeye kadar kısarsak etkili olur acaba. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız kendi telkinini hazırlayan var mı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya sakın yanlış anlama sana imrendim.yazdıklarım kendi adımaydı. bende yapabilsem keşke. en azından öncelikli ihtiyacım olan telkinler hazırlardım nitekim atakan beye sipariş verdiğim cd den aylardır haber yok.artık mesaj atmaya utanıyorum. en son iki hafta önce attım; bu hafta biter ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi