![]() |
Kimse yokmu YARDIM!!!!!! hismiley mrb arkadaslar. ben telkinleri yaklasik birbucuk haftadir dinliyorum.ilk gün su sesleri ile basladim.sucluluk,kendine güven, depresyon ve ego gücledirici. ilk gün birkac saat dinlemistim ve aksamleyin disarda dolasirken kendime cok güven geldigini farketmistim dik yürüdüm ve cesaretliydim.sonraki günler bisey farketmedim ama cok basim agriyordu.bir müddet sonra su seslerini dinleyemedim kafam kaldirmadi sanat ve ney sesleride bana göre degildi bende new age tarzina gectim.bir iki gün sonra icimdeki eskiye dönük korkularim birden sanki daha da güclendi ve bütün gün kafamdan cikmadi.gecen hafta cumartesi kendimin cok sinirli ve agresif oldugumu farkettim carsinin ortasinda hic korkamadan cekinmeden bagrip konusabiliyordum.ondan sonra birdaha etki göremedim.o gün sabah bir degisiklik daha vardi.ben normalde yürüyüsüme dikkat etmem ama o sabah daha dik yürüyordum.kendi kendien aklima geliyordu.acaba bana mi öyle geliyor yoksa telkinler artik fayda etmeyemi basliyor dedim.eskiden kendim dikkat ederdim dik yürümeye ozamanda bana yapmacik gelirdi ve kisa süre sonra unutur eskisi gibi biraz öne egik yürürdüm.iste telkinleri dinleyince bana öyle geliyor ki sanki bütün korkularimi ortaya cikariyor.bazen birden cok cesaretleniyorum ama bu duygu bir müddet sonra geri kendiliginden kayboluyor.geri kalan zaman kendimi cok kötü hissediyorum.su sesini dinlerken iki gece sabaha kadar dinleyebildim.fakat new age seslerini gece kisik sesle dinlemeye calisiyorum ama bu seferde uyuyamiyorum onun icin gündüzleri teypde kisik sesle calisoyor.disari cikincada mp3 takip dinliyorum.korkularim biraz azalid ama hala kafamdan cikmiyor.ayriyeten bir korku daha eklendi bu sefer de ya telkinler fayda etmezese diye cok korkuyorum.ben kendimi bildim bileli depresyondayimdir belkide o yüzden yavas yavas oluyordur etkisi. sizce ne yapmaliyim nasil devam etmeliyim. bana yardim edebilirmisiniz.dogur yoldamiyim bilmiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:05 PM. |