31-05-2007, 03:14 PM
|
#1 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Kimse yokmu YARDIM!!!!!!
mrb arkadaslar.
ben telkinleri yaklasik birbucuk haftadir dinliyorum.ilk gün su sesleri ile basladim.sucluluk,kendine güven, depresyon ve ego gücledirici.
ilk gün birkac saat dinlemistim ve aksamleyin disarda dolasirken kendime cok güven geldigini farketmistim dik yürüdüm ve cesaretliydim.sonraki günler bisey farketmedim ama cok basim agriyordu.bir müddet sonra su seslerini dinleyemedim kafam kaldirmadi sanat ve ney sesleride bana göre degildi bende new age tarzina gectim.bir iki gün sonra icimdeki eskiye dönük korkularim birden sanki daha da güclendi ve bütün gün kafamdan cikmadi.gecen hafta cumartesi kendimin cok sinirli ve agresif oldugumu farkettim carsinin ortasinda hic korkamadan cekinmeden bagrip konusabiliyordum.ondan sonra birdaha etki göremedim.o gün sabah bir degisiklik daha vardi.ben normalde yürüyüsüme dikkat etmem ama o sabah daha dik yürüyordum.kendi kendien aklima geliyordu.acaba bana mi öyle geliyor yoksa telkinler artik fayda etmeyemi basliyor dedim.eskiden kendim dikkat ederdim dik yürümeye ozamanda bana yapmacik gelirdi ve kisa süre sonra unutur eskisi gibi biraz öne egik yürürdüm.iste telkinleri dinleyince bana öyle geliyor ki sanki bütün korkularimi ortaya cikariyor.bazen birden cok cesaretleniyorum ama bu duygu bir müddet sonra geri kendiliginden kayboluyor.geri kalan zaman kendimi cok kötü hissediyorum.su sesini dinlerken iki gece sabaha kadar dinleyebildim.fakat new age seslerini gece kisik sesle dinlemeye calisiyorum ama bu seferde uyuyamiyorum onun icin gündüzleri teypde kisik sesle calisoyor.disari cikincada mp3 takip dinliyorum.korkularim biraz azalid ama hala kafamdan cikmiyor.ayriyeten bir korku daha eklendi bu sefer de ya telkinler fayda etmezese diye cok korkuyorum.ben kendimi bildim bileli depresyondayimdir belkide o yüzden yavas yavas oluyordur etkisi.
sizce ne yapmaliyim nasil devam etmeliyim.
bana yardim edebilirmisiniz.dogur yoldamiyim bilmiyorum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |