09-07-2013, 12:17 PM
|
#108 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler Alıntı: yelda21 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Aslında etki etmedi demek için belki de erken.Ancak 3. 10 günlük aşamadayım.Bir değişim göremedim .Tersine dinlediğimde kendimi gergin,sinirli hissediyorum.Özel ilişkimle ilgili de olumsuz bir sonuç yaşadım.Forumda bu etkileri yaşayanlar var ancak bende uzun sürdüğü aklıma takıldı.Ego güven güçlendirici telkinlerin olumsuz etkisini olabileceğine takıldım.Özlem Hanım konu hakkında bilgi verdi ancak hissettiğim olumsuzluklar nedeniyle aklım karıştı.Her zaman olumlamalarda söylenen 'pembe fil düşünmeyin' etkisinin yaratıp yaratmayacağı hakkında bilgi almak istiyorum.
Sevgiler | merhaba, özel ilişkinle ilgili olumsuz sonuç dediğin belki senin için daha iyidir. ileride bunu daha iyi anlayacaksın. telkinleri dinlerken yaşadaıklarını çoğumuz yaşadık. bilinçaltındakilerin ortaya çıkması rahatsız ediyor. şöyle düşün bulanık bir su var ve bu sudaki çamurla temizleniyor. telkinler % 100 iyileştirme yapmıyor.biraz da kişinin çabaları gerekiyor.zaten dinlerken gün içerinde yaşadıklarını izlemen tavsiye ediliyor. mesela bakacaksın artık nasıl oturuyorum ;dik mi eğik mi? ya da konuşurken insnaların yüzüne rahat bakabiliyor muyum? bunları izledikçe, kendindeki gelişmeleri gördükçe daha ilerleyeceksin. ben telkinleri ara ara dinledim. senin yaşadıklarını yaşadım hatta bir keresinde çok büyük bir sivilce çıkmıştı. içimizdeki negatiflikler boşalıyor. ama her zaman şunu söylerim telkinler artı başka çalışmalar.. mesela özgüven eksikliği için ya vekil esması tavsiye ediliyor. bu konuda esmaül hüsnaların faydaları için mehmet çobanoğlunun rabbin nefesi isimli kitabını tavsiye ederim. sevgilier. |
| |