merhaba,
-pili 2-3 saate dayaniyor cunku gun icinde kullaniyorum ayrica zaten gunduzleri uyandiktan yatana kadar zaten acık. son uyarınızdan beri sesi de bayagi actim.
-hafiza beklentim eger bu ritmotrans deneyimleri basarili olursa baska bir scriptle gerceklestirecegim bir sey. yine de kafamda belki bilincaltim temizlenip rahatlatilirsa belki daha cok verim alabilirim diye bir fikir olusmustu.
-gece kulaklikla dinliyorum bu yontem disinda bir sekilde dinlemem mumkun degil cunku bulundugum ortam bir toplu yasam alani. kulaklarim da gercekten saglam.
- insan bazen kendini goremez o yuzden baska insanlarin goruslerine ihtiyac duyariz tabi diger insanlarin goruslerine de onem veriyorum ama bu benim hayatima yon vermiyor. gorusler yorumlar almak bazen ulasacagimiz noktalara daha hizli goturur gormedigmiz seyleri gormemizi saglar, bazen tersi olabilecegini de unutmamak lazim.
-karamsar biri degilim ancak olaylari, dusunceleri hem pozitif hem de negatif yonden dusunurum.
-beraber dinledigim muzigin arkasindan duyacak sekilde dinliyorum ve bu oranı sesi ne kadar cok acarsam acayim ayarlamaya calisiyorum.
-ne zamandir dinliyoum konusunu soyle bir anlatmk lazim. eylulun dordu yada besi gibi dinlemeye basladim 1 ekime kadar sadece gunduzleri uyandıktan yatana kadar dinledim arada disari ciktigimda ise dinlemedim ama eve dondugumde yine devam ettim. bir ekimden sonra sadece uyurken batarya bitene kadar dinledim. artik butun gece dinleyecegim gibi bir sistem kurdum ama sadece kulaklikla. kısaca bir gun bile dinlemedigim gun yok az yada cok her gun dinledim.
-bence bende cok yogun bir sucluluk duygusu yok oldugu zamanlar olmadi mi oldu tabii ama sonra gecti yada olaganlastigi icin fark edemiyorum.
bayagi uzun bir yanit oldu sanirim.
iyi gunler