![]() |
Ego Güçlendirici - Su Sesi Ego güçlendirici Doğa'yı açtığımda müziği (su sesini) duyar duymaz çok korktum. Suyun şırıltı sesi beni çok korkuttu. Ve arada bir arkadan gelen belli belirsiz -insan sesine benzettiğim- ses beni hakikaten korkuttu. Çünkü gördüüğm bir kabusa çok benziyordu. Su sesi ve uzaktan gelen insan sesi... agl34 |
Ynt: Ego Güçlendirici - Su Sesi diğer versionlardan birini dene.. madem su sesleri ile alakalı anıların iyi değil bu aralar.. hangilerini göndermiştim hatırlayamadım şu an ama yoksa elinde yada halledemediysen download sorununu başka bir egotelkini gönderebilirim.. |
Ynt: Ego Güçlendirici - Su Sesi Alıntı:
Çok çok teşekkür ederim hih33 |
Cevap: Ego Güçlendirici - Su Sesi aksine bende ego güçlendiricinin su versiyonunu iztiyorum.suçluluk duygusu su versiyonunu dinliyorum çok hoşuma gdiyo kafamı da yormuyo ,aksine dinlendiriyo.lütfen bana da ego güçlendiricinin su versiyonuu göndrebiilr mısınız.? |
Cevap: Ego Güçlendirici - Su Sesi aynen bende ego gçlendirici doğayı indirdim. su sesi bana çok ii geldgi içinn özellikle indidrim.ama dinlemeye başadığımda bi insan sesi duydum çok korktum.telkinlere olan güvenım sarsıldı.bu telkın mp3unde neden insan sesi var .anlamadım.cvp verin ltfenn.olumsuz yorumlara cvp verilmiyo mu burda.kaçıncı kez yazdım bu soruyuu. |
Cevap: Ego Güçlendirici - Su Sesi bunu biri daha sormuştu .. cevap verilmişti ama hatırlamıyorum .. olumsuz yorumları cevaplamamakla alakası yok .. atakan beye söyledim .. |
Cevap: Ego Güçlendirici - Su Sesi Müziklerde ses boşlukları olduğu zaman özellikle telkinlerin ney versiyonlarında veya telkinleri çok yüksek sesle dinlerken telkinleri duyabilirsiniz. Bu normal, korkulacak bir şey değil. Telkinler metin halinde hazırlanıyor ve sesli hale getirilmesi için bunu birinin okuması gerekir. Telkinlerin tamamını duyamıyoruz çünkü subliminal telkinler ama bilinçaltımız duyuyor yani aslında bir ses var. Bazı durumlarda ses yükselmeleri ve alçalmaları sırasında bir takım sesler duymanız gayet normal. Bu okuma tekniğinden kaynaklanıyor olabilir. Ritmotrans ve telkinlerle ilgili daha detaylı ve uzman ağzından bilgi için bu söyleşiyi okuyabilirsiniz. SÖYLEŞİ (Ritmotrans nedir?) | Hayatım Değişti Telkinli mp3 Sevgiler. |
Cevap: Ego Güçlendirici - Su Sesi http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ey-buldum.html burada Zeryntia açıklamış .. onun dediklerini yaparsan daha aydınlanmış olursun .. bence ayır dinle .. |
Cevap: Ego Güçlendirici - Su Sesi Alıntı:
|
Cevap: Ego Güçlendirici - Su Sesi sen telkilerin altında ne olduğunu sanıyordun ki.. telkinlere olan güveninle ne alakası var onu pek anlayamadım..tüm o senin duyduğun tınıların altında başka bir frekansta insan sesiyle hazırlanmış olumlamalar telkinler var..bu güvenini sarsan değil arttıran birşey olmalı.:) müziklerin altının boş olmadığını duymuş olmuşsun ne güzel işte..sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM. |