| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ego Güçlendirici - Su SesiRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Ego Güçlendirici - Su Sesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ego güçlendirici Doğa'yı açtığımda müziği (su sesini) duyar duymaz çok korktum. Suyun şırıltı sesi beni çok korkuttu. Ve arada bir arkadan gelen belli belirsiz -insan sesine benzettiğim- ses beni hakikaten korkuttu. Çünkü gördüüğm bir kabusa çok benziyordu. Su sesi ve ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ego güçlendirici Doğa'yı açtığımda müziği (su sesini) duyar duymaz çok korktum. Suyun şırıltı sesi beni çok korkuttu. Ve arada bir arkadan gelen belli belirsiz -insan sesine benzettiğim- ses beni hakikaten korkuttu. Çünkü gördüüğm bir kabusa çok benziyordu. Su sesi ve uzaktan gelen insan sesi... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() diğer versionlardan birini dene.. madem su sesleri ile alakalı anıların iyi değil bu aralar.. hangilerini göndermiştim hatırlayamadım şu an ama yoksa elinde yada halledemediysen download sorununu başka bir egotelkini gönderebilirim..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Çok çok teşekkür ederim ![]()
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2012
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aksine bende ego güçlendiricinin su versiyonunu iztiyorum.suçluluk duygusu su versiyonunu dinliyorum çok hoşuma gdiyo kafamı da yormuyo ,aksine dinlendiriyo.lütfen bana da ego güçlendiricinin su versiyonuu göndrebiilr mısınız.? |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2012
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aynen bende ego gçlendirici doğayı indirdim. su sesi bana çok ii geldgi içinn özellikle indidrim.ama dinlemeye başadığımda bi insan sesi duydum çok korktum.telkinlere olan güvenım sarsıldı.bu telkın mp3unde neden insan sesi var .anlamadım.cvp verin ltfenn.olumsuz yorumlara cvp verilmiyo mu burda.kaçıncı kez yazdım bu soruyuu. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Janer ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bunu biri daha sormuştu .. cevap verilmişti ama hatırlamıyorum .. olumsuz yorumları cevaplamamakla alakası yok .. atakan beye söyledim ..
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Müziklerde ses boşlukları olduğu zaman özellikle telkinlerin ney versiyonlarında veya telkinleri çok yüksek sesle dinlerken telkinleri duyabilirsiniz. Bu normal, korkulacak bir şey değil. Telkinler metin halinde hazırlanıyor ve sesli hale getirilmesi için bunu birinin okuması gerekir. Telkinlerin tamamını duyamıyoruz çünkü subliminal telkinler ama bilinçaltımız duyuyor yani aslında bir ses var. Bazı durumlarda ses yükselmeleri ve alçalmaları sırasında bir takım sesler duymanız gayet normal. Bu okuma tekniğinden kaynaklanıyor olabilir. Ritmotrans ve telkinlerle ilgili daha detaylı ve uzman ağzından bilgi için bu söyleşiyi okuyabilirsiniz. SÖYLEŞİ (Ritmotrans nedir?) | Hayatım Değişti Telkinli mp3 Sevgiler.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Janer ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ey-buldum.html burada Zeryntia açıklamış .. onun dediklerini yaparsan daha aydınlanmış olursun .. bence ayır dinle ..
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) | |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sen telkilerin altında ne olduğunu sanıyordun ki.. telkinlere olan güveninle ne alakası var onu pek anlayamadım..tüm o senin duyduğun tınıların altında başka bir frekansta insan sesiyle hazırlanmış olumlamalar telkinler var..bu güvenini sarsan değil arttıran birşey olmalı.:) müziklerin altının boş olmadığını duymuş olmuşsun ne güzel işte..sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Ego Güçlendirici - Su Sesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ego güçlendirici Doğa'yı açtığımda müziği (su sesini) duyar duymaz çok korktum. Suyun şırıltı sesi beni çok korkuttu. Ve arada bir arkadan gelen belli belirsiz -insan sesine benzettiğim- ses beni hakikaten korkuttu. Çünkü gördüüğm bir kabusa çok benziyordu. Su sesi ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi