![]() |
Ynt: Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi bakın bu konuda gerekli cevaplar verilmiş ilk başta bende kendime bu soruyu sormuştum ama sonra cevapları hem atakan beyin açıklamalarından hemde tecrubelerimden buldum 1.hipnoterapistlerin uygulamalarındada benzer telkinler kullanlıyor hatta size linkini verebilirim gece altına işeyen çocuğa hipnoterapistin verdiği telkin artık bundan sonra altına işemeyeceksin...v.b tarzda telkinler veriyor ve çocuğun alt işemesi geçiyor 2 zateen bu duyguları yaşamadığını kimse inkar edemez gün içinde ben mutluyum süperim diye dolaştığınızı farz edin bu sefer beyinde bi tezat oluşur ve içsesiniz peki neden kaygılanıyorsun ve depresyondasın ve hatta başarısızlıktan korkuyorsun diyecektir yani negatif içerikli telkin cümleleri gün içinde mutlaka yaşadığımız ya da yaşama ihtimalimiz olan duygular..bunları inkar etmek erine kabulleniyoruz 3 negatif telkinin ardından pozitif gelirse sorun olmaz örneğin kafana takma kendine güven aşağı bakma yukarı bak gibi ya da telkinlerde geçtiği gibi Simdi ögreniyorsun...diğer insanlarin onunde konusurken hic bir korku duymamayı // ve şu anda aşağılık duyguları hissetmeksizin...eşit koşullarda insanlarla tanışabiliyorsun burda mesela aşağılık duyguları negatif olsada ardından kendini eşit koşullarda hissetme cümlesi var bu bilinçaltınındaki anlamı daha da güçlendiren bi yapı aslında 4 atakan beyin dediği gibi uzun telkinlerde bilinçaltı genel yapıdaki anlama bakar 5 dua ederken bile biz ne diyoruz allahım beni kazadan beladan koru bana kötülük verme gibi olumlu ve olumsuz sözleri bir arada kullanıyoruz yani kısaca bunda sakınca yok bilakis olumlu telkin yapılarının dahada pekişmesini sağlıyor |
Ynt: Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi Atakan bey, Shamanic ve Keops çok teşekkürler, bir hayli içimi rahatlattınız. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 PM. |