Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

aynı anda farklı telkinleri dinlemek

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız aynı anda farklı telkinleri dinlemek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben şunu öğrenmek istiyorum.Mp3 den dinlerken ekstradan bilgisayardan değişik telkinleri aynı anda dinlemenin bir sakıncası varmı etki edermi.Nere yazacağımı bilmediğim için bu sayfaya yazdım. Teşekkürler...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

aynı anda farklı telkinleri dinlemek

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2008, 11:03 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-namaste- is an unknown quantity at this point
Standart aynı anda farklı telkinleri dinlemek

Ben şunu öğrenmek istiyorum.Mp3 den dinlerken ekstradan bilgisayardan değişik telkinleri aynı anda dinlemenin bir sakıncası varmı etki edermi.Nere yazacağımı bilmediğim için bu sayfaya yazdım.
Teşekkürler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

-namaste- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2008, 11:15 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: aynı anda farklı telkinleri dinlemek

öncelikle ilgili konunun dağılmaması açısından sorunuzu bu link altında bu başlıkla taşıdım..
görünce şaşırmayasın..

soruna gelince bu gün bu konu ile ilgili uzunca bir mesajım olmuştu onuda buraya ekleyeyim..
eğer cevap aydınlatıcı olmassa yine bu başlıkıktan yazışırız...

sevgiler..

[size=14pt]
Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

bir ay bile olmamış ve listenin maşallahı var.. üstelik çok aktif olarakta dinlemiyorsun...

senin vesilen ile tekrar hatırlatayım tüm dostlara..

evet subliminal telkinler dinlemek gayet pratik bir yöntemdir..
siz sadece müzik dinlediğinizi sanar alttan bir sürü direktif alırsınız..

şimdi olayı duyuyormuşsunuzcasına düşünelim.. dusun
bu duyduklarınızada hayatınıza tezahür ettirelim...

listede var 10 tane telkin... hiçbirisiniz gerekli süre dinlemiyoruz dolayısıyla gereken önemi vermiyoruz...

öncelikle hayatımızı masaya bi yatıralım..
ne istiyoruz..
ne bekliyoruz..
ve bu istediğimiz hedeflere ulaşmak için neler yapıyoruz..
kesin kalıcı ve hızlı çözümler istiyorsak..
bedenen ruhen zihnen aynı yönde hareket etmeli ve eylemlerimizi buna göre belirlemeliyiz..

görüyorum ki sen dahil bir çok arkadaşımızın sabır ve sistemli hareket etme konusunda eksikleri var..
bir an evvel olsun istiyorsunuz ama bu daha fazla gecikmesine sebep oluyor..
acele ettikçe geç kalmışlık hissiniz artıyor ve en sonunda bir çoğunuz bir çok yöntemi denedim hiç birisi bir işe yaramadı
diyerek bırakıyorsunuz...

değişimlerimiz liner yani düz çizgi şeklinde olmaz.. bu şekilde bir beklenti içinde olmak en büyük yanılgılarımızdandır..
değişim yukarı doğru hareket eden ve genişleyen sipral biçimindedir...
daima geniş açı ile hareket edilir.. aynı noktada olduğunuzu düşünseniz bile ilerleme yukarılara doğru devam etmektedir..
hatta siz hiç bir şey yapmasanız bile akış bu şekilde gerçekleşir..
bu durum bazen eskisinden hiç de farklı bir noktada olmadığımız izlenimini size verebilir ama
yeni enerjimiz eskisine çok benzediği halde artık farklı bir boyutta çok daha yüksek bir ferekanstadır..
sadece bu değişimin farkında olabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var o kadar..

enerjimizdeki değişimi çoğu zaman kendimiz farkedemeyiz... tıpkı bir anenin çocuğunun büyüdğünü fark edememesi gibi..
bu konuda dışarısı size ayna olacaktır...

büyük değişimler olurken bir konu ile ilgili olarak .. egomuz değişmeyen yönümüze tutunarak onu yaşama aktarmaya ve sorun haline getirmeye
çalışacaktır.. böylelikle hem asıl değişimi baltalamış olur hem kendinizi kötü hissetmenizi sağlamış olur...

örneğim öfke sorunununa eğilen bir kişi bu konuda büyük yollar katederken bir anda bastırdığı
(yada farkında olmadığı / kontrol altında tuttuğunu sandığı )yeme dürtüsü ön plana çıkacaktır...
bu aşamalarda sabırlı olarak değişimin sürecini tamamlamasını beklemek gerekmektedir..
çünkü değişim her alanda kendini asl olandan başlayarak basamak basamak gösterecektir...

ama bu durumdayken birinci konuyu yarım bırakıp ikinci duruma yönelindiğinde 3. 4.
hatta hiç hasapta olmayan 5. 6. durumlar ortaya çıkacaktır..

onun için hedefe sadık kalınmalı...

bir çok problemin temelinde pozitif ego.. kendine güven.. ve gereksiz kendini suçlama sebepleri yatar...

bunun için bu telkinleri başlangıç olarak veriyoruz ve sabırla dinlemenizi öneriyoruz..
çünkü bu 3 duygu pozitif anlamda içsel olarak sağlamlaştığında kişi diğer telkinleri dinlemeye belkide hiç ihtiyaç duymayacaktır..

zaten kendine güveni geldikçe topluluk karşısında düzgünde konuşabilecektir..
zaten pozitif egosu arttıkça başkalarının düşüncelerini önemsemeyecektir..
zaten suçluluk duygularından özgürleştikçe depresif duygularındanda kurtulacaktır... v.b

bu örneği daha öncede vermiştim yineleyim..

taksiye bindiniz.. (bilinciniz)
şöför (bilinçaltınız)
gideceğiniz adres a noktası (hedefiniz ve ilgili telkinler)

siz adresi verdiğiniz anda o yola doğru hareket başladı..
karşınıza kırmızı ışıkta çıkacak.. yaya geçidinden geçenlere yol da vereceksiniz..
trafik bazı noktalarda sıkışacak ve ağır da ilerleyeceksiniz..
ama sabrederek o noktaya varmak sizin tek hedefiniz olduğu sürece..

taksiye binip 5 dk sonra şöföre vazgeçtim beni b noktasına götür..
yok oradanda vazgeçtim c noktasına götür diye habire yeni talimat verirseniz
en sonunda şöför sizi hiç bir yere götüremesiği gibi başlangıç noktanızdanda uzakta
bilmediğiniz bir noktada şaşkın olarak bakakalırsınız ortalığa...

yaşamımız bilinçaltımızın yansımaları...
hatayı nerede yaptığımızı bulmak için çok uzaklara bakmaya gerek yok...
neyi yaşadığımıza bakmamız yeterli..
yanlışsa eger yaşadıklarımız o zaman doğru davranmıyoruz demektir..

telkinleri dinlerkende aynı noktadan hareket ederek karar vermeliyiz...
hedefimiz ne belirleyeceğiz habire adres değişikliği yapmayacağız..
özellikle ana telkinlerle ilgili olarak doğru davranışları yaşamımıza yansıtana kadar sabırlı olacağız ve her yeni telkini eklerken
bana göre en az 1 - 1,5 aylık zaman dilimleri koyacağız ama bu süreleri kendinize göre belirlemek insiyatifi sizlerin elinde..

erteleme ve zinde uyanma telkinlerini ( zinde uyanma zaten akşamları dinlenecek )
bu söylediğim sıralamadan muaf tutuyorum çünki her ikiside kısa ve bana göre her gün dinlenilmesinde sakınca olmayan telkinler..

içsel konuşmalarımızla ve davranışlarımızla hedefimize sadık kalarak süreci hızlandıracağız..

umarım çok uzun tutmamışımdır..
çenem düştü galiba yine ..

sevgiler..
Alt 21-03-2008, 11:35 PM   #3 (permalink)

10 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart tekrar selam

Cevabın için çok teşekkür ediyorum çok açıklayıcı olmuş.Ben şunu demek istedim aslında anlatamadım. Ben telkinleri dinlerken müzik dinliyorum. Bu neden telkinli müzikler olmasın.Şimdi daha açıklayıcı olmuştur sorum heralde.
Alt 21-03-2008, 11:44 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım benim du bakalım doğru anlamışmıyım... busefer...

bi yandan telkinleri dinlerken diğer yandan sevdiğin müzikleri dinliyosun dimi.. dusun

eger doğru anladıysam canım elbette dinle ben ve bir çok arkadaşımda benzer şekilde uygulama yapıyoruz..
( ben bir yılı geçkindir dinliyorum bunca zaman farklı yollar denedim sıkılmadan devamlı dinleyebilmek adına.. wave )
mesela ben telkinlerin sadece doğa sesleri versionunu dinliyorum..
onlar sürekli çalıyor..
tv seyrederken.. uyurken.. pc deyken...
diğer yandan ben sevdiğim müzikleri dinlemeye devam ediyorum..
ama müzik seçimlerimiz konusunda biraz seçici olmamızda yarar var..

öldüm bittim kahroldum.. perişanım.. allah seni bildiği gibi yapsın benzeri
sözleri olan parçalar yerine daha yapıcı..
rahatlatıcı.. pozitif düşünceler oluşturucu olanları tercih etmeliyiz.. super

inşallah doğru anlaştık bu sefer..

sevgiler..
Alt 21-03-2008, 11:55 PM   #5 (permalink)

Standart tekrar selam

sanırım yine anlatamadım.şimdi ben discmanden scriptleri dinliyorum.aynı zamanda bilgisayardada başka scriptleri dinlesem acaba nasıl olur normal müzik yerine.inşallah bu sefer açıklayabilmişimdir
Alt 22-03-2008, 12:06 AM   #6 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

ay benim kalın kafalılığım tuttu heralde...

e ozaman kuzucum ilk mesaja dönüyoruz yani aynı anda farklı araçlar kulanarak farklı telkinleri dinliyorsun...

ilk mesajımda da belittiğim gibi bana göre olmaz...
olur ama olmaz...
bilinçaltını doğru kullanmak lazım...
aynı anda farklı direktifler vererek bindiğiniz taksinin şöförüne bi oraraya bi buraya demeye benzer bu..

sabırlı ve devamlı olmak bu işin püf noktası..
amaçlarımızı belirlemek ve adım adım ielerlemek ise ikinci önemli nokta..

zaten sen daha yeni başladın canım..
15 gün boyunca sadece iki telkin suçluluk ve egoyu dinlemeni öneriyoruz..
dolayısıyla şimdiden bu kadar çok strese girerek nasıl daha çok dinlerim endişesi oluşturma..

gün boyu dinlediğin gibi;
gece uyurkende dinleyebilirsin..

gece uyurken zihnimiz sessizleşerek bilinçaltımız verilen talimatları daha rahat kabul eder..

böylelikle sende değişim sürecini hızlandırmış olursun..

oldu inşallah bu sefer..

sevgiler..
Alt 22-03-2008, 01:03 AM   #7 (permalink)

teşekkürler cevabımı şimdi aldım.ortalama dinleme süresi olan8-10 saati tavsiye ediyorsunuz.bende buna dayanaraktan şöyle bişey yapıyorum.sabahtan akşama kadar ego suçluluk ve topluluk dinliyorum ve akşamdan sabaha kadar ise yeni başladım chakra ve zenginlik dinliyorum.yani ikiye bölüyorum.hepsine tavsiye edildiği üzere 8-10 saat vakit ayırıyorum çok mu oluyor ..bu son sorumuda cevaplarsan sevinirim.ilgin için teşekkürler
Alt 22-03-2008, 01:52 AM   #8 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Aynı anda birden fazla telkin dinlemek Shamanic'in açıkladığı üzere verimli olmaz.Bunun dışında dinleme şekliniz uygundur.Elinizde ki benzer amaçlı telkinleri iki kısmada ayirabilirsiniz.
Birlikte ama sıraylada dinleyebilirsiniz.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2008, 02:50 PM   #9 (permalink)

atakan bey
cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.
Alt 13-01-2009, 06:17 PM   #10 (permalink)

Tesekkür: 591
19 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
haletuba is an unknown quantity at this point

bu konuda benim de ilginç bi sorum olacak; ben aynı telkinin ney versiyonunu winamp dan, doğa versiyonunu da media playerdan aynı anda dinliyorum olur mu??
haletuba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« oss yaş 20 lutfen yardım :( | Öss nasıl çalışılır? »