| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız aynı anda farklı telkinleri dinlemek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben şunu öğrenmek istiyorum.Mp3 den dinlerken ekstradan bilgisayardan değişik telkinleri aynı anda dinlemenin bir sakıncası varmı etki edermi.Nere yazacağımı bilmediğim için bu sayfaya yazdım. Teşekkürler...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben şunu öğrenmek istiyorum.Mp3 den dinlerken ekstradan bilgisayardan değişik telkinleri aynı anda dinlemenin bir sakıncası varmı etki edermi.Nere yazacağımı bilmediğim için bu sayfaya yazdım. Teşekkürler
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) | |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() öncelikle ilgili konunun dağılmaması açısından sorunuzu bu link altında bu başlıkla taşıdım.. ![]() görünce şaşırmayasın.. ![]() soruna gelince bu gün bu konu ile ilgili uzunca bir mesajım olmuştu onuda buraya ekleyeyim.. eğer cevap aydınlatıcı olmassa yine bu başlıkıktan yazışırız... sevgiler.. ![]() [size=14pt] Alıntı:
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
10 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Cevabın için çok teşekkür ediyorum çok açıklayıcı olmuş.Ben şunu demek istedim aslında anlatamadım. Ben telkinleri dinlerken müzik dinliyorum. Bu neden telkinli müzikler olmasın.Şimdi daha açıklayıcı olmuştur sorum heralde. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() bi yandan telkinleri dinlerken diğer yandan sevdiğin müzikleri dinliyosun dimi.. dusun eger doğru anladıysam canım elbette dinle ben ve bir çok arkadaşımda benzer şekilde uygulama yapıyoruz.. ( ben bir yılı geçkindir dinliyorum bunca zaman farklı yollar denedim sıkılmadan devamlı dinleyebilmek adına.. wave ) mesela ben telkinlerin sadece doğa sesleri versionunu dinliyorum.. onlar sürekli çalıyor.. tv seyrederken.. uyurken.. pc deyken... diğer yandan ben sevdiğim müzikleri dinlemeye devam ediyorum.. ama müzik seçimlerimiz konusunda biraz seçici olmamızda yarar var.. ![]() öldüm bittim kahroldum.. perişanım.. allah seni bildiği gibi yapsın benzeri sözleri olan parçalar yerine daha yapıcı.. rahatlatıcı.. pozitif düşünceler oluşturucu olanları tercih etmeliyiz.. super inşallah doğru anlaştık bu sefer.. ![]() sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() | ![]() sanırım yine anlatamadım.şimdi ben discmanden scriptleri dinliyorum.aynı zamanda bilgisayardada başka scriptleri dinlesem acaba nasıl olur normal müzik yerine.inşallah bu sefer açıklayabilmişimdir |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e ozaman kuzucum ilk mesaja dönüyoruz yani aynı anda farklı araçlar kulanarak farklı telkinleri dinliyorsun... ilk mesajımda da belittiğim gibi bana göre olmaz... olur ama olmaz... bilinçaltını doğru kullanmak lazım... aynı anda farklı direktifler vererek bindiğiniz taksinin şöförüne bi oraraya bi buraya demeye benzer bu.. sabırlı ve devamlı olmak bu işin püf noktası.. amaçlarımızı belirlemek ve adım adım ielerlemek ise ikinci önemli nokta.. zaten sen daha yeni başladın canım.. 15 gün boyunca sadece iki telkin suçluluk ve egoyu dinlemeni öneriyoruz.. dolayısıyla şimdiden bu kadar çok strese girerek nasıl daha çok dinlerim endişesi oluşturma.. gün boyu dinlediğin gibi; gece uyurkende dinleyebilirsin.. gece uyurken zihnimiz sessizleşerek bilinçaltımız verilen talimatları daha rahat kabul eder.. böylelikle sende değişim sürecini hızlandırmış olursun.. oldu inşallah bu sefer.. ![]() ![]() sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() teşekkürler cevabımı şimdi aldım.ortalama dinleme süresi olan8-10 saati tavsiye ediyorsunuz.bende buna dayanaraktan şöyle bişey yapıyorum.sabahtan akşama kadar ego suçluluk ve topluluk dinliyorum ve akşamdan sabaha kadar ise yeni başladım chakra ve zenginlik dinliyorum.yani ikiye bölüyorum.hepsine tavsiye edildiği üzere 8-10 saat vakit ayırıyorum çok mu oluyor ..bu son sorumuda cevaplarsan sevinirim.ilgin için teşekkürler |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Aynı anda birden fazla telkin dinlemek Shamanic'in açıkladığı üzere verimli olmaz.Bunun dışında dinleme şekliniz uygundur.Elinizde ki benzer amaçlı telkinleri iki kısmada ayirabilirsiniz. Birlikte ama sıraylada dinleyebilirsiniz.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() atakan bey cevabınız ve ilginiz için teşekkürler. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 591
19 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu konuda benim de ilginç bi sorum olacak; ben aynı telkinin ney versiyonunu winamp dan, doğa versiyonunu da media playerdan aynı anda dinliyorum olur mu?? |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız aynı anda farklı telkinleri dinlemek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben şunu öğrenmek istiyorum.Mp3 den dinlerken ekstradan bilgisayardan değişik telkinleri aynı anda dinlemenin bir sakıncası varmı etki edermi.Nere yazacağımı bilmediğim için bu sayfaya yazdım. Teşekkürler...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi