06-04-2008, 08:47 PM
|
#2 (permalink)
|
Guest | Ynt: BİLİNÇALTINI TEMİZLEMEK mehmetciğim konu hakkında yeterlilik sınavına girsen, eğitimini almış insanların önüne geçersin diye düşünüyorum..ne kadar çok bilirsek, o kadar çok zor geliyor, aslında zor diye birşey yok...imkansız biraz zaman alıyor..ben sana kendim neler yaptım anlatayım..telkinlerle birlikte..eşzamanlı olarak meditasyonlar yaptım, sonra sitede subliminal mind adlı proğramı indirdim..tam gün hem telkinleri dinledim hem medilere devam ettim hemde bu proğramda oluşturduğum telkinler pc nin ekranında şavkıdılar, bu arada tabii, natura sound proğramıda, yardım edenler listeme dahil oldu keşfettiğim anda..zormu? belki ama azmin elinden ne kurtulurki..bu duruma beni ben soktum..etki edenler sadece figurandı..benim durumumdan ben sorumluydum nasıl girdiysem bu duruma çıkmayıda başaracaktım..sonra hayatıma deep peat, sedona yöntemi, eft vs. girdi..eh başlamışken..annemle olan sorunlarada çare bulmak vacip oldu, oda bitti çok şükür, bilinçaltı kalıplarımı pirinç ayıklar gibi ayıklıyorum..hani o, bir tek düşünceyi bile kabul etmekte zorlanan bilinçaltım var ya..şimdi temizlenmeye öyle bir alıştıki, her gün önüme bunuda temizle diye düşünce kalıpları çıkarıyor..sanıyorum esas olan..bir kere değiştirmeyi kabullenmekten..huzuru ve mutluluğu seçmekten geçiyor, bilinçaltı huzura ve mutluluğa çok kolay adapte oluyor..verdiğin karar çok doğru..telkinleri yapabileceğimiz tüm çalışmalarla desteklediğimz zaman daha kolay sonuçlar alıyoruz..saygılı sevgiler.. |
| |