Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   içinde müzik olmayan sessiz telkinler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/562145-icinde-muzik-olmayan-sessiz-telkinler.html)

salvadore_xp 02-05-2010 01:15 AM

Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler

Ben de sessiz telkin istiyorum. Su sesi de, klasik müzik de, ney sesi de insanı sıkıyor. Her telkin için bence sessiz verionları yapılmalı...

nazendem 02-05-2010 12:55 PM

Sessiz telkin olsun lütfen.Artık dinleyemiyorum su sesini bile .sıkılıyorum.Lütfen sessiz versiyonlarıda olsun.

nazendem 02-05-2010 12:58 PM

Yalnız mutluluk telkininin sessiz versiyonu hiçte sessiz değil daha rahatsız edici bir gürültü bence.Tamamen sessiz olabililiyor mu?

browser 02-05-2010 03:31 PM

Sessiz mutluluk telkinini sessiz olarak tanımlamak böle bir isim vermek isabetli degil.. çünkü sesli bir telkindir...telkini örtücü bir müzik olmadan sadece telkinin oldugu sessiz şekilde yapıla bilir mi buna Atakan beyin cevap vermesi gerekir..

daedalion 02-05-2010 05:35 PM

sessiz telkinlerin olmasını destekliyorum

browser 02-05-2010 07:37 PM

Supralimınal Teknoloji

"Bu teknikte, kaydedilen ses, insan kulağının duyamayacağı bir frekansa çıkarılmıştır. Ses düğmesini yine de açık tutun. Siz duyamasanız da bilinçaltı ortamdaki sesi algılar. Kulaklık gerekmemektedir. Bu tekniği Amerikan Savunma Bakanlığı’nın Körfez Savaşı sırasında Irak askerlerine karşı kullandığı bilinmektedir. Gücü öylesine yüksektir ki duyma özürlülerin de bu teknikle mesajları algıladığı bilimsel çalışmalarda kanıtlanmıştır."

ozel 03-05-2010 05:38 PM

Sessiz mutluluk telkinini dinlemeye calistim ama yuksek oktavda cizirti var ve dinlemeyi imkansiz kiliyor, telkin sessiz olamamis, yinede denemesi icin ve hersey icin cok sevgili Atakana yurekten tesekkur ederim.
Sevgi ve isikla kalin.

Nesira 04-05-2010 12:58 AM

hayatimdegisti 04-05-2010 01:03 AM

Burada kullandığımız teknik normal subliminalden daha farklı.Ritmli okuma ile tamamen sessiz telkin yada supraliminal denilen sesi çok yükseltip duyulmamasını sağlamak uyuşmayabilir.
Yani yeterince etkili olmayabilir.

Bununla birlikte şu an üzerinde çalıştığım ve bir kaç hafta içinde aktif olacak sadece telkin mp3 sitemizde bir çok versiyon olacaktır.
Böylece sessiz olmasa bile istediğiniz versiyonu indirip dinleyebileceksiniz.

gülpor 04-05-2010 04:21 PM

[quote=surrender07;711268]
safın biri de sessiz mp3 örneği olarak zırıltı kaydı vermiş; içinde telkin vardır yoktur ayrı; arkadaş sağır galiba.
quote]

evt okadar saf ve iyi birisi ki ,sadece insanların mutluluğu için,emek harcayarak,ücretsiz telkinler yapmış...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM.