Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Diğer Sorularınız

Uyarılar

yaşadığım yerdeki insanların niteliğinin değişmesi için nasıl bir çalışma yapabilirim

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız yaşadığım yerdeki insanların niteliğinin değişmesi için nasıl bir çalışma yapabilirim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar biliyorum biraz garip bir başlık oldu ama daha net anlatmaya çalışayım derdimi.... oturduğum mahallede ve sitede benim yaşam tarzıma mantaliteme ve yaş grubuma uygun olmayan, modern olmayan, gençleri eleştiren insanlar yaşıyor ve oturuyor...daha da açmam gerekirse oturduğum yaşadığım sitede ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

yaşadığım yerdeki insanların niteliğinin değişmesi için nasıl bir çalışma yapabilirim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-10-2011, 10:11 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart yaşadığım yerdeki insanların niteliğinin değişmesi için nasıl bir çalışma yapabilirim

Arkadaşlar biliyorum biraz garip bir başlık oldu ama daha net anlatmaya çalışayım derdimi....
oturduğum mahallede ve sitede benim yaşam tarzıma mantaliteme ve yaş grubuma uygun olmayan, modern olmayan, gençleri eleştiren insanlar yaşıyor ve oturuyor...daha da açmam gerekirse oturduğum yaşadığım sitede muhafazakar, tutucu, dar görüşlü ve farklı görüşlere açık olmayan insanlar oturmakta....yani modern insanlar değiller...hele ki istanbuldaki avrupa kültürüne hiç uymuyorlar.
bu yüzden dolayı ben bulunduğum çevrede şık giyinemiyorum..çünkü şık giyinen insan burdaki yapıya uymadığı için çok dikkat çekiyor...oturduğum mekanda turist gibi kalıyorum...rahat davranamıyorum..bütün gözler üzerimde oluyor...

sormak istediğim şey....benim bu ortamdan kurtulmak için ya başka yere taşınıp ev değişmemiz gerekiyor yada çevremde dışarı çıktığımda karşıma benim gibi insanların çıkması için herhangi bir çalışma yapmam gerekiyor....ev taşımak kolay iş değil 10 senedir bu bahsettiğim yerde oturuyoruz ve artık bu kadar sene ilk kuruluşundaki dertleri çekip bugünlere geldikten sonra tam gelişmeye başlamışken taşınmak da mantıksız geliyor....madem gideceğim vardı neden bu kadar sene çektim derim yani.....mekana alışmaya başladım zaten..ama tek sorun yaşayan insanlar.....o yüzden 2. seçenek daha kolay geliyor....çevremdeki insanların değişmesi için...yada en azından o tip insanların karşıma çıkması için neler yapabilirim ?
bunun için yapabileceğim olumlama meditasyon ve benzeri birşey var mı ?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-10-2011, 10:48 AM   #2 (permalink)
blue jaloon
Guest

Standart Cevap: yaşadığım yerdeki insanların niteliğinin değişmesi için nasıl bir çalışma yapa

hayatını başkalarının düşüncelerine göre yaşamamalısin.Neyi istiyorsan o doğrultuda yaşa hayatın renklenmezse bana hesap sor:)) tılsım burda o gücü yakaladınmı tamamdır..
Alt 31-10-2011, 02:20 PM   #3 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: yaşadığım yerdeki insanların niteliğinin değişmesi için nasıl bir çalışma yapa

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar biliyorum biraz garip bir başlık oldu ama daha net anlatmaya çalışayım derdimi....
oturduğum mahallede ve sitede benim yaşam tarzıma mantaliteme ve yaş grubuma uygun olmayan, modern olmayan, gençleri eleştiren insanlar yaşıyor ve oturuyor...daha da açmam gerekirse oturduğum yaşadığım sitede muhafazakar, tutucu, dar görüşlü ve farklı görüşlere açık olmayan insanlar oturmakta....yani modern insanlar değiller...hele ki istanbuldaki avrupa kültürüne hiç uymuyorlar.
bu yüzden dolayı ben bulunduğum çevrede şık giyinemiyorum..çünkü şık giyinen insan burdaki yapıya uymadığı için çok dikkat çekiyor...oturduğum mekanda turist gibi kalıyorum...rahat davranamıyorum..bütün gözler üzerimde oluyor...

sormak istediğim şey....benim bu ortamdan kurtulmak için ya başka yere taşınıp ev değişmemiz gerekiyor yada çevremde dışarı çıktığımda karşıma benim gibi insanların çıkması için herhangi bir çalışma yapmam gerekiyor....ev taşımak kolay iş değil 10 senedir bu bahsettiğim yerde oturuyoruz ve artık bu kadar sene ilk kuruluşundaki dertleri çekip bugünlere geldikten sonra tam gelişmeye başlamışken taşınmak da mantıksız geliyor....madem gideceğim vardı neden bu kadar sene çektim derim yani.....mekana alışmaya başladım zaten..ama tek sorun yaşayan insanlar.....o yüzden 2. seçenek daha kolay geliyor....çevremdeki insanların değişmesi için...yada en azından o tip insanların karşıma çıkması için neler yapabilirim ?
bunun için yapabileceğim olumlama meditasyon ve benzeri birşey var mı ?
Benim tavsiyem ``Baskalarinin Dusuncelerini Onemsememe`` telkinini dinlemen cunku mantiken baktigin zaman 10 senedir yasadigin bir yerden neden simdi rahtsiz oluyorsun? Ya da neden o insanlari olduklari gibi kabul etmeyi denemiyorsun , bence bu konuda olumlama yapmalisin ve onyargini yikmalisin... Nacizane fikrim bu...

Umarim yardimci olabilmisimdir,

Kal saglicakla....
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-10-2011, 02:34 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about

Madem taşınamıyorsun, ikinci seçeneği dene. Bunun için bir çok olumlama yapılabilir. Ama bu da bir yere kadar. Ama azraist24'ün dediği daha doğru. Başkalarını önemsememe telkini dinle. Hayatını istediğin gibi yaşa. Eğer söylediğin iki seçenekle uğraşacak olursan, bunun iş yeri var, sosyal hayatı var, evlendiğinde kocana karşı olur. Yani insanları memnun etmekten kendini memnun etmeye zaman kalmaz. Önce kendini, sonra başkalarını olduğun gibi kabul et. Zira sen o insanlar için yaşamıyorsun öyle değil mi
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-10-2011, 07:29 PM   #5 (permalink)
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point

Bence bu çekim yasasıyla ilgilii birşey olabilir. :D ... Çekim yasasında sadece istediğin veya güzel olan şeyleri çekmezsin .. istemediğin şeyleri de çekersin .10 senedir varsa sen ilk seneden beri ben böyle yaparsam böyle olur şöyle yaparsam şöyle olur dediğin için çekmişsindir .
Hem Öyle insanlar her yerde var ..

*Bence sen kendin ol . Madem yaşlılar bu saatten sonra onlara bir şey anlatabileceğini zannetmiyorum . Kendin gibi ol . ne diyecekler ..
Hadi diyorlar diyelim .. çok çok bir şeyler söyleyip duracaklar...

Kendin olmaktan çekinme bırak karşındakiler senden sen olduğun için çekinsinler.
Ayrıca belkide senin gibi düşünenler vardır . Belkide 1-2 gün sonra senin gibi düşünenleri görürsün etrafında.
Alt 31-10-2011, 08:39 PM   #6 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bunu giyersem arkamdan bakarlar ve konuşurlar demek çekim yasasını zaten harekete geçiren sağlam bir düşünce yaratıyor.

"Çevremdeki insanlar beni olduğum gibi kabul ediyor." diyebilirsin. Sonuçta nasıl göründüğünden çok nasıl biri olduğun kişiliğin önemli.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-10-2011, 10:58 PM   #7 (permalink)

katree - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
11 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katree is an unknown quantity at this point

Onların değişmesini beklersen hayal kırıklığına uğrarsın o tarz insanların bakış açıları sabittir. bence görmezden gelmeye çalış ya da umursama .. başkaları ne düşünmüş ne düşünücek acaba ne derler gibi ayrıntılara girersen hayatının merkezine onları koymuş olursun çekim yasasındaki gibi neye odaklanırsan onu çoğaltırsın bu düşünceni serbest bırak yaşamına iyi yönlerini görerek devam et.
katree isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2011, 10:42 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar....
aslında çok iddialı ve frapan giyinen birisi değilim..genelde spor giyinirim...en fazla renkli bir aksesuar atkı falan olur üzerimde...
iddialı giyiniyor olsam giyiyorum da bakıyorlar diye biryerde hak vericem ama eşofman altı spor bir mont ve spor ayakkabı giydiğim halde bu tavırları görüyorum....tek suçum onlar gibi kapalı ve muhafazakar olmamak yani...inanın ben dışarı makyajsız çıkarken o kişiler benden fazla boyanıyorlar tablo gibi...

evet haklısınız bu tür insanları değiştirmek zor....hiç dikkat çekmemek adına baştan aşağı gri giydiğimi veya lacivert gibi kahverengi gibi göze batmayan renkler giydiğimi hatırlıyorum bazen....ve buna rağmen yine bu insanların bana baktıklarına şahit oldum...

beni rahatsız eden şey...bakışlarında beğeni değil de tenkit gibi yargılama gibi kaş çatarak bir tavırla olması...hani sanki bir suç işlemişim veya namussuzluk yapıyormuşum gibi eleştirel gözlerle bakıyorlar...babam bile bana bu kadar karışmıyor beni bu kadar yargılamıyor....ben aslında nedenini biliyorum ama burada söylemeyim size...yanlış anlaşılmaya müsait bir konu çünkü....üstüne bir de yaşımın genç olması ve yaşım kadar bile göstermiyor olmam tuz biber ekiyor.....oysa ben onlara aynı tavrı hiç yapmadım yapmam da....onları kendi farklılıklarıyla kabulleniyorum ama onlar çoğunluk olduğu için beni kabullenemiyorlar....
başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinine ağırlık veriyim o zaman....sağolun arkadaşlar...başka çare yok gibi...bunca yıldır değişmediler..bugün değişmelerini beklemek hayalden öteye gitmez....bundan sonra da kendimi kısmayıp canımın istediği gibi daha renkli daha iddialı şeyler de giyeceğim...çünkü nasıl olsa iddiasız giyimime de bakıyorlar birşey farketmiyor...en azından kendi istediğimi yapmış olurum....

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2011, 01:51 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about

Evet canının istediğini yaparsan doğruyu yapmış olursun. Ama dikkat et onlara inat olsun diye de iyice abartma :D Bu da kendine zarar. Ne düşünüyorsan, neyi beğeniyorsan, canın ne istiyorsa onu giy. En doğrusu bu. Bol şanslar.
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2011, 07:15 PM   #10 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Yaşasın renkli giyinmek ya :)). Hayatı renklendirmeye kendimden başlayıp hayatın diğer renklerini yakalayabilmek isterim.

Mutlu ve bol renkli günler dilerim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks