![]() |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada tek tek arayıp indirme derdinden kurtarmışsınız tebrik ederim. kolaylık için arkadaşlara önerim jdownloader kullanın. program her şeyi kendi yapıyor siz sadece linkleri atın yeter :) programla ilgili bilgileri pc forumlarında bulabilirsiniz. başka zamanlar için de gerekli olacaktır boyutu küçüktür ve pcyi kasmaz. bu da benden bir öneriydi işte :) herkese kolaylıklar dilerim. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada hepsi bir arada daha iyi olmuş. teşekkürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada linkler rapidde error veriyor..bunun sebebi nedir ? mesela ilk deniyorum bir telkin müziğini indirmeyi error veriyor.Aynı telkini daha sonra indirmeye çalıştığımda bu sefer error vermiyor indiriyor..Bu neden kaynaklanıyor ? Böyle oluncada uzun zamanda çok az telkin indirebiliniyor.. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada çok güzel bi çalışma olmuş, emeğinize sağlık. sağolun, varolun. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Arkadaşlar forumda mutluluk telkininin tüm telkinlere eklendiği belirtilmiş sonradan,benim sorum şu,bu sayfadaki linklerdeki telkinler acaba eski telkinler mi yoksa mutluluk telkinininde olduğu yeni telkinler mi? |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Hayır hepsinde mevcut superxy |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada çok teşekkür ederim ben new age mp3 leri arıyordum. :) |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada ellerine sağlık teşekkürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada yaa harikasınız gerçekten, elinize beyninize sağlık, dünden buyana moralim düzeldi dünyaya başka bakar oldum, bukadar değişim biranda nasıl olur aklım almadı ama bildiğim tek şey oldu.sevincli956k |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada inşallah işe yarar.çok ihtiyacım var.eline sağlık. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 PM. |