![]() |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada mp3ler bozuk.1 dakika sonra cıyırtılar var. |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Alıntı:
|
Sevgilerimle. |
|
Nick değişikliği için Atakan bey ile iletişime geçebilirseniz o size yardımcı olacaktır. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada gerçekten çok teşekkürler.. : ) |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada tesekkurler, ellerine saglik |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Teşekkür ederim 5 yıldız veriyorum :) |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Arkadaşlar merhaba Geçmişi temizleme telkini yokmu acaba ? bende bugun ego guven guclendırıcı ve sucluluk duyguları ıle bırlıkte dınlıyorum tabii 1 ego bır sucluluk gibi bundan sonra geçmişi temizleme dinlemek istiyorum ama ulaşamadım forumda geçmişi temizleme ve korku üzerine dinlemeye başlamak istiyordum 2 hafta sonra |
Geçmişten özgürleşme telkini isme özel olarak hazırlanan telkinlerdendir. Dilerseniz sipariş verebilirsiniz ya da forum aktivitelerine katılarak ücretsiz olarak kazanabilirsiniz. Linkten inceleyebilirsiniz. Kişisel Gelişim :: Geçmişinizden Özgürleşin! - Hayatım Değişti Telkin CD Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:43 AM. |