Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   SANIRIM BİR MUCİZEYİ YAŞIYORUM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/615484-sanirim-bir-mucizeyi-yasiyorum.html)

silikonvadi 19-09-2010 04:22 AM

SANIRIM BİR MUCİZEYİ YAŞIYORUM

herkese merhabalar.30 yaşındayım ve fazla uzatmadan konuya gireceğim.alkol,düzensiz uyku ve depresyon ile neredeyse 15 yılımı geçirdim.psikiyatri benim için uğrak bir yer olmuştu.sürekli verdiği antidepresanlar ile tüm gün aptal gibi geziyordum.hayatım bitme noktasındaydı.hergün düşündüğüm iki şeyden biri rdı.kısacası bitmiştim.evde boş zamanlarımda internet ile uğraşırken bu siteye denk geldim.reklam ve vurgun amaçlı bir site olduğunu düşünüp salladım.ardından bir iki yorum okudum ve kesinlikle inanmadan sitede gezmeye başladım.tamamen tesadüf eseri bulduğum sitede ücretsiz telkin mp3 gördüm.dinleyince ilk başlarda sadece müzik sesi duydum ve aldatmaca olduğunu düşündüm.tam 2 gün boyunca sırf o kuş ve deniz sesleri hoşuma gidiyor diye dinledim.geçen bir kaç gün sonra inanımaz şeyler olmaya başladı.hiç abartmadan bir şok geçiriyordum.inanamıordum.hayatım bir anda öyle bir düzene girmiştiki korkmaya bile başlamıştım.böyle birşey olamazdı.toplumda konuşurken insanlar bana uyuşturucumu aldın diye alay ediyordu.bazen ağzımdan çıkan kelimelere ben bile inanamıyordum.aradan 15 gün geçti.şimdi beni adam yerine koymayan insanlar bile saygıdan hergün beni arar oldular.insanların gözünün içine baktığımda bile seni artık tanıyamıyoruz diyorlar ve hayretler içindeler.korkuyorum çünkü ben bile kendimi tanıyamaz oldum.oturuşum kalkmam konuşmam yemem uyumam herşeyim bir anda mükemmel oldu.hiç inanmadığım bir durumda bile beni böylesine mükemmel yapan şeylere halen inanasım gelmiyorum.içkiyi kökten bıraktım.artık uyuyorum hemde bebekler gibi.toplumda olan saygınlığım o kadar arttıki anlatmam imkansız.gittiğim yerde insanlar önümde ayağı kalkıyor.bazen öyle kelimeler ile konuşuyorumki karşımdakiler resmen şok oluyor hele hele utangaçlık namına hiçbirşey kalmadı.her topluma girip insanların gözünün içine öyle bir bakıyorumki korkudan gözlerini benden çekiyorlar.halen inanamıyorum.bu benmiyim?bir mucizeyi bu site sayesinde yaşadım.herşeyimle size şükran borçluyum.sonsuz sonsuz teşekkür ederim.yeniden doğdum.ne kadar teşekkür etsemde nafile.bize olan borcumu asla ödeyemem....

hayatimdegisti 19-09-2010 11:45 AM

Cevap: SANIRIM BİR MUCİZEYİ YAŞIYORUM

Çok güzel gelişmeler yaşamışsınız.
Yaşamda ki suçluluk duygularından kurtulunduğunda bir anda dünya farklılaşır.Bu hissi 4 sene önce yaşamış bir kişi olarak sizi çok iyi anliyorum .
Güzel olan o mutluluk halinin halen devam ediyor olması .Sizde de kalici olacaktır.Bu süreçte nadir de olsa dalgalanmalar olabilir kesinlikle vazgeçmeyiniz.
Sanki sırtımızdan bir ton yük kalkmış gibidir.
Göz teması kuvvetlenir konuşmanız ve hareketleriniz duruşunuz kendinize güveninizi belli eder.
Telkinleri dinlemeyi bırakmayınız.
Ancak rüyalarınız düzene girdiğinde yani suçluluk duygularından kurtulduğunuzu hissettiğinizde ego ve suçluluk telkinlerini haftada bir kez dinlemeniz yeterlidir.
Sosyallik topluluk konuşma ,başkalarının düşünceleri,koruma kalkanı kendine güvenvb telkinler ise listenizde bulunsun.actionsmile

Alıntı:

silikonvadi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769102)
herkese merhabalar.30 yaşındayım ve fazla uzatmadan konuya gireceğim.alkol,düzensiz uyku ve depresyon ile neredeyse 15 yılımı geçirdim.psikiyatri benim için uğrak bir yer olmuştu.sürekli verdiği antidepresanlar ile tüm gün aptal gibi geziyordum.hayatım bitme noktasındaydı.hergün düşündüğüm iki şeyden biri rdı.kısacası bitmiştim.evde boş zamanlarımda internet ile uğraşırken bu siteye denk geldim.reklam ve vurgun amaçlı bir site olduğunu düşünüp salladım.ardından bir iki yorum okudum ve kesinlikle inanmadan sitede gezmeye başladım.tamamen tesadüf eseri bulduğum sitede ücretsiz telkin mp3 gördüm.dinleyince ilk başlarda sadece müzik sesi duydum ve aldatmaca olduğunu düşündüm.tam 2 gün boyunca sırf o kuş ve deniz sesleri hoşuma gidiyor diye dinledim.geçen bir kaç gün sonra inanımaz şeyler olmaya başladı.hiç abartmadan bir şok geçiriyordum.inanamıordum.hayatım bir anda öyle bir düzene girmiştiki korkmaya bile başlamıştım.böyle birşey olamazdı.toplumda konuşurken insanlar bana uyuşturucumu aldın diye alay ediyordu.bazen ağzımdan çıkan kelimelere ben bile inanamıyordum.aradan 15 gün geçti.şimdi beni adam yerine koymayan insanlar bile saygıdan hergün beni arar oldular.insanların gözünün içine baktığımda bile seni artık tanıyamıyoruz diyorlar ve hayretler içindeler.korkuyorum çünkü ben bile kendimi tanıyamaz oldum.oturuşum kalkmam konuşmam yemem uyumam herşeyim bir anda mükemmel oldu.hiç inanmadığım bir durumda bile beni böylesine mükemmel yapan şeylere halen inanasım gelmiyorum.içkiyi kökten bıraktım.artık uyuyorum hemde bebekler gibi.toplumda olan saygınlığım o kadar arttıki anlatmam imkansız.gittiğim yerde insanlar önümde ayağı kalkıyor.bazen öyle kelimeler ile konuşuyorumki karşımdakiler resmen şok oluyor hele hele utangaçlık namına hiçbirşey kalmadı.her topluma girip insanların gözünün içine öyle bir bakıyorumki korkudan gözlerini benden çekiyorlar.halen inanamıyorum.bu benmiyim?bir mucizeyi bu site sayesinde yaşadım.herşeyimle size şükran borçluyum.sonsuz sonsuz teşekkür ederim.yeniden doğdum.ne kadar teşekkür etsemde nafile.bize olan borcumu asla ödeyemem....

bluegirlx 19-09-2010 12:24 PM

harika...çok beğendim..devamlı olmasını temenni ederim..siz aramışsınız ki bulmuşsunuz..bu aynı zamanda sizin de başarınız..

YESHAPPY 19-09-2010 01:31 PM

Yaaaaaa. Önceki yazdıklarım foruma işlenmediiiiii. Sayfadan koptum. Emin ol güzel şeyler yazmıştım "silikonvadi" :)
Hoşgeldinnn aramıza, huzura, ferahlığa, netliğe ;)

Lorennao7 19-09-2010 02:14 PM

Çok güzel değişimler bunlar (:

Ancak herşeyi telkinlere bağlamışsın (: Aslında içindeki ümide tutunmuşsun sen (: Telkinlerin evet katkısı var ama sen istemesen hiçbirşey seni değiştiremez bunuda bilmelisin (:

MMSI 19-09-2010 02:25 PM

Bunlar harika şeyler iyilik ve güzellik sizinle olsun.
Sevgiler.

scouter 19-09-2010 11:58 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769130)
Çok güzel değişimler bunlar (:

Ancak herşeyi telkinlere bağlamışsın (: Aslında içindeki ümide tutunmuşsun sen (: Telkinlerin evet katkısı var ama sen istemesen hiçbirşey seni değiştiremez bunuda bilmelisin (:

Sevgili Silikonvadi aramıza hoş geldin, sefalar getirdin...

Bu arada Lorenna çok haklı eğer yüreğinde içinde bulunduğun durumu düzeltmek ve hayatını düzene sokmak ile ilgili inanç ve istek olmasaydı, bu kadar başarılı olamazdın. Bu başarının sırrı aslında her şeyden önce senin içinde ve yüreğinde gizli, sen içindeki gerçek seni açığa çıkarmayı başarmışsın nihayet...

Umarım iyileşme ve gelişmelerin daim olur... Aramıza hoşgeldin...

nurnur 20-09-2010 12:07 AM

Uzunca bir süredir telkinleri dinlemeyi bırakmıştım... sayenizde tekrar başlıyorum:)) adınıza çok sevindim.. bende de kalıcı bir şekilde yürüşümde ve duruşumda kalıcı değişlikler oldu... bi de kendimi beğenmeye başladım:)) biraz daha dinleyip, eksiklileri tamamlayıp, kendimi biraz daha şımartayım bari:)))

silikonvadi 20-09-2010 01:27 AM

arkadaşlar herşey için gerçekten sizlere sonsuz minnet borçluyum ama işin tuhaf yönünü silere ifade edemiyorum.diyorum ya tamamen bitmiştim.inançsız ve umutsuzca bu telkinleri dinledim.hatta hatta işe yaramaz dedim.öyleki sadece bunlar bir aldatmaca diyerek sadece müzikler hoşuma gitti diye dinledim.kesinlikle kendimi şartlandırmadım.işte beni şok eden şeyde bu oldu.sanki büyülü bir değnek değmiş gibi inanılmaz şeyler yaşıyorum.şu an hislerimi kelimelere bile dökemiyorum.bir büyüden farksız gibi.aynadan bakınca bu benmiyim diye inanasım gelmiyor.sizlere onurum üzerine yemin ederimki dünyanın tüm hazinelerini önüme dökseler şu anki manevi huzurumun zerresine değişmem.belki bunu söylemek abes kaçabilir ama dün sabak 6 kadar çocuk gibi ağladım.onca yıl antidepresan ve huzursuz bir yaşamla geçen yıllarımdan sonra birkaç günde hayatımın ansızın mucizevi şekilde değişmesi yeniden doğmuş gibi olmam ve o mutluluğu yaşamam mucize ötesi birşey.rüce rabbime sonsuza dek inancım var ve tüm kalbimle Allah sizleri tüm emellerinize kavuştursun.buna vesile olan herkese ne kadar şükran sunsamda azdır.artık konuşacak kelime bulamıyorum.sözlerimi kelimelere dökemiyorum çünkü o mutluluk beni o kadar etkilediki sürekli ağlayıp kendime inanamıyorum.bugün biriyle bile tanıştım.özgüven bu ola gerek.beni asıl şok eden şey hiç inanmadan atıldığım bu işten böylesine büyük bir huzur bulmam oldu.tek kelimeyle bir mucize.artık yazamıyorum çünkü ifade edemiyorum.kelimelerim bitti....

azazeli101 20-09-2010 01:47 AM

silikonvadi senin adına çok sevindim keşke bende bunları yazabilseydim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 PM.