19-09-2010, 11:45 AM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SANIRIM BİR MUCİZEYİ YAŞIYORUM Çok güzel gelişmeler yaşamışsınız.
Yaşamda ki suçluluk duygularından kurtulunduğunda bir anda dünya farklılaşır.Bu hissi 4 sene önce yaşamış bir kişi olarak sizi çok iyi anliyorum .
Güzel olan o mutluluk halinin halen devam ediyor olması .Sizde de kalici olacaktır.Bu süreçte nadir de olsa dalgalanmalar olabilir kesinlikle vazgeçmeyiniz.
Sanki sırtımızdan bir ton yük kalkmış gibidir.
Göz teması kuvvetlenir konuşmanız ve hareketleriniz duruşunuz kendinize güveninizi belli eder.
Telkinleri dinlemeyi bırakmayınız.
Ancak rüyalarınız düzene girdiğinde yani suçluluk duygularından kurtulduğunuzu hissettiğinizde ego ve suçluluk telkinlerini haftada bir kez dinlemeniz yeterlidir.
Sosyallik topluluk konuşma ,başkalarının düşünceleri,koruma kalkanı kendine güvenvb telkinler ise listenizde bulunsun. Alıntı: silikonvadi Nickli Üyeden Alıntı
herkese merhabalar.30 yaşındayım ve fazla uzatmadan konuya gireceğim.alkol,düzensiz uyku ve depresyon ile neredeyse 15 yılımı geçirdim.psikiyatri benim için uğrak bir yer olmuştu.sürekli verdiği antidepresanlar ile tüm gün aptal gibi geziyordum.hayatım bitme noktasındaydı.hergün düşündüğüm iki şeyden biri rdı.kısacası bitmiştim.evde boş zamanlarımda internet ile uğraşırken bu siteye denk geldim.reklam ve vurgun amaçlı bir site olduğunu düşünüp salladım.ardından bir iki yorum okudum ve kesinlikle inanmadan sitede gezmeye başladım.tamamen tesadüf eseri bulduğum sitede ücretsiz telkin mp3 gördüm.dinleyince ilk başlarda sadece müzik sesi duydum ve aldatmaca olduğunu düşündüm.tam 2 gün boyunca sırf o kuş ve deniz sesleri hoşuma gidiyor diye dinledim.geçen bir kaç gün sonra inanımaz şeyler olmaya başladı.hiç abartmadan bir şok geçiriyordum.inanamıordum.hayatım bir anda öyle bir düzene girmiştiki korkmaya bile başlamıştım.böyle birşey olamazdı.toplumda konuşurken insanlar bana uyuşturucumu aldın diye alay ediyordu.bazen ağzımdan çıkan kelimelere ben bile inanamıyordum.aradan 15 gün geçti.şimdi beni adam yerine koymayan insanlar bile saygıdan hergün beni arar oldular.insanların gözünün içine baktığımda bile seni artık tanıyamıyoruz diyorlar ve hayretler içindeler.korkuyorum çünkü ben bile kendimi tanıyamaz oldum.oturuşum kalkmam konuşmam yemem uyumam herşeyim bir anda mükemmel oldu.hiç inanmadığım bir durumda bile beni böylesine mükemmel yapan şeylere halen inanasım gelmiyorum.içkiyi kökten bıraktım.artık uyuyorum hemde bebekler gibi.toplumda olan saygınlığım o kadar arttıki anlatmam imkansız.gittiğim yerde insanlar önümde ayağı kalkıyor.bazen öyle kelimeler ile konuşuyorumki karşımdakiler resmen şok oluyor hele hele utangaçlık namına hiçbirşey kalmadı.her topluma girip insanların gözünün içine öyle bir bakıyorumki korkudan gözlerini benden çekiyorlar.halen inanamıyorum.bu benmiyim?bir mucizeyi bu site sayesinde yaşadım.herşeyimle size şükran borçluyum.sonsuz sonsuz teşekkür ederim.yeniden doğdum.ne kadar teşekkür etsemde nafile.bize olan borcumu asla ödeyemem.... | |
| |