![]() |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları eee başladımı? ben duymuyom. dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları New age müzikler yayınlanıyor ama ara sıra kesiliyor atakan bey daha konuşmaya başlamadı galiba dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları vallaaa başta müzik duyuluyordu şuan hışırtı var atakan ağacamı çıktın ordanmı yayın yapıyorsun hırş hırş püfür püfür sevincli |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları peki şu anda kesik mi? ben de duyamıyorum dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Alıntı:
Düzeltmeye calisiyorum... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları durun bi kardeşim iki dakkaa didi bize.:)))))) |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Tekrar deneyecek arkadaşlar bekleyin olacak düzelecek bunlarda s456 En son ben kapamıştım radyoyu elimde kalmasında y789 Şaka bir yan ben denedim bende normal düzelecek... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları blook düzelmedi dimi... olsun varsın. canımız saolsun. beklios biz. siz bakın tamirata... ice1 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Alıntı:
Neyse daha cok yayin olacak....Onlarla telafi ederim..Duyuru üzerine radyo dinlemek için vakit ayirip bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları bu kadar çabalaman için çok teşekkürler, bu bize yeter 96 bu arada ara ara geliyor, Hayal'in programına yetişebilir mi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM. |