![]() |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Alıntı:
Ben programi tekrar kuracagim. |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Hayal gelene kadar müzik dinleyin çok üzüldüm bugün için |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları kesik kesik sesler geliyor hala... bu sadece bende mi? |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Şu an sadece müzik çalınıyor sorun yok artık |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları ben duyamıyorum dusun |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları ben artık duyuyoruummmm k8908 hayalin programı için 23:30 çok geç benim için... 23:00 çok iyi olur |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Şu andan itibaren yayın yapacak arkadaş kusuruma bakmasın lütfen.Her an uyuyabilirim.Ama radyo her zaman açık.inş. rüyamda dinleyerek görürüm kendimi.İyi geceler uykulusmile hismiley |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Selam Arkadaşlar. Siteye girmeyeli 5-6 ay olmuş. Site ne kadar güzelleşmiş. Radyomuzda varmış benim haberim yokmuş. Bu akşam dinledim. Çok güzel müzikler . Emeğinize sağlık. Az öncede meditasyon yapıldı radyoda. Nil Gün hanımmıydı acaba o kişi? Ben ortasında açmıştım radyoyu. Bir de canlı mıydı? Tüm dostlara bol enerjili ve mutlu günler diliyorum. |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları e aşkolsun medusa benim bum bum sesimi nil gün hanımın incecik sesine benzettinya helal olsun derim başakada bişiiiicikler demem..evvet babalar gibi canlı yayın yapıyoz sitede dediğime bakma övünmek ve kendimi motive etmek amaçlıdır..yayın bitene kadar mafoluyoruz..zaten her yayın başlangıcı için onbeş kitap yazılır burcuuuu...atakaaaan sesim gelüüüüürmü..neyse batırmıyayım kendimi daha fazla...saygılı sevgiler.. |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Bu akşam 21.00 da ben başliyorum yayina... djj Benden sonra Burcu var... s456 23.00 da ise Hayal başlayacak... wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM. |