![]() |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu hn. siz değilmişsiz önceki mesajımı ne için yazdığımı boşuna düşünmeyin boş verin gitsin. Yaaa emel hn. ne biliym ben.rezil olduk.Söylemiyorsunuzki radyoda bak ben emel'im burcu başka hayal başka biri diye.Neyse emel hn. kusura bakmayın.o zaman ikinci kez dinliyorum sizi diğerinde de burcu sanmıştım güzel gidiyor işte kısacası. |
Ynt: Burcu'nun programı Ben tarz değiştirmedim asla kendi müziklerimden vazgeçmem guitar Ben daha geliştiriyorum ama birçok şeyi hergün değişiyor işte 44 |
Ynt: Burcu'nun programı İyi yayınlar sevgili Burcu actionsmile |
Ynt: Burcu'nun programı sevincli kolay gelsin burcu |
Ynt: Burcu'nun programı Bu akşam yayınım 22:00 de olacaktır arkadaşlar ve şimdi den hazırım k8908 |
Ynt: Burcu'nun programı hadi bakalım dinliom seni.:) |
Ynt: Burcu'nun programı Sevgili arkadaşlar Ben sizlerle olmaktan çok keyif alıyorum umarım sizde memnunsunuzdur. Ama şu da var ki radyo programını kişisel gelişime etkenin yanında zevk için yapıyorum Hergün yapmak bazı zamanlarda koşuşturmacaya ya da arkadaşlarımı ertelememe sebep oluyor. Birde evdeki ev işleri ve 2 evcil hayvanıma ilgi azalıyor. Bu yüzden herkesi mutlu edecek bir program düşündüm. Haftanın 5 günü ve ya aksilikleride düşünürsem 4 günü yayın yapabilirim PAZARTESİ ÇARŞAMBA CUMA Her zamanki gibi kitap tanıtımları kişisel gelişim üzerine kaynaklar ve yorumlarımla keyifli sohbetlere devam coffe2 CUMARTESİ Ben bugün için her zaman olmasa da yayına girmeyi düşünüyorum Sevdiğim müzikleri paylaşıp film tanıtımlarım olacak guitar PAZAR muhteşem nostalji gecesi olacak artık yerli müziklere ağırlık vererek her hafta bir sanatçımızın müzikleri ve biyografisini yapmak istiyorum Örnek Cem Karaca. Barış Manço. Moğollar. vs... gogogo Sizlere önceden Ünlü Sanatçımızı yazarım tabi 44 Ayrıca yayının boş olduğu ve benim müsait olduğum saatlerde harika müziklere devam edeceğim. Hele ki benim gece 24:00 den sonraki alışkanlığım bitmez gibi |
Ynt: Burcu'nun programı Arkadaşlar Pazar akşamı nostalji hattında Cem Karaca ve ya Barış Manço mı olsun karar veremedim sizinde isteklerinize göre hangi olsun bu hafta |
Ynt: Burcu'nun programı yok yok ceza değilim ama türkiyenin en iyi mc sine benzeltilmek çok güzel bu arada 9 eylülde ilk konserime çıkacam nasipse hismiley |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 PM. |