Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dj'lerimizi Tanıyalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dj-lerimizi-taniyalim/)
-   -   Burcu'nun programı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dj-lerimizi-taniyalim/1825-burcunun-programi.html)

pisimbat 04-08-2007 09:33 PM

Ynt: Burcu'nun programı

music45 cat56 Duyuyorum bol şanş burcu canım sevincli

pakguc 04-08-2007 09:38 PM

ben de aynı şekilde...
sanırım bizde bir sorun yok dusun

Bugle 04-08-2007 09:59 PM

İlk yayınlar bunlar henüz..biraz heyecan olması normal değil mi sence lerzan? rt67

hayalayaz 04-08-2007 10:19 PM

bana göbek at demiş tam niyetlendim ses gitti,lerzanım ben 23 30 da başlıycam ses tonum,vurgularım işte her ne varsa düzgün olması adına lütfen iyi dinle ve eleştirilerini söyle yaptığımız işi doğru yapalım......olurmu

hayalayaz 04-08-2007 10:34 PM

lerzanım bu akşamki konu meditasyon...ve yaratıcı imgeleme meditasyonu yapıcaz ben bu arada uzaktan enrjiler göndericem
keyfini çıkar, ama bi kulağın bende olsun eleştirilerini bekliyorum

Bugle 04-08-2007 10:44 PM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bugle Nickli Üyeden Alıntı
İlk yayınlar bunlar henüz..biraz heyecan olması normal değil mi sence lerzan? rt67

soylemezse kimse nasil bilinicek? sonraki yayinlarin daha iyi olmasi nasil saglanacak? bence bunu epey bir denememiz lazim. yani o biseyler diycek sorucak biz soylicez gene diycek gene sorucak gene soylicez... bence sevindirici ki buradayiz ve bu alistirmayi yapmaya gonulluyuz. bin kere milyon kere taaa ki ses ton/ayar ve hiz kulaga hos gelene kadar. birlikte caba sarfetmek baska, sarfedilen cabaya (ama heyecanli) diyerek sebep bulmak baska. amacim,sevdigim yerin guzel radyosunun olmasi ve spikerlere yardim, onlar kendilerini dinleyemiorlar ki. acik net samimiyim. rahatsizlik sozkonusu ise bildirmem. radyoyu da dinlemem olur biter:) kac kisiyi ektim haberin var mi bu gece kostururken buraya gelmek icin?

Kaç kişiyi ektin bilmiyorum,ilk yayınlar için heyecanlı olmaları normaldir spikerlerin.Tv yayını,radyo yayını yapmak,sahne üzerinde sanat icra etmek,topluluğa konuşmak alışkın olmayanlar için ilk başlarda heyecan yaratabilir.18 yıldır bu işlerin içinde olduğum için,ne kadar eleştrilecek şey varsa ,hemen ilk seferden sonra değil,biraz zaman geçip o kalp pır pırları sakinleşmeye başlayınca yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum..Unutmayalım ki bu işte profesyonel olmak için insanlar yıllarca eğitim alıyorlar.Bu arkadaşlarımız amatörce yapıyorlar.Üslubumuzun daha yumuşak olması onları pozitif anlamda motive edecektir..

25emel 04-08-2007 10:51 PM

oo yerimmm senii kim demiş çok konuşuyo die.. konuş konuşş sen konuşşş dag taş şenlensin gulensmiley

eylulx 04-08-2007 10:52 PM

iyiisn burcu merak etme.sesinden heyecanin anlasiliyo ama bu cok guzel heyecan gzule bir duygu

sevgiler

keops 04-08-2007 10:54 PM

Burcuyu yakında susturamazsınız öyle gözüküyor şimdilik biraz aksaklıklar var ama
program hazırlayan arkadaşların daha hazırlıklı çıkarlarsa ve provasını programdan önce yaparlarsa bir konuşma kalıbı oluşur...
giriş gelişme ve sonuç net olmalı konuşmalarda
daldan dala atlamadan thumbsanim
tüm aksaklıklara rağmen ben beğendim smiliyface

dennise 04-08-2007 11:02 PM

evet burcu sesin geliyooo
bana ses hala hışırtılı geliyoooo

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM.