![]() |
Ynt: Burcu'nun programı music45 cat56 Duyuyorum bol şanş burcu canım sevincli |
Ynt: Burcu'nun programı ben de aynı şekilde... sanırım bizde bir sorun yok dusun |
Ynt: Burcu'nun programı İlk yayınlar bunlar henüz..biraz heyecan olması normal değil mi sence lerzan? rt67 |
Ynt: Burcu'nun programı bana göbek at demiş tam niyetlendim ses gitti,lerzanım ben 23 30 da başlıycam ses tonum,vurgularım işte her ne varsa düzgün olması adına lütfen iyi dinle ve eleştirilerini söyle yaptığımız işi doğru yapalım......olurmu |
Ynt: Burcu'nun programı lerzanım bu akşamki konu meditasyon...ve yaratıcı imgeleme meditasyonu yapıcaz ben bu arada uzaktan enrjiler göndericem keyfini çıkar, ama bi kulağın bende olsun eleştirilerini bekliyorum |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun programı oo yerimmm senii kim demiş çok konuşuyo die.. konuş konuşş sen konuşşş dag taş şenlensin gulensmiley |
Ynt: Burcu'nun programı iyiisn burcu merak etme.sesinden heyecanin anlasiliyo ama bu cok guzel heyecan gzule bir duygu sevgiler |
Ynt: Burcu'nun programı Burcuyu yakında susturamazsınız öyle gözüküyor şimdilik biraz aksaklıklar var ama program hazırlayan arkadaşların daha hazırlıklı çıkarlarsa ve provasını programdan önce yaparlarsa bir konuşma kalıbı oluşur... giriş gelişme ve sonuç net olmalı konuşmalarda daldan dala atlamadan thumbsanim tüm aksaklıklara rağmen ben beğendim smiliyface |
Ynt: Burcu'nun programı evet burcu sesin geliyooo bana ses hala hışırtılı geliyoooo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM. |