![]() |
Ynt: Burcu'nun programı Burcu süpersin ne diyim sana şimdi ya kiss3 |
Ynt: Burcu'nun programı bittimi yaffff.. dusun iyi gecelermi dioss artık. peki sizedeeeee... sevincli |
Ynt: Burcu'nun programı Bitti ya diyelim iyi geceler tabi erken kalkacakalr var arkadaşlar çözeceğim tam öğrenemedik programı test aşaması çok iyi gitti genede artık günlük olacak daha erken gireceğim 1 haftayı diğer program yapacak arkadaşlarla paylaşıp gün belirleyeceğiz Harikayız biz çok iyi olacak 1/2 gün sonra sorunlarda gidecek sizleri çok seviyorum kiss3 |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun programı Yapmayacak saniyorum... Yarin devam edeceğiz yayinlara mutlaka bekliyoruz seni... blissy iyi geceler... |
Ynt: Burcu'nun programı lerzanım ben bir deneme yaptım yarın biraz hazırlanayımda ondan sonra yayın yapıcam belki haftada iki gün sorular olacak cevaplıycam sana iyi geceler |
Ynt: Burcu'nun programı Arkadaşlar akşam gene program yapabilirim Atakanla bir görüşeyim gene saat paylaşımı yapıp harika bir paylaşım yaşayabiliriz blissy k8908 |
Ynt: Burcu'nun programı burcu bu akşam 21 30 da ben meditasyon yaptırmayı düşünüyorum...sizin yayınlarınız saat kaçta? atakana msn den ulaşmaya çalıştım yanıtlamadı..meşgul herhalde..ulaşabilirsen sor bakalım |
Ynt: Burcu'nun programı biz hergün 1 kişi ye ait olsun istedik dün en son bunu konuştuk ben hiç ulaşamadım kendisine bugünkü programı nedir bilmiyorum eğer sen yapacaksan ben daha sonra yapayım sevgi konusunu işlemeyi düşündüm bu arada artık günler belli olsun o zaman |
Ynt: Burcu'nun programı Ben onu bunu bilmeme yarın Hayalin meditasyonundan sonra herkes burada olsun kimse bir yere ayrılmasın size harika sürprizlerim olacak nefesiniz kesilecek ve konumuz sevgi aşk olacak bu akşam arkadaşımdan dinleyeceğim cd-rw çalışmıyor arkadaşımda cd hazırlamam gerek kiss3 kiss3 kiss3 gogogo gogogo 956k guitar Hayal şimdiden iyi yayınlar canım oradan msn giremem ama kulağım sende olacak |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |