yolun acık olsun vatan sagolsun kardeşim !!!
ben geleli uzun zaman oldu bingölde jandarma komando olarak yaptım askerligimi acemikde askerligi erken bırakmak istiyceksin [[[ yapmam ben vatanımı seviyorum deme! yapacaksın adım bigciyse eminim komutanın üst devren teskerecin sana kıl kaparsa o askerlikde o acemi birligide bitmezzz ! ]]]
usta birliginde düşünme arsla [[ tanrı ana baba yar vs vs vs vs vs (( ben komondoydum onun için diyorum düşünecek vakit yokdu tek dusundugumuz şey gece yrüyüşlerinde önümüzde ay olup olamıycagı
ne olarak gidiyosun bilmiyorum ama artık uzman alısları yok diyolar ama hadi hayırlısı cabukk gittt cabuk gel
benden sana tavsiye barfiks cekerken nefesini tut
bide italyan cukuruna atlayınca solaksan sol ayakla sağlaksan sağ ayakla atlama geri cıkamıyon
bide öglen yemeklerinde karavana atarlar tongaya düşme pissss kilo alırsın
ben fena aldım cünkü askerlikde kilo vermiyon alıyon bide geceden traş olacaksan mutlaka traş kolonyası degil normal limon klonyası kullan yoksa pütür pütür oluyo suratın gene dayak yiyon
bide botlarını boyarken tükür botun üstüne daha iyi parlıyo ben cok dayak yedim
boyuyom boyuyom gene prüzlü oluyodu üst yüzeyi
son söz brader tanısma bölümü varya oraya bi baslık aç çarşı iznini her cıkısında şafagını ve yorumunu yaz
brader ben baska foruma öyle yaptım askerden gelince o safak vakitlerini okuması bii datlı oluyooooooo bi datlı oluyoooo varyaaaa anlatamam sana o duyguyu hadii burdaysan aç oraya baslıgı her çarşıda zıpla bi internet cafeye yaz oraya şafagını bu arada sen benim torunumun torunumun torunumun torunusun hatta 1 soy daha var ama karısdırdım galiba
tertippppppppp
askerlikde karsıma cıksaydın sana botlarımı boyatırdım
teskereciyken acemilere botlarımı boyatmayı masaj yaptırmayı cok severdim bi şey daha usta birligine geçince ilk yaptıgın keklik kantin sırası oluyo bunu herkez yapıyo sıra mıra bekleme dal geçç sen erbaşsın sana kimse bişey diyemez diyen olursa sanane de geç
ne ise ben sana akıl vermeye devam edeyim hacı şakır sabunu al ilk iner inmezzz onla ayaklarını yıkayıp yat geceden yoksa varya sabah koşusunda ayakların jilettttt gibi kesiliyo inliyon resmen
ne ise şafaklarda sen bize yazarsın neyin olup olmadıgını hadi allaha emanet ol yolun bahtın açık olsun !
mezarcıydım ben ey yawrtum eyy ne şiirler türküler yazdım askerligm geldi aklıma şimdi
gez babam gez
off offf bitmez sana şimdi askerlik şafakk karanlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk