ecemcim benim güzel kalpli oyun arkadaşım
çok teşekkür ederim canım benim bu arada kedini yemek istiyorum ama etobur oldugumdan değil
çünkü ben kedilere aşığım benim de bir kedim var "pamuk" resmini koyayım buraya biraz büyüdü beyaz tüyleri post oldu ,ama seninkinin masumiyeti güzel gözleri ağlatacak beni valla
serpil'im kalpten teşekkürlerimi kabul edin bu güzel enerjiniz dilekleriniz hiçbirimizin hayatından eksik olmasın inşallah
arzu'cum
sınavım iyi geçmişti ama girilmesi zor bir yerdi bana da çok güzel bir sürpriz oldu
uğraştığımız çalışmalarla hep konuştuk isteklerimize kavuşmak için dimi ,iki noktayı çok beceremesem de richard amcanın "olana kadar olmuş gibi yapın" sözünü dinledim
iyi kulaklarını çınlattık ama richard'ın dimi 44 muhteşem çiçeklerin için çok teşekkür ederim canım ,çok sevgilerimle
canancım çok teşekkür ederim, hiç endişeye kapılma ,bir an bile..Sen istediklerinin olacağını bil ve evrene güven.O bize uygun koşullarla getiriyor,sonra insan bazen düşünüyor "özür dilerim evren daha önceden şımarıklık yapıp seni aceleye getirdiysem" diyesi geliyor
sadece o zamanı sabırla v einancımızı kaybetmeden bekleyeceğiz ve çalışmlarımızı bırakmayacağız
yeni bir hayatım ; senin nickin herşeye bedel
o herşeyi anlatıyor ,çok teşekür ederim canım desteğin ve güzel dileklerin için ,seni çok opuyorum çiçeklerini sevgiyle kabul ediyorum
Haydi herkes evrenin hediye ağacından istediği ne ise o hediyenin paketini kapsın çabuk